DETTE ER DAGEN JEG SKAL BLI NORMAL!

Hei folkens!
Yes - da har jeg fått landa litt, ikke bare fra jetset tur til Køben, men etter lansering av det splitter nye Online Magasinet mitt, iknowthatmagazine.com - som jeg er så utrolig stolt av og glad i rett og slett!

Så i dag tenkte jeg, at etter månedsvis med masse reising, jobbing 24 timer i døgnet, døgning, stress og generelt hektisk hverdag - at jeg skulle prøve å bli litt normal.

Sto opp tidlig (for å være meg), kl 06:00 og begynte å gjøre klar dagens jobb som består av 1. Skrive ferdig artikkel om hvor best fjerne hår..du vet..der nede, for KLIKK MOTE som skal ut i morgen, 2. Redigere ferdig ny sminkevideo for iknowthatmagazine.com (check!), laste opp dagens artikler på samme sted og klargjøre artikler for både KLIKK MOTE og iknowthatmagazine.com for neste uke - samt generelt få orden på livet, of course. 

Oppi dette burde jeg ha vaska huset (og meg selv), meneh...vi får se..haha...can't do everything at once!!! 

Flere har utrykt at dere ønsker blogg sammen med det nye magasinet, så jeg skal prøve på det. Men bare så jeg har forklart meg bra nok, så er ikke iknowthatmagazine.com et typisk magasin. Ja, vi bruker til og med smileansikter (Monica - haha!) og skriver om ting som - helt ærlig talt, jeg ville skrevet om og har skrevet om på bloggen. Største forskjellen er at jeg har flere med meg som skriver både etter egne ideer, og ideer fra meg (som er bare helt fantastisk flinke - må sjekkes!) og at artiklene kanskje er enda litt mer nyttige enn hva jeg har gjort i løpet av en dag :)

Jeg har også en Kolonne som heter "FRA TOVE" - og der kommer enda litt mer personlige innlegg fra meg, som i hvertfall ville vært på bloggen.

Men nei, jeg kommer ikke til å skrive om en tur på stranda eller hytta (som jeg gjør ganske lite her?) der - så det kan jeg jo ta på bloggen istede? :)

Sminkevideoer blir flytta over til iknowthatmagazine.com - og jeg skal ikke lage så veldig mange for Kamille.no lengre (mer artikler), så jeg sier ifra her når de er klare på IKTM :) 

Konkurranser kjører jeg fortsatt på begge stedene, og tror jeg fortsetter med spørrerundene både her og der :) Vil jo bare at flest skal få svar på det de lurer på!

For dere som venter på innlegg om hvilken sminke dere skal bruke (som et par av dere sendte bilder på) så kommer det - jeg lover! :) Tusen takk for at dere er så tolmodige med meg!

Så ja, siste uka før jeg fyller 29 (8.juni) så har jeg tenkt til å bli litt mer normal, slå av PC'en kl 18 hver dag (HA! kommer aldri til å skje) og oppføre meg som ordenlige folk..haha

Håper dere alle har en fantastisk fin dag og tusen takk for støtten og engasjementet dere alltid har gitt meg og fortsetter å gi - dette er maks drivkraft for meg og alfo omega!

Klemmer fra Tove

 

6 kommentarer

Christin

30.05.2013 kl.12:54

Kos deg!!

Og takk, for noen uker siden spurte jeg om hudorm på nesa og at foundation ikke ser så pent ut da..jeg fikk aldri takket for svar (..og har litt dårlig samvittighet for det). Jeg vet ikke helt hvorfor men, nå begynner huden å se bedre ut og hudormene er ikke like slemme mot meg lenger (kanskje dine ord var alt som trengtes?)

Anyways..elsker bloggen din og er innom her HVEEER dag :D

Skal begynne å besøke iknowthatmagazine.com også (bra gjort forresten!).

Monica

31.05.2013 kl.13:05

Haha! Dere har smilefjes, ja? ;) Jaja! Jeg er flittig bruker av dem selv, som du kanskje har lagt merke til.. :p

Flott med forklaring om hva du tenker ift. blogg og blad og sminkevideoer. :) Jeg er en Tove-fan, så jeg blir med deg hvorenn du går. :)

Tove Eggen

04.06.2013 kl.20:22

Christin: Så bra det funka! Eller ble bedre av seg selv, haha - either way :) Håper du koser deg med iknowthatmagazine.com da! Klemmer fra Tove

Tove Eggen

04.06.2013 kl.20:23

Monica: ahhh...du er da bra god også da! Smilefjes over hele linja!! :) :) haha, klemmer fra Tove

Kristin

05.06.2013 kl.22:00

Har du glemt bloggen nå som iknowthatmagazine.com er lansert? Liker fortsatt å lese dine personlige innlegg/tips her :)

Tove Eggen

06.06.2013 kl.09:14

Kristin: haha -nei da, ikke glemt :) Alle mine tips etc som jeg ville skrevet her, kommer daglig på iknowthatmagazine.com - men skal fortsette med å legge inn personlige og hverdagsbilder etc på bloggen, og litt ekstra :) Men frem til nå har jeg mest sittet forann dataen 15 timer om dagen med briller på - usminka, så ikke så mye å raportere! haha :) Men kommer litt bilder og sånn senere i dag! Takk for at du husker på meg :) Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote AKKURAT STARTET NYTT ONLINEMAGASIN - SÅ SJEKK IKNOWTHATMAGAZINE.COM FOR DAGLIGE ARTIKLER PÅ ALT SOM ER GØY FOR OSS JENTER :)

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120