YES - TRENINGSGLEDEN ER TILBAKE!

...jeg visste du ville finne meg igjen, og denne gangen med backup fra kjærsten som har meldt seg inn på samme senter!

Overraskende motiverende og gøy å trene med mannen faktisk. Er heldig som fant billig treningssenter som har både vanlig opplegg og svømmebasseng, jaccuzi, sauna og steam-room! Så når vi har barnefri tar vi oss lett 3 timer på trening..haha..vi var dere hele helga egentlig, nesten så vi trodde at vi var på spa-weekend ;)

Og så var det maten da...min evige fiende. Jeg sier det bare rett ut ass, ikke no gå rundt grøten (ah, grøt med med smørøye!)

Men med snadder som denne etter-trening lunsjen med avokado, ost, tunfisksalat og chillireker må jeg vel for faen klare å "kooose" meg nok med maten...haha..

Nei Tove, på tide å bli sunn - bare etter et par dager med trening og riktig mat så går selvtilliten og tilfredstillelsen til topp så det burde jo være motivasjon nok? :)

Folkens - dette var random tanker, men de må ut noen ganger! :)

Klemmer fra Tove

3 kommentarer

Charlie

14.09.2013 kl.09:54

Du er så flott!

Er og forblir en inspirasjonskilde og selv med random tanker som må ut- er det alltid morro lesning!

Jobber med å finne treningsmotivasjonen, den kommer å går, men kanskje i dag at jeg tar meg en tur? hehe =P

God helg til deg og dine!

klemmer

Anonym

20.09.2013 kl.12:45

Jeg skal snart til Barcelona, og lurer litt på nye treningssko. Hvordan ligger Nike i pris i Spania i forhold til Norge? Her koster de fleste gode Nikesko fra 1000 kr og oppover

Tove Eggen

20.09.2013 kl.23:16

Du, prisene er pittelitt lavere - men ikke voldsomt. Er som oftest sånn med store dyrere merker (som ikke er spanske). Men det er verdt turen til Passeig de Gracia for å se! :) kos deg!

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

29, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote AKKURAT STARTET NYTT ONLINEMAGASIN - SÅ SJEKK IKNOWTHATMAGAZINE.COM FOR DAGLIGE ARTIKLER PÅ ALT SOM ER GØY FOR OSS JENTER :)

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120