IKNOWTHATMAGAZINE.COM ER OPPE OG JEG HOLDER PUSTEN!

Hei folkens!

UAÆÆÆÆHHH!! Vi gikk live litt tidlig vi - og jeg klarer jo ikke holde en hemmelighet for dere! Dere er vel ute og nyter sumarnatten - men iknowthatmagazine.com er da altså åpen og venter på at dere skal hive dere om den :)
Kommenter, lik, del - gi meg feedback på hva dere syns! (begynner å bli litt ko-ko etter å ha vært den eneste som har sett magasinet de siste to ukene, så ivrig etter å høre hva andre syns!) Jeg kan ikke annet enn å håpe at det ble bra - at jeg levde opp til forventingene, og at dere tar vel imot de ferske og flinke skribentene som har tatt iknowthatmagazine.com til hjertet og jobber på spreng ved siden av alt annet for å få det så bra, morsomt og underholdene for dere som mulig (og for oss selv for å være helt ærlig, jeg leser alltid sakene de har skrevet, som jeg har redigert og lagt inn flere ganger nå de er publisert - det er jo et godt tegn!)

Her hvor stjernene er merket kommer dere (øverst) til å finne MIN HISTORIE - som er dere leseres egen historie om noe dere har gått/går igjennom i livet. Den første er så utrolig fin, rørende og fortsatt humoristisk at jeg ikke har ord for hvor glad jeg er over at leseren valgte å dele den med oss. Hvis du har en historie du vil dele, anonym eller åpen - send meg en mail på iknowthatmagazine@gmail.com

Nederste stjerna er mine innlegg, eller det vil si - jeg har artikler flere steder, men disse blir litt enda mer fra mitt hjerte og hjerne - ikke helt som bloggen, men en mellomting. Er mulig jeg blir litt fraverende fra bloggen den første uka, men da finner dere altså meg der :)

 

Nå skal jeg prøve å legge meg og bare krysse fingrene for at folk liker dette, at de kommenterer og blir med på samtalen :)

Tusen takk for alle støtte og engasjemang dere har vist meg - uten dere (klisje jaja, men sant!) så hadde jeg jo faktisk ikke fått til og gjort alt dette :)

Store klemmer fra Tove

15 kommentarer

Yi-Ven

26.05.2013 kl.03:02

Wow! Ble blown away, jeg:O :D Tror jeg har en ny favoritt-nettside som jeg skal følge med daglig fra nå av!! :D Digger at det ikke kun er en "mote/skjønnhetsside", men også historier om alt mulig rart (bra rart alsa), og at leserne får delta på skriverier, awesome! Stå på videre! Dagens høydepunkt det her! =)

Yi-Ven

26.05.2013 kl.03:07

Hvordan deler jeg? haha.. Når jeg kopierer og limer inn URL på facebook kommer det Google som bilde av URL'en og sånn som popper opp under, om du skjønte det.. :/ :):)

Sarah Yousef

26.05.2013 kl.03:28

Jeg elsker siden godt jobba gratulere. .......Siden må spres videre. .......

Tove Eggen

26.05.2013 kl.09:52

Yi: ÅH!! så bra, tusen tusen takk - der ble hjertet ett hakk letta :) Håper vi ser deg hver dag da! Klemmer fra Tove

Tove Eggen

26.05.2013 kl.09:53

Yi: hmm - ser at når man deler heler siden, så kommer googlebilde opp, så det må jeg finne ut av hvordan man fikser...haha...men hvis du trykker på en artikkel, og delere den - så får man opp bilder fra saken i det minste :) Tusen takk for at du deler!! Klemmer fra Tove

Tove Eggen

26.05.2013 kl.09:53

Sarah Yousef: Tusen, tusen takk Sarah! Ja, spre så mye du vil/kan! haha :) Det er helt topp, tusen takk! Klemmer fra Tove

Maria

26.05.2013 kl.10:23

GRATULERER!!!!!!!

Dette kan du være stolt av. Endelig en blogg/nettside? som man ikke trenger å være 20 år og rynkefri for å føle seg hjemme i :-) (?men nå er jo jeg fan allerede av deg og dine tips og råd ) Skal spre den til alle damer j kjenner. Stå på heier på deg !!!!!

Maria

Tove Eggen

26.05.2013 kl.10:32

Maria: haha - vi foretrekker online magasin, takk! haha :) Men - med personligheten som en blogg her og her skal ALLE føle seg hjemme, så bra å høre at vi har truffet på det så langt ;) Tusen takk for at du sprer ordet - det er den eneste marketingen vi har råd til akkurat nå, så håper at ryktet løper av gårde..haha..Hjemmesnekra og ærlig, just the way I like it! Tusen takk for støtten, Maria - nå og før! Klemmer fra Tove

~Lin

26.05.2013 kl.15:04

oh yeah Its your Birthday;)) we are gonna party like its your birthday!!!!

Ingrid

26.05.2013 kl.21:44

Så fin side!! Takk for gode råd innen sminke. Men jeg lurer veldig på noe. Jeg er 15 år og skal feire konfirmasjon neste helg, også trenger jeg ny foundation. Håper du kan komme med råd og tips. Helst vil jeg ha noe ganske billig og lett tilgjengelig. Jeg har noen røde kviser jeg helst vil dekke over, men jeg vil ikke at det skal se alt for mye ut. Jeg har normal til oljete hud. Håper på svar så fort som mulig ! :)

Tove Eggen

26.05.2013 kl.22:10

Ingrid: Tusen takk for det! Selv om jeg anbefaler å ikke bruke foundation for tidelig (det sliter på huden) så er et rimeligere og naturlig alternativ BB Nuge Magique fra L'Oréal Paris :) Den kan du bare smøre en ertestørrelse med produkt fra nese og utover mot kinnene, opp under øyne og litt på øyelokket. Så bruker du restene på fingrene på hake og panne. Bare pass på at du ikke kan se noen kanter :) Og rens huden godt før du legger deg så sminken ikke synker inn i huden! Kos deg masse og gratulerer med konfirmasjon! Klemmer fra Tove

Ingrid

26.05.2013 kl.22:23

Tusen takk for svar, setter stor pris på det !

Tove Eggen

26.05.2013 kl.23:39

Ingrid: Bare hyggelig - si fra hvordan det går da :)

Yi-Ven

26.05.2013 kl.23:57

Da har jeg delt på facebook.. Delte innlegget fra din bloggside på facebook, så nå er det fikset! :D

Tove Eggen

27.05.2013 kl.00:11

Yi: Tusen tuuuusen takk - det betyr så utrolig mye for meg! <3

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120