Bestevenner for alltid lizm!

Hei folkens!

Den siste uka har jeg hatt besøk av min aller bestevenninne - og jeg kjenner meg nesten barnslig som bruker det ordet..men er det ikke deilig hvordan bestiser alltid er de samme, uansett hvor langt unna de bor eller hvor ofte man sees?

De får deg til å le, gråte, tenke, minne, nyte og vet akkurat hva som må sies.

Bestevenner ass...herlige folk!

Når vi blir eldre skjer det mye forandringer, en ny hverdag tar over og ting vi tok for gitt før har vi nesten glemt at vi trenger.

Men når to bestevenner møtes på ny kommer alt det tilbake, på en veldig fin måte. Både ved å mimre og ved å innse at man KAN gjøre og få til mer enn man tror.

Tenk på din bestis (eller fler) akkurat nå, hva som gjør at du er så glad i henne/ham og fortell dem det så fort dere møtes igjen...

Klemmer fra Tove

Én kommentar

sarah

20.09.2013 kl.23:35

håper du har kost deg i dag!

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

29, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote AKKURAT STARTET NYTT ONLINEMAGASIN - SÅ SJEKK IKNOWTHATMAGAZINE.COM FOR DAGLIGE ARTIKLER PÅ ALT SOM ER GØY FOR OSS JENTER :)

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120