FINE HELGER I BARCELONA

Hei folkens!

Etter 3 år i Barcelona, så er det fortsatt stunder hvor jeg bare "shitman, jeg BOR i Barcelona!" (ja, jeg snakker sånn dessverre...haha)

Denne helger har vært sånn. Ikke fordi den har vært vilt spesiell. Vi har ikke spist på fancy restaurant, opplevd en nyhetsverdig konsert eller shoppa på Chanel (som jeg vanligvis gjør? haha..nei).

Men når man godt uti september kan rusle ned på stranda en lørdag ettermiddag, kose seg med kjæreste og barn, trene på en søndagsmorgen og komme hjem til nyvasket hus og så bli minnet på at Barceloneta har fantastisk vintage marked. Og både barn og mann synes det er gøy - ja, da er livet fint :)

Hele hipster Barcelona var tilstede - men ikke på en måte hvor man føler seg utilpass, neida - hipsterbarcelonere er hyggelige folk!

Jeg kan snakke i timesvis om hvor fantastisk det er å bo her (og hva jeg savner fra Norge så klart).

Men kort oppsummert så er det en følelse av enkel tilværelse. Det høres kanskje rart ut, men det er en veldig lett by å bo i. Å etablere seg i. Det er lett å finne på noe når som helst, eller ta det helt med ro.

Det er veldig lite stress og enda mindre press (som Sonja skrev en fantastisk sak om på www.knowthatmagazine.com på lørdag - check it!)

Livet er liksom til for å bare være. Jeg ville sagt "leve" - men det brukes ofte til opplevelser som reise, action ja..dere skjønner (?) men det er ikke helt meg. Så, kanskje et bedre ord er at det er til for å nytes :)

Så hvis vi flytter tilbake til Norge en gang, så håpr jeg virkelig vi kan ta denne følelsen og levemåten med oss...

Klemmer fra Tove

5 kommentarer

elise

23.09.2013 kl.10:02

Hei, Jeg skal til Barcelona i mars, kan du anbefale hvor jeg burde bo? altså ett sted som er i nærheten av byen.. vi skal shoppe litt osv :)

Tove Eggen

23.09.2013 kl.10:16

elise: Så gøy! Sjekk denne: http://www.iknowthatmagazine.com/2013/06/06/reiseguiden-du-faktisk-far-bruk-for-barcelona-edition/

og denne: http://www.iknowthatmagazine.com/2013/07/11/ferie-en-perfekt-dag-i-barcelona/

Så finner du all info du trenger der :) Kos deg max!

Jenny

03.10.2013 kl.13:24

Hei,

Skal til Barcelona om ikke så lenge, og har lest at de har Sephora der. Har du vært innom der ? :-) Og vet du eventuelt om utvalget er like bra som Sephora i USA? :-)

Tove Eggen

04.10.2013 kl.17:01

Så gøy! Sephora er veldig bra, der finner du det meste egentlig ;) det finnes forskjellige men den på Diagonal Mar senteret er bra, også ligger det en på placa catalunya også - i Fnac bygget. Sjekk el corte ingles på placa catalunya - der får du automatisk 10% på alt ved å vise pass i informasjonen ;) Kos deg!

Tonje

13.11.2013 kl.23:32

Elsker bloggen din! Elsker å lese om sminke, tips og IKKE MINST BARCELONA. Var der selv for under to uker siden, lå på "gay"hotellet "Axel Hotel". Gud for en opplevelse! Jeg kunne helt klart tenke meg å bo der. Folk er så ... frie. Men en ting jeg er veldig nysjerrig på er hvordan folk lever der. Vi drar dit på tur, opplever masse. Men hva gjør de som bor der? For meg ser det ut som de jobber 24/7 (noen gjør kanskje det og) men hva gjør de da når de kommer hjem? Er det som i Norge liksom :3 Også lurer jeg veldig på åssen levestandaren er i Barcelona, åssen det ser ut HJEMME HOS folk. haha, høres sykt ut. Men jeg lurer så fælt på om det er mye nytt og fancy, eller om det er påvirket av den økonomiske krisen og veldig slitt. Så må jeg bare spørre deg om en ting vi lurte fælt på når vi var der nede, hva ligger boligprisene på? La oss si en leilighet i blokk. ;)

Tove Eggen

17.11.2013 kl.17:40

Tonje: Tusen takk for det! Veldig morsomme spm - jeg må nok lage en full artikkel ut av svarene Tonje, så følg med her eller på iknowthatmagazine.com som det sikkert kommer :) Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

29, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote AKKURAT STARTET NYTT ONLINEMAGASIN - SÅ SJEKK IKNOWTHATMAGAZINE.COM FOR DAGLIGE ARTIKLER PÅ ALT SOM ER GØY FOR OSS JENTER :)

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120