DAGENS MAKEUP!

Hei folkens!


Wow - tusen takk for så massiv respons på iknowthatmagazine.com i går! Første dagen gikk over alle forventninger, så håper bare dette fortsetter :)

Vi starter opp med dagens makeup og dagens outfit på iknowthatmagazine.com fra redaksjonen (den første ligger her: http://www.iknowthatmagazine.com/2013/05/27/dagens-makeup/ ) men vi vil jo se DERE også! 

Så hvis du har et bilde du vil dele med oss, send det til meg på iknowthatmagazine@gmail.com med kort info om produkter/antrekk :) 

For på iknowthatmagazine.com er det LOV og APPLAUDERT å vise seg frem!

Håper alle har en fantastisk dag,

som dere kan leser her: http://www.iknowthatmagazine.com/2013/05/27/det-a-mote-et-idol-betyr-what-to-wear/ må jeg hive meg rundt og pakke før avgang til København for å møte mitt store IDOL!

Klemmer fra Tove

9 kommentarer

Marthe Sand

27.05.2013 kl.16:52

Så fint det var :)

Wannaberosablogger

27.05.2013 kl.19:52

Utrolig fint sminke :)

lise

27.05.2013 kl.20:42

Utrolig kul blogg asså. Leser den ofte.

Linda

29.05.2013 kl.18:45

Hei Tove!

Syns du er utrolig flott, og digger at du også har klesstips for oss som er litt større enn str 38.

Nå ønsker jeg bare en GoogleFriend eller annen type "følge"knapp å bloggen :) Så slipper jeg å glipp av noe, for det vil jeg jo ikke!

Selv om du teaser på ig, er det ofte jeg ikke klarer komme meg over på pcen for å sjekke artikkel.

Lykke til videre!

Tove Eggen

29.05.2013 kl.18:47

Linda: Tusen takk for det, Linda! SKal prøve å installere det - men husk at iknowthatmagazine.com (det nye online magasinet mitt) blir oppdater 3-6 ganger om dagen, så der kan man bare henge rett og slett! Klemmer fra Tove

Monica

29.05.2013 kl.19:23

Hei du!

Gratulerer med magasinet ditt! :) Morsomt. :) Jeg vil bare si at jeg håper, håper, håper du ikke slutter å blogge her inne!

Tove Eggen

29.05.2013 kl.20:02

Monica: Tusen takk for det, Monica! Looong time no see - har du blitt bedre?? :) Jeg tror ikke det, men tenker litt på det - magasinet er jo egentlig som bloggen, bare med flere og mer nyttige (og unyttige) saker...haha...men hvis mange føler de ikke får det samme ut av magasinet som bloggen, så fortsetter jeg kanskje med begge - men målet er jo at akkurat de samme tingene, spørsmålsrunder, tutorials, dagens outfit, inspirerene tanker og ideer, konkurranser etc etc også skal være på iknowthatmagazine.com - så hva tenker du? Klemmer fra Tove

Monica

30.05.2013 kl.01:10

Ja, nå begynner jeg å bli bedre. :) Det har tatt sin tid!

Jeg har skjønt at du tenker litt på det, og at du kanskje heller litt mot å gjøre magasinet/bladet til en slags blogg? Jeg vet ikke om jeg ikke skjønner konseptet helt, men jeg tenker at det kan være lurt å skille litt der... et magasin bør være mer profesjonelt, og kan jo ikke inneholde masse smileyer, innlegg om familie og hverdag, sånn som en blogg kan? Eller? Det bestemmer selvsagt du, men jeg tenker kanskje at det er lurt å droppe det mest personlige og svada'ete der, sånn at man blir tatt seriøst. Og.. ja, jeg vil jo ikke gå glipp av hverdagen din og livet ditt! Det er et eller annet med denne bloggen som er DEG, og som jeg ikke syns du skal slippe så lett... du kan jo eventuelt lage en blogg inne i magasinet, som en egen side der, og da kan det kanskje kombineres..? Det handler også litt om hvordan man skal få fulgt med. Jeg har deg på Bloglovin, og der dukker innleggene dine opp når du har skrevet noe. Og hos deg vil jeg lese ALT, mens i magasinet er det ikke alt som er like relevant for meg.

Ja.. jeg har ihvertfall prøvd å komme med noen tanker her. :)

Tove Eggen

30.05.2013 kl.10:40

Monica: Tusen takk for tilbakemelding, som alltid Monica! :) Skrevet litt om hva som skjer fremover i siste innlegget nå! Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120