DU SPØR, JEG SVARER - NÅ PÅ IKNOWTHATMAGAZINE.COM

Hei folkens!
Trodde dere jeg hadde glemt "Du spør, jeg svarer" nå? 

Neeeeei da - bare flyttet over til iknowthatmagazine.com og du kan sende inne dine spørsmål på DETTE innlegget for å vinne maaasse sminke, virkelig - sjekk bildet av det jeg har samlet sammen SÅ LANGT!

Så regner med dere sender inn masse fine spm som vanlig, vi fortsetter med hver onsdag, men husk å sende spørsmål på iknowthatmagazine.com ellers så kommer de dessverre ikke med ;)

 

Håper dere nyter livet!

Klemmer fra Tove

Én kommentar

Eva Helen

20.07.2013 kl.20:49

Heisan !

Jeg har vært/er en iverig titter på filmklippene dine og sluker det jeg kan få med meg,for du kommer med så mange gode tips ,som jeg liker godt.Jeg vil takke deg for at du viste blyant skjørtene ,for nå har jeg kjøpt mitt første skjørt på 19 år og mannen eg har vært i sammen med i 23 år holdt på "dåne",som ikke har sett meg i skjørt på så mange år .Tusen takk for inspirasjonen.YOU ROCK!

Har ett spørsmål for nå runder jeg straks 40 og spørsmålet er : Trenger man ansiktskrem under primer før faundation? Jeg syns Id bareminerals orginal primer er helt super og blir ikke tør eller stram i huden av den.Og hvilken krem anbefaler du? jeg har tør sensitive hud som blir fort fet på haken men tørr panne.

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

29, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote AKKURAT STARTET NYTT ONLINEMAGASIN - SÅ SJEKK IKNOWTHATMAGAZINE.COM FOR DAGLIGE ARTIKLER PÅ ALT SOM ER GØY FOR OSS JENTER :)

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120