IT'S BEEN A LOOOONG WEEK! Moro da!

Hei folkens!

YES! da er bursdagsuka, får man nesten kalle den, over - Mamma og Pappa som var på besøk er tilbake i Norge, og for en fantastisk uke vi har hatt! Jeg digger foreldrene mine som nylig gikk ut i pensjon, og nyyyter livet! Endelig kan de gjøre akkurat som de vil - som de sier, haha...LOVE IT!

Så vi har bare nytt livet i Barcelona, god mat, masse cava og clara, bursdagsfeiring på lørdagen og en tur til akvariumet med ungene på søndagen (overraskende greit dagen der på...haha).

Husk å sjekke artikkelen min om ferie i Barcelona hvis du har tenkt deg hit!

Ellers gikk jeg på en real shoppingsmell i går, så mer om det senere...haha...men, har man hatt bursdag så har man hatt bursdag - ergo: spanderer på seg selv!

Det digge med å bo i Barcelona er at alle blokker har sin egen lille plass med restaurant, bar, apotek, bank, aviskiosk - ja, alt du trenger egentlig! Første Clara - check!Liiitt varmt på Balkongen! Svigersønn og mor storkoser seg!

Pappa med ny fin mobil tar panoramabilde fra balkongen vår - vanskelig å se men det er havet til venstre og fjellet (tibidabu) til høyre! :)Mamma er faktisk høy, 1.70 - men minstebarnet (meg) er fortsatt 15 cm høyere...haha...

Minstemann fikk dra rett fra skolen til Ciutadelle Parken og ENDELIg gjort noe han har hatt lyst til leeeenge...(ergo: jeg har barnesekk på ryggen, og max mammaoutfit fra Kappahl, Asos og Primark...haha)

Ro en båt!!

Og han var flink også...up -down -up - down, 

Også bruker man bare en åre når man skal svinge...han var i himmelen! (små gleder...haha)

Byggefeltet Sagrada Familia...vi kom oss ikke inn denne gangen heller...haha..that's okey!

Bilder fra bursdagen og overraskelsesgaven fra mannen kommer etterpå!

Hvordan er ståa? Fortsatt tropenetter i Norge?

Klemmer fra Tove

2 kommentarer

~Lin

13.06.2013 kl.14:03

eh nope pisseregner nå da eg skal på jobb :P

Høres ut som en super uke vel overstått og gleder meg til shoppingsmell-tror eg gikk på en i går selv hahaha

klemmeting

~Lin

Anne-Grete

14.06.2013 kl.23:04

Ser ut som du har hatt ei koooooselig veke med mamsen og papsen din! Her ventar vi på finare veir og høgare temperaturar!

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

29, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote AKKURAT STARTET NYTT ONLINEMAGASIN - SÅ SJEKK IKNOWTHATMAGAZINE.COM FOR DAGLIGE ARTIKLER PÅ ALT SOM ER GØY FOR OSS JENTER :)

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120