HØSTGARDEROBEN 2013 ER KLAR!

Hei folkens!

Da tror jeg jaggu jeg er klar for å blogge litt igjen, selv om vi starter opp høstsesongen for fult på iknowthatmagazine.com også ;)

Tror jeg barr måtte finne ut av hvordan bloggen kunne være anderledes fra magasinet, men har funnet ut av at det blir litt fra hverdagen og generelt de rare tankene og meningene jeg har - så håper det blir gøy, sammen med sminke og motetips så klart!

Jeg var i Norge forrige uke, som var veeeldig friskt og deilig avbrekk fra übervarme Barcelona, og der fikk jeg jaggu høstgarderoben på plass også!

Så dette er noe av det jeg gleder meg MAX til å vise dere i videoer og artikler fremover :)

Kanskje verdens kuleste og diggeste genser fra KappAhl!

Bluse og vest fra Zizzi

Skjørt fra KappAhl xlnt

Peplumtopp fra Lindex Generous


T-skjorte fra Lindex Generous

Strikkagenser fra Lindex GenerousOverdel fra KappAhl

Genser fra KappAhl

T-skjorte fra KappAhl

Jakke fra Kappahl

Strikkagenser fra Lindex GenerousBluse fra Zizzi

 

Og dette er bare noe av det som kommer i artikler og videoer fremover - så mye å glede seg til! Første stylingvideo for høsten kom ut på fredagen, så den kan du sjekke HER hvis du ikke allerede har gjort det.

Som dere vet er det mitt mål å vise at mote og makeup er GØY, og noe man skal kose og leke seg med - så håper alle har lyst til å ta ett skritt videre inn i moteverden denne høsten med meg, og se at den ER for alle!

MOTE ER FOR ALLE! :)

Klemmer fra Tove

4 kommentarer

Monica

25.08.2013 kl.01:14

Yey! Velkommen tilbake! :D Jeg så videoen din i går, og dro rett til Lindex i dag.. prøvde den burgunderrøde buksa, men fant ut at jeg fortsatt hater bukser uten strikk i livet. ;) Så da ble det den du viste som var som en tights, bare tykk olabukse, liksom. Nydelig var den, og jeg syns jeg fikk en skikkelig snasen stump i den. ;) Hehe!

Men ja. VELKOMMEN igjen! Hurra for deg!

Thusha

25.08.2013 kl.02:03

Hei.. Jeg håper du kan svare meg:) jeg har bestilt reise til meg og kjæresten fra 7 oktober til 12.oktober. Og hotel ht jeg ikke bestilt ennå.. Blir så forvirret når jeg Skjekker hotels.com. Er d hotel som du kan anbefale? Vi er glad i shopping og stranda. Vi tenkte å se barcelona spille men de spiller ikke den perioden som vi er der . Håper du kan komme med forslag til andre ring vi kan finne på og se. Tusen takk på forhånd:) jeg leste gjennom barcelona del 1 og 2. Var veldig fine tips der også.

Tove Eggen

03.09.2013 kl.18:20

Haha..jeg var tilbake og så dro jeg på ferie ;) men NÅ er jeg tilbake! hmm...men den har strikk i livet? var det fra generous kolleksjonen du prøvde? Men uansett bra du fant en vinner!

Sandra Angel

06.09.2013 kl.22:16

Liker stilen din veldig godt :)

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

29, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote AKKURAT STARTET NYTT ONLINEMAGASIN - SÅ SJEKK IKNOWTHATMAGAZINE.COM FOR DAGLIGE ARTIKLER PÅ ALT SOM ER GØY FOR OSS JENTER :)

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120