NYTT SMINKEKURS FOR MINE LESERE TIL SPESIALPRIS DENNE HELGEN!

sminkekurs

Mange lurer på om jeg holder sminkekurs, og JA - det gjør jeg! Denne helgen tar jeg turen til Oslo og har akkurat bekreftet med Tone Lise Akademiet at vi setter opp et spesialkurs for iknowthatmagazine.com lesere!

WOHO!

Det blir et todagerskurs, Lørdag 9-17 og Søndag 10-17 som vanligvis koster 3950,- men som kun denne helgen er 2500,- !

Her skal vi lære masse og bare kose oss med sminke, og går igjennom alt fra foundation, concealer, bryn, eyeliner, øyeskyggeteknikker, leppeprodukter, rouge, bronzer og contouring! (alt med andre ord)

sminkekurs 3

Dere skal selfølgelig sminke masse, og de hele sminkelookene dere skal prøve dere på og mestre er:

LØRDAG

- Dagsminke (2 øyeskygger og full ansiktssminke)
- Kveldssminke (3 øyeskygger, liner og full ansiktssminke)
- Perfekte sminken for deg (vi setter sammen en look fra det du har lært og utvikler den perfekte sminken for deg)
SØNDAG
- Festsminke/drømmesminken - kopier en look fra et magasin eller internet som du har lyst til å få til
- Repetering av perfekte sminke for deg for å være sikker på at den sitter
- Sota øyne
I tillegg snakker vi mye om fargelære slik at du alltid vet hvilken foundation og øyeskygge som passer best til nettopp deg, så det er mye å gå gjennom :)
sminkekurs 2
Jeg gjør demoer underveis på elever som har lyst  til å bli sminka også så klart.
Tone Lise Akademiet ligger i Brugata 12 i Oslo, som er rett ved jernbanestasjonen (bak plaza og oslo spektrum).
Så det er bare å melde seg på ved å sende en mail til trine@tonelise.com, eller ringe Trine på 23002926 og si du vil på sminkekurset for iknowthatmagazine.com lesere denne helgen (17-18 august)
sminkekurs 5
MEN - for å kjøre kurset må det være minst 5 påmeldte (max 10) så ta med deg venninne, søster, datter, mamma eller svigermor og kast deg ut i den morsomme sminkeverdenen sammen med meg! ;)
Vi har litt sminke til utlån på skolen, men det er viktig at du tar med deg den sminken du har selv så jeg kan se hvordan du jobber med den, og så kan jeg fortelle deg hva du trenger (og hva du kan få lov til å kaste - haha).
Det er også greit å ta med egen hudpleie, fordi det blir mye av og på med sminke så det er greit å være så snill som mulig med huden. Men hvis du ikke har, så finnes dette også på skolen :)
sminkekurs 6

Se så flinke elever! <3

sminkekurs 4

Rop ut hvis du har noen spørsmål om kurset, også håper jeg at vi sees på lørdag!

Klemmer fra Tove

Én kommentar

Eva Helen

14.08.2013 kl.15:46

Så spennene!

Skulle gjort mye for å ha kommet på kurs for det hadde vært kjempe morro,men kan dessverre ikke .Får håpe du engang tar en "rund" tur i norge en gang...blunk...blunk...Følger deg på instagram

Ønsker deg og kursdeltagere en topp dag.

Klem

Ida

07.12.2013 kl.21:32

Hei jeg lurte på om du har noen gode foundation tips? Jeg bruker en fra Mac som du tidligere har anbefalt, face and body. Denne liker jeg veldig, men den tar veldig lang tid før den tørker, noe som gjør at den smitter veldig over på brillene mine. Har du noen gode produkter å anbefale istedet?

Hilsen Ida

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

29, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote AKKURAT STARTET NYTT ONLINEMAGASIN - SÅ SJEKK IKNOWTHATMAGAZINE.COM FOR DAGLIGE ARTIKLER PÅ ALT SOM ER GØY FOR OSS JENTER :)

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120