TRENINGSGNISTEN TILBAKE - HELLO COPENHAGEN FASHIONWEEK!

Hei folkens!

Det har vært to lange mnd uten særlig trening, altfor feil mat og generelt varm og energiløs tilværelse (+ mancold og feber må vite) er jeg endelig tilbake på treningssenteret!

Hver eneste dag denne uka har jeg kommet meg ut av kontoret og bort på trening (ofte etterfulgt av stranda må vite) og det føles SÅ digg!!

Man vet jo hvor deilig det er å trene, men faen som man glemmer det helt også...haha..så nå håper jeg å holde meg til 5 treningsøkter i uka og for å bevare motivasjonen har jeg startet en...ja, motivasjons-logg må man nesten kalle det, på iknowthatmagazine.com hvor alle kan legge igjen sine resultater hver dag - SÅ KAN VI TRENE SAMMEN RETT OG SLETT!

Håper dere har lyst til å være med, og husk at det er treningsglede - ikke dårlig samvittighet vi driver med her. Kommer jeg meg ikke på trening en dag, så skal jeg heller være ærlig om det istedenfor å gjøre som jeg ofte har gjort; holde kjeft og utsette all trening fordi jeg skammer meg...(flere sånne der ute?)

Her skal vi en tur på kino, gutta og jeg, før det bærer av gårde til Copenhagen Fashion Week i morgen (har seff ikke pakket enda) - gleder meg til å sjekke Zizzi-visningen for første gang OG møte noen fantastiske plussize modeller!

Hvordan har sommeren vært så langt folkens?

Klemmer fra Tove

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

29, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote AKKURAT STARTET NYTT ONLINEMAGASIN - SÅ SJEKK IKNOWTHATMAGAZINE.COM FOR DAGLIGE ARTIKLER PÅ ALT SOM ER GØY FOR OSS JENTER :)

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120