ER DU MUSIKK, FILM OG/ELLER TV-SERIE NERD?

Hei folkens!

Jøss - ikke blogga på 2 dager, and I am on a roll! Jeg jobber på spreng med å få iknowthatmagazine.com klar så fort som mulig (sikter på neste søndag) og har skrevet så mange morsomme artikler jeg skulle ønske jeg bare kunne poste med en gang! haha - endelig får jeg skrevet som JEG vil :) Noen av overskriftene er:

"BB ELLER CC? OG HVA F*** ER EGENTLIG FORSKJELLEN?"

"SMÅ SØTE RINGER + GRISELABBER = SANT?"

"HVA SYNS DERE: MOTEBLOGGERHIPSTER-SOLBRILLER?"

"HVA SKJER MED FOLKS RARE OBSESSION MED HÅRET SITT?"

"DO THIS DON?T: DUSJ SÅ LITE SOM MULIG"

"?BLI KLAR FOR SOMMERN? ? ARTIKLER: FUCK YOU!"

Haha - hva syns dere? Har dere trua? Ville dere lest artikler med disse overskriftene?


MEN! Over til dette innlegget :)

Jeg leter nemlig etter skribenter som er lidenskapelig opptatt av musikk, film og/eller tv-serier! Alle sjangre er lov - jeg er like interessert i å høre fra deg om du digger Homeland eller Jersey Shore - eller har en mening om de - du må ikke like de :)

Samme gjelder musikk og film - så ta kontakt på toveeggen@hotmail.com hvis du har lyst til å skrive den artikkelen du alltid har lett etter selv, eller hatt lyst til å skrive :)

MEN - for alle dere som ikke faller herunder lurer jeg på:

HVA ER FAVORITT TV-SERIEN? 

NÅR ER MAN FOR GAMMEL TIL Å DRA PÅ MUSIKK-FESTIVALER?

HVILKE TYPE FILMER SER DU PÅ KINO - OG HVILKE KAN DU VENTE MED OG SE HJEMME?

 

Klemmer fra Tove

13 kommentarer

skyrud

19.05.2013 kl.19:00

har du noen gang vært på prima vera festivalen som skal være i barcelona neste uke?:)

Tove Eggen

19.05.2013 kl.19:01

skyrud: Jeg bor rett ved siden av, så jeg har hørt den - men aldri vært dessverre :) Mulig jeg tar turen denne uka, men er litt dyr syns jeg...90? for én dag. Ville bare se Blur! haha Klemmer fra Tove

Kristin

19.05.2013 kl.22:57

Vet ikke om du mente at vi skulle sende svarene på epost eller ikke, så skriver de her jeg :)

HVA ER FAVORITT TV-SERIEN?

Det er så uendelig mange, men akkurat nå må valget falle på The Vampire Diaries, og på en god andre plass havner Greys Anatomy ;)

NÅR ER MAN FOR GAMMEL TIL Å DRA PÅ MUSIKK-FESTIVALER?

Aldri! Har selv aldri vært på en musikk-festival (aldri passet slik), men om dette er noe man brenner for så synes jeg ikke alderen skal være et hinder :)

HVILKE TYPE FILMER SER DU PÅ KINO - OG HVILKE KAN DU VENTE MED OG SE HJEMME?

På kino bruker jeg som regel å se de store action/superheltfilmene og alt som har med fantasy å gjøre. En gang i blant ser jeg musikaler på kino, da jeg virkelig elsker hvor mye man lever seg inn i musikken. Om jeg går glipp av noen store filmer så er jeg ganske rask til å se de når de kommer ut på bluray, og da laster jeg de stort sett ned fra nettet. Ellers så ser jeg stort sett alltid komedier hjemme, og en og annen barnefilm. (Flaut å si det, men er fortsatt en stor fan av barbiefilmer) Også animasjoner da, de ser jeg som regel hjemme.

Beate

20.05.2013 kl.07:26

Hei :)

Akkurat nå ser jeg Drop Dead Diva, og digger selvsikkerheten til den store advokaten Jane! Den går ikke på tv nå tror jeg. Ser stort sett på netflix.

Jeg er ser mest komedie på kino. Liker skikkelige jentefilmer! :)

Og alle kan da vell gå på festivaler!? :)

Ha en fin dag.

Tove Eggen

20.05.2013 kl.10:47

Kristin: jeg mente her ja, genialt! Klemmer fra Tove

Tove Eggen

20.05.2013 kl.10:48

Beate: ohh, den må jeg sjekke! Hurra for chick-flicks og festival! Klemmer fra Tove

~Lin

20.05.2013 kl.13:43

oh GAWD dont get me started haha

For det første age is just a number-vil du dra på festival når du er 100-lykke til!!! musikk er vel glede og følelser ikkje sant og er for alle. Eg hadde ikkje dradd på en eneste festival med mindre eg fikk rom med badekar etter endt slitsom dag. Dokø og folk som kommer hjem med litt mer i baggasjen enn de hadde når de dro-eh neitakk.

Musikk e best på cd haha ( I know ull hate me now) eller en redigert utgave av en konsert på tv ;)

Nei fra spøk til alvor-musikk er en fantastisk måte å møte i felleskap og kose seg,se sitt eller sine favorittband. *bonde* med andre og treffe nye folk på en lengre festival der man sover over.

Noen treffer tilogmed Mr Right på sånen steder,selvom han da ofte er helst Mr Right Now.....

Film og serier

All Fantazy film og større produksjoner liker eg best på kino,selvom eg ofte kan se de igjen på tv og eller nedlastet eller på dvd.

Litt smalere film eller krim lastes ned eller ses på tv

Beautiful Creatures

Avetar

Titanic

og en haug med andre er og blir best på kino

ELSKER DISNEY og da datteren min bestemte seg for å smale alle Disneyfilmene på dvd så ble mor glad hahahaha

Serier

Big Bang Theory

Criminal minds

CSI

NCIS

Haven

Warehouse 13

Elementary

Sherlock Holmes ( tv series)

Slankekrigen

Bones

The mentalist

House

og eg kan fortsette i evigheter

Mamma jobbet i Bergens første videoutleiebutikk og herligh så mye film vi så

Min bror er skuespiller og min søster jobber på 15 året i London innen teater,film og revy ( costume and wardrobe) Mamma jobbet på teateret da vi vokste opp så det er i blodet

Min bror foran kamera og min søster og eg bak. Hun med klær og eg med fjes haha.

Så ja vi er en familie med filmbuffs

Anne-Grete

21.05.2013 kl.23:44

The Walking Dead = verdens beste serie!! Elska stemninga i den serien, den har dei fått bra til! Og American Horror Story.

Eg e grøss/thriller/skrekk/horror-lover!! Greys og Ungkaren overlata eg til machobroder'n min ;-)

Kinofilma e sånt som action, fantasy a la Twilight og Avatar.

(Sorry at eg ikkje har fått maila endå. Busy lady...)

annelen

22.05.2013 kl.11:25

Man er aldri for gammel for festivaler, musikk har ingen aldersgrense!. Jeg har vært på flere festivaler (metal og rock) og der har jeg møtt mennesker oppi 70/80 års alderen. Det som var gøy var at de aldri hadde forandret utseende, de jeg så hadde fortsatt langt hår, slitte olabukser, skinnjakke og olavest med patches:D love it! Elsker mennesker som er tro til stilen sin og personligheten sin på tross av alder og hva andre mennesker mener. Musikken er like viktig selv om man har rundet 40, 50 eller 60:)

Jeg kommer hvertfall aldri til å slutte å dra på festivaler. Jeg kommer nok til å finne et mer komfortabel soveroms alternativ. Telt kan bli litt ubehagelig:p høhø.

Når det kommer til serier liker jeg krim som løgner, csi, criminal minds osv. Men nå om dagen ser jeg på Carrie ,House og bates motel:)

Tove Eggen

22.05.2013 kl.22:07

Anne: åhh..så mange serier jeg ikke har fått sett med duste spansk tv og enda mer dustete netflex som er SPERRET her! Jævlig synd jeg betalte da jeg var i Norge, og glemmer og avbestille..haha...bokklubben neste!

Tove Eggen

22.05.2013 kl.22:10

annelen: haha - helt enig! Digga alltid familie campen på Roskilde - det et koole familier det! Ahh...Norge er då bra på serier!

Lise

23.05.2013 kl.09:56

Jeg er ikke egentlig en person som liker å se mye på tv. Men, forrige uke sjekka jeg ut serien Carrie, og jeg ble helt hekta! Så jeg få ferdig hele sesong 1 i en fei. Elsker jo sex and the city, så har kanskje litt med det å gjøre! Må vente til det kommer flere episoder nå da :)

Tove Eggen

25.05.2013 kl.00:07

Lise: Så det sist da jeg var i Norge! Absolutt bra - men var på en måte litt skuffa også...vet ikke helt hvorfor, haha...kanskje litt for Gossip Girl aktig? Men har bare sett et par episoder da :) Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120