EN PERFEKT FERIE OVERSTÅTT

Hei folkens!

Da har vi hatt 6 fantastiske dager med ferie, og selv om vi gjerne skulle hatt mer så fikk vi kost oss så mye at det gikk helt fint!

Turen gikk til Caballo de Mar Camping som ligger i feriebyen Piñeda de Mar ved Costa Brava her i Spania, hvor vi leide oss en bungalow rett ved stranda.

Det perfekte med sånt type sted er at barna kan mer eller mindre fly rundt alene og alle kjenner alle etter kun 5 minutter på stedet. Med baseng, ping pong, lekeplass, trampoliner og selvfølgelig stranda rett utenfor campingområdet kan man slappe av samtidig som man får gjort en masse.

Vi kjøpte oss en grill i nabobyen Calella (fantaisk shoppingsted by the way) så endelig fikk jeg litt norsk sommer med grilling og bløtkake! Sånne type kaker finnes ikke her og var en stor hit. Spesielt minstemann ville ha det til frokost, lunsj og middag. Og jeg husker en sommer hvor vi barna fikk spise så mye bløtkake og jordbær som vi bare ville - så da fikk han jo så klart det!

Er det ikke rart hvor fint det er å se barna oppleve og digge de samme tingene som du gjorde som barn?

I tilegg var det festdager i byen, så kun fem minutter gange unna lå et reisende tivoli - fantastisk gøy å være kid igjen på spøkelsestog, hesteløp, myntslipper og skyting. Fun!

Så nå er det tilbake til jobb, men for å være ærlig så er det jo fortsatt 27 varmegrader og vi bor ved stranda her i Barcelona så det føles litt som om vi er på ferie enda ;)

Hvordan har sommern deres vært?

Klemmer fra Tove

2 kommentarer

~Lin

03.09.2013 kl.21:52

Du er litt bortskjemt med strand og varme hele dagen og noen ganger misunner eg deg............spesielt de dagene tåken ligger som en ulldott nedover ørene her i Bergen.

Når det er sagt så ELSKAR EG BÆRRRRGENNN og Hardanger så da får eg heller ta på meg mer klær og ull fremover da ,men eg leser om kor varmt du har det HAHAHA

Høres ut som en super ferie -eg hakkje hatt ferie enda,skal ha noen dager i London i November oh yes

Madeleine

04.09.2013 kl.19:46

Ser bra ut! Hvordan liker du RT-kosten, forresten?

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

29, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote AKKURAT STARTET NYTT ONLINEMAGASIN - SÅ SJEKK IKNOWTHATMAGAZINE.COM FOR DAGLIGE ARTIKLER PÅ ALT SOM ER GØY FOR OSS JENTER :)

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120