NY SMINKEVIDEO: ALLERGI OG FRI FOR MASKARA!

Hei folkens!

image

Dagens sminkevideo er en nødvendig onde - men en ganske så fresh en sådann om jeg får si det selv!

Øyne klør og nesa renner, og dette er eneste sminketeknikken som gjør at jeg fortsatt føler meg levende - uten frykt for rennende sort maskara eller liner, så hope you like!

 

SE DEN HER: http://www.klikk.no/mote/kamille/moteogskjonnhet/article839386.ece

 

=

 

På søndag kommer endelig iknowthatmagazine.com til å være LIVE! eller åpen - eller hva jeg skal kalle det, haha...og herregud som jeg gleder meg! Skal prøve å skrive litt imorgen om hvordan den fungerer til dere, mine fantastiske lesere, så dere komme blir helt lost i det nye uuuuberkoole designer som jeg mer eller mindre har mekka/arrangert selv (etter å ha kjøpt designet da...og fått massiv hjelp på svigerbror...men dere skjønner hva jeg mener!!)

 

Håper så sykt at dere blir med meg videre, hva som skjer med bloggen har jeg ikke bestemt meg for, så den fortsetter intill videre...Regner med at dere forteller meg om mitt lille personlige hjørne på iknowthatmagazine.com er nok (hvor innleggene blir litt mer personlige enn resten...eller, hele blekka er jo personlig - men dere får vente og se! haha...) eller om dere syns det er fint med en ren BLOGG blogg også...

Her ligger jeg å hører konsertene fra Primavera Sounda som er 800 meter borti gata, med veldig fine James Blake, som jeg aldri har hørt før, som spiller. Fin måte å sovne spør du meg, heldigvis rolig indiemusikk da..:) For spesielt intresserte, så kan konserten ses live herfra akkurat nå! http://www.youtube.com/primaverasoundtv frem til kl. 01.10 natt til lørdag :)

 

Klemmer fra Tove

5 kommentarer

tone

25.05.2013 kl.00:34

Du har alltid superbra sminketips. Kan du ikke være så snill å lage en sminkevideo som tar for seg pigmentflekker?

Maria

25.05.2013 kl.09:39

Gleder meg til søndag!!!!!

Tove Eggen

25.05.2013 kl.11:35

tone: Tusen takk for det - lurer på om den er med på agendaen ja :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

25.05.2013 kl.11:35

Maria: Woho - Så bra! sommerfugler i magen selv...:) Klemmer fra Tove

Lise

25.05.2013 kl.16:05

Likte videoen veldig godt!

Men så lurer jeg på en ting. Har jo alltid fått høre at sol + sminke ikke er så bra i sammen (har hørt at maskara bl. annet ikke er så bra i sola), og derfor har jeg alltid vasket av meg sminken før jeg f.eks skal ut på terrassen og sole meg litt. Er det noe sminke som er helt no no i sola, og evt. er det noe som er helt fint å bruke selv om sola steker på det meste?

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120