Ukas svar på DU SPØR, JEG SVARER!

Hei folkens!

eyelash curler

Håper dere er nyter godværet - fordi dere snakker jo ikke om annet på Facebook! haha :) Veldig godt å se, happy for you!

 

Svarer i dag på trykk igjen - virket som om det var greit? Eller liker dere best video?

 

isabel goldmann

18.05.2013 kl.12:44

Hei jeg har en spørsmål. Har naturbrun hår, brune oye å lys hud. Bruke Liquid Minerl Foundation fra youngblood ( farge sun kissed er fornoyd med den, men veit ikke hvilken farge jeg skal bruke på kinne for å få glød ,Like solpudder men er unsikker på farge, like ikke orange . Like best jordfarge ågso når det gjelde klær. Kan du hjelpe?? nevne gjerne en merke :) Hilsen Maria Isabel
Du trenger nok en perfekt ferskenfargen som går mer over til rosa enn til orange (alle rouger inneholder noe rødt, rosa og orange). Test Peachykeen fra Mac - den burde nok passe supert!

Susann

18.05.2013 kl.14:20

Hadde rød llebestift i går. EN veldig god en fra No.7 som holder veldig godt, men uansett hvilken jeg bruker, så forsvinner alltid lebestiften fra "innsiden av munnen, og selv om jeg påfører ny igjen så blir det så veldig synlig... Jeg føler nesten ikke at jeg kan smile eller prate med noen, og om det er en gang en har god grunn til å smile, så er det vel når en har røde lepper ;) Har du noe tips og triks?
Bruker du lipliner under? Noen kan ha mer problem enn andre med nettopp dette, det kommer ann på hvor den tørre og den fuktige delen av leppene starter. Jeg vet ikke om du nødvendigvis MÅ ha farge på innsiden (det ser du best selv), men hvis du tørker området helt og legger lipliner eller enda bedre, en long-lasting leppefarge (de som ser ut som glosser) så skal de sitte. Hvis ikke er det desverre lite  å gjøre fordi det er en del av leppene som alltid er fuktige, og ikke vil ta til seg farge...let me know how it goes!

Maria

18.05.2013 kl.15:47

Hei hei ! Av og til bruker du koster med naturhår andre ganger syntetiske koster. Når bør man bruke de ulike....og på hvilken måte påvirker valget av kost resultatet ? Maria
Veldig bra spørsmål! I teorien så bruker vi syntetiske koster til fuktige produkter (foundation, concealer, kremskygger, eyeliner etc) - men det har endret seg litt de siste årene. Stipling kosten fra MAC som jeg alltid bruker er syntetisk ytterst, og ekte innerst for maks blending effekt. Så finnes det også syntetiske koster som er ment til pudder, øyeskygger etc - fordi de er billigere. De dyreste kostene er håndlagd og ekte. Det beste er å begynne med syntetisk for fuktige og ekte for tørre produkter. Når man har blitt litt mer dreven så kan man godt bruke en øyeskygge blendingkost (som er helt ren) på concealeren for en airbrushed finish. MEN - det kan være litt tricky hvis man ikke har en ganske omstentdlig forståelse av makeup :) Håper det var greit, litt vanskelig å svarer presist merket jeg! haha :)

Maria

18.05.2013 kl.15:53

Hei igjen ....kom på et sp.m til..... Har ulike foundation til vinter,vår ,sommer ...( he he din skyld, blitt hekta ) noe tips til hvordan oppbevare foundation til neste sesong ? Kan det stemme med kjøleskap ? Fortsatt fin helg !!!! Maria
Haha, så bra - det er perfekt! Kjøleskap er for kaldt, og bad er for varmt/fuktig. Jo tørrere jo bedre - og helt skrudd igjen kork så klart. Pass på at den står rett opp og ned, gjerne rundt 18-23 grader. Og rist godt før du bruker igjen :) I teorien skal man jo ikke oppbevare foundation blablabla...men så lenge den ikke lukter harskt (you'll know!) så går det fint...

Beate

18.05.2013 kl.16:41

Hei!

I det siste har mascaraen begynt å smitte litt under øynene, dvs. at jeg blir litt grå/sort under øynene til tross for at jeg avslutter foundationen med MAC transparent pudder. Jeg mistenker at det kan ha med at det blir varmere i luften, for dette har ikke vært et problem i vinter. Bare på 2-3 timer etter at jeg har sminket meg synes jeg at jeg begynner å se litt "sliten" ut, what to do?
Du har nok rett i at dette har med varmen å gjøre, men skjer det med alle maskaraene dine? Det kan være du trenger vannfast maskara, men test et tynt lag av pudderet på vippene også for å være sikker! OG - ikke bruk for mye maskara :)

Anine

18.05.2013 kl.17:45

Hei! Hvordan sminkefjerner anbefaler du? Hvordan bør man rense huden? Er det dumt å bruke sminkefjerner som er beregnet til øyne/lepper i hele ansiktet?

Vil gjøre dette riktig, så huden holder seg fin :)
Dette er veldig inviduelt, men generelt så anbefaler jeg å bruke hudpleie fra hudpleiere...altså, ikke fra parfymeri. Det finnes mye bra hos parfymeri, men man må ofte prøve veldig mye før man treffer. Men ved å gå til hudpleier, ha en hudpleietime og få produkter anbefalt deretter er veldig bra. Mine favorittserier kommer fra Dermalogica, MD Formulations, Eve Lom, Decleor, REN. Hos parfymeri liker jeg Estee Lauder, Clinique, Origins og Clarins. Skal komme med større hudpleie sak senere :)

Bente

18.05.2013 kl.17:52

Hvilken farge bør man bruke på kajalen når man har blå øyne?

Det meste kan jo brukes, men hva passer best...?
Det som får frem øynene mest er en enten en dyp blå kajal (som drar frem det oransje/gule i øyenen), eller en dyp grønn kajal (som drar frem det røde i øynene). Men, som du sier - alt går og det vanligste er dyp brun eller helt sort kajal :) 

Madeleine

18.05.2013 kl.18:07

Nå som jeg har sommerferie om en måned, ser jeg etter en bb-cream som jeg kan bruke isteden for foundation. Noen du kan anbefale?
Jeg er veeeldig glad i Cool Vitamine E BB Cream fra The Body Shop om dagen! Den er ganske dekkende også. Hvis du ønsker mindre dekk liker jeg godt Smashbox, Nude Magique fra Loreal og Garnier BB Cream oily skin (jeg har ikke fet hud, men den bare sitter og føles bedre!)

Camilla

18.05.2013 kl.19:32

Hei:-)

Hvor for en tak i Estee Lauder leppestiften du brukte i sist video? Jeg har letet på diverse nettsider men finner den ikke!

Takk for svar:-)
Den skal komme ut i løpet av Mai/Juni - så den er snart på plass! :)

Cecilie ♥

18.05.2013 kl.19:36

Tjener du penger eller noe annet på bloggen?
Det gjør jeg - ikke så veldig mye (1000kr mnd) men nok til at jeg føler jeg kan bruke såpass mye tid på den som jeg gjør, ved siden av jobben min som livsstilsjournalist, makeupartist, stylist og lærer :) De kommer fra reklameintekter, men ikke alt du ser på bloggen er mine. To av reklameboksene er blogg.no sinde som de får sine penger fra. Jeg får ikke noe annet og har gjentatte ganger avslått å skrive innlegg om et merke eller produkt mot betaling. Det er for min del noe jeg aldri ønsker å gjøre. Alle produktene jeg bruker, får jeg tilsendt fordi jeg er makeupartist - og velger selv hvilke jeg skriver om :) Men du kan lese mer om det her: http://iknowthatmagazine.blogg.no/1353497838_luckiest_girl_in_the_.html

Ada

18.05.2013 kl.22:01

Hei Tove! Først og fremst, takk for en flott og inspirerende blogg! Jeg opplever ofte at concealeren min legger seg i de" fine" linjene under øynene. Kan du anbefale en god consealer?
Bare hyggelig! :) Først, pass på at du jobber concealeren godt inn i huden og avslutter med et tunt lag gjennomsiktig pudder. Jeg er veldig forelska i ultimate concealer fra Youngblood om dagen fordi den dekker mye, uten å være for tykk og legge seg i linjer. Men jo mer tyntflytende concealeren er - jo mindre vil man se den i linje (så lenge den jobbes godt inn + pudder) så alt fra moisturizing concealer fra Mac, til Lumi Magique pen fra L'Oreal vil fungere veldig bra :) 

Bess

19.05.2013 kl.11:56

Hei Tove! Jeg sliter med å bruke vippetang. Har lange, men rette vipper og får bare ikke buet dem med vippetang. Det blir absolutt ingen effekt innerst, og uansett om jeg prøver å bruke den litt lenger ut så er vippene like rette etterpå :( Har prøvd å fukte vippene litt først også, uten resultat. Tips??
Veldig bra spørsmål!Noen vipper vil faktisk ikke bøye seg...MEN, du kan prøve å enten bytte til en litt dyrere, Shu Umura sin er den mest kjente - men selv bruker jeg en fra Depend nå som koster 49kr og er helt fin. ELLER prøve en som er mindre, og dermed mer detaljert. Da må du bøye mindre deler av vippene om gangen, men funker veldig bra for mange! Her er en: http://www.shuuemura-usa.com/Eyelash-Curlers/accessories-eyelash-curlers,default,sc.html
Håper søndagen fortsatt er nydelig - her regner det MAX så nyt sola litt for meg! haha
Klemmer fra Tove

4 kommentarer

Maria

19.05.2013 kl.20:00

Hei !

Takk for nyttige svar ?igjen !!!:-)

Det viktigste er at vi får tips og råd enten det er "live" eller på trykk. Kanskje du kan variere litt :-)))

Maria

Tove Eggen

19.05.2013 kl.20:09

Maria: Så bra, tusen takk for det! Tror det blir til det ;) Klemmer fra Tove

Beate

20.05.2013 kl.07:28

Når det står trykk er det lettere å finne frem igjen uten å måtte se alle videoene opp igjen :)

Tove Eggen

20.05.2013 kl.10:48

Beate: er det jeg begynner å lure på også...haha..så kan jeg heller ha video om noe annet kanskje...takk! :) Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120