Svar på ukas DU SPØR, JEG SVARER - Technical Problems...

Hei folkens!

WOW - for en nyyydelig dag! Men også utrolig slapp...er det pollen? er det søndag?..who knows, men kameraet mitt er også trøtt og vil ikke filme så da blir ukas svar i print som det har vært før :) Dere har veldig mange og fantastiske spm denne uka, så prøver å komme meg gjennom de uten at det blir for lang :)

SO LET'S ROCK'N ROLL!


Marie

09.05.2013 kl.10:33

Hei!

Har du prøvd kostene fra Real Techniques? Jeg ser de selger de på blush.no, og de har bla. en stippling brush til en svært rimelig pris :)

Kjenner du til liplineren til bareminerals? Hvilken farge tror du er mest lik "normal" leppefarge? :)
Hei Marie! Du, de har jeg ikke prøvd men er på lista mi! Har høye forventninger - men samtidig et noe realisk syn på hvor gode de egentlig kan være...vi får se! Eneste jeg uansett ikke har håp for er eyelinerkosten - kanten er alt for tykk så man ikke kan komme godt nok inntil øyet...Jeg er veldig glad i de liplinerne ja, myke og gode og den som generelt er like leppefarger er Revved, Exhilliratied og Shell.

skyrud

09.05.2013 kl.10:57

hva synes du om The Body Shop? har du testet noe av hudpleien og sminken?
Jeg er veldig glad i The Body Shop, husker fortsatt min første sminketime der før en fest eller noe da jeg var 15 - betalte 50kr i depositum, som var svære greier, og eeelska hvert sekund i sminkestolen midt i butikken på Strømmen Storsenter..:) Jeg digger både hva the body shop står for og hvordan de driver business. Fordi de har så MYE produkter innen masse forskjellig, så ser jeg på de ganske likt som Yves Rocher - masse bra med et par produkter jeg ikke trenger. De har veldig fin pris, gode øyeskygger og koster spesielt, men liker egentlig godt alt - man må bare teste hva som passer best til en selv.

Anette

09.05.2013 kl.11:03

Hallo! Lurer på kva som er den absolutt beste primeren i heile verden (veldig takknemlig om du nemne ein billeg og en dyr) har veldig problem med å finne primer som er bra! Og ve liksom ikkje bruke penge på ein som ikkje er bra. Har prøvd ulike frå bodyshop, mabylline, glo minerals(den likte eg minst).. osv. Den eg bruke no er cvitamin boost "kremen" frå bodyshop liksom. Need some help! Haha :-) klem
Haha, vel - jeg kan jo bare svare for meg selv - og da blir det vanskelig siden primere finnes for forskjellige hudtyper, så hvilken er din? Hva sliter du med i forhold til sminken? Men generelt så er Photo Finish fra SmashBox helt fantastisk, men veldig billige og gode kan jeg egentlig ikke anbefale :) Jeg syns ofte at BB/CC creams og illuminerende kremer også er noen av de beste primerne, men igjen kommer det ann på huden din og hva du trenger :) Husk også at en hver foundation trenger et tynt lag med gjennomsiktig pudder for  virkelig sitte!

Madeleine

09.05.2013 kl.11:19

Hei Tove!

Hver gang jeg får ny mascara så søler jeg så fælt når jeg skal ta den på! Har du noen tips til hvordan jeg kan unngå det?

Klem fra Madeleine
Et ganske vanlig problem fordi maskaraen er så flytende og fyldig de første gangene. Man kan gjerne dra av litt på kanten, det er helt lov eller rulle av det overflødige på hånda. Hvis det søler fordi vippene kommer borti huden etter påføring, så er det først og fremst lurt å begynne på de nederste vippene. Hvis man ikke har tid til å holde seg helt i ro og se lett nedover mens maskaraen tørker, kan man drysse et lett lag med gjennomsiktig pudder over vippene som vil tørke maskaraen. Evt bruk beskyttende teip på øyelokket, men da kun hvis man ikke bruker øyeskygge :)

Anette

09.05.2013 kl.11:20

Blei veldig usikker på om ein forsatt kunne poste spørsmål under det andre innlegget, så poste det samme her:

Hei fina! Har veeeeeeldig problem med fine linjer under auga. Ooog absolutt alt eg har prøvd av concealer setter seg i linjene.... har i det siste prøvd å ikkje å få noke fondation under sånn att det berre concealer men null forskjell.. er det noke eg gjer feil? Har vell for det meste berre "billeg concealer", bruke fit me no frå mabylline, og ve ikkje kjøpe bomkjøp sida eg er student og egentlig ikkje bør bruke peng på sminkee.. haha.. har og problem med veldig mørke underauge, så trenge dekk liksom :-) har du noken tips til kva eg skal gjere? :-) klem
Hmmm...så rart, tenkte med en gang at jeg skulle anbefale Fit Me og kan ikke skjønne at denne fremhever linjene? Hvis det var det du mente? Eller er det at etter en stund så "hoper" det seg opp i linjene? I så fall pass på at du jobber produktet godt inn, frem og tilbake og en liten stund, og gå så over med et gjennomsiktig pudder - virkelig legg det på plass, men ikke tykt! Uten dette vil concealeren hope seg opp. Det er bare fint å få litt av foundation før concealer, så lenge det er en "normal" flytende foundation vi snakker om. Dette gjør området litt forberedt, men vi trenger ikke mye produkter - bare å jobbe det godt inn i huden. Antakeligvis ville det være best for deg å bytte til en rosa concealer eller pudder, evt primer - da dette vil få bort SKIKKELIG mørke ringer, MEN - de må man gjerne opp over 200 for å få tak på, så test gjerne det første tipset først :)

Marte

09.05.2013 kl.12:15

Hei. Jeg har det problemet at jeg ikke er noe flink til å sminke meg!!!!! Det jeg lurte på er om du kanskje kunne legge ut en sminkevideo med enkel og fin sminking?
Det har jeg vet du - sjekk disse to:
Også ligger det masse forskjellige videoer som viser triks på klikk.no/emne/sminkevideo

Lise

09.05.2013 kl.12:38

Hei!

Jeg har en skinnjakke som jeg absolutt elsker, men jeg lurer på om du har noen tips hvis man f.eks får en flekk på den og helst ikke vil bruke penger på å sende til rens? Fins det noen triks?
jeg anbefaler jo rens, siden man så sjeldent skal/trenger å vaske en skinnjakke..Hvis du skal på ferie i sommer, så ta den med og gjør det for en billigere Euro-penge..haha...Men ellers er det vanlige såper som Zalo eller vanlig vaskemiddel som gjelder. Test ut et lite parti først som ikke syns, for å se om det tåler såpa. Dynk et håndklede i vann og såpe, gni det på jakka, og bruk en ren hånduk med lunka vann for å gni av igjen. Funker det kan du bruke denne blandingen på hele jakka, men aldri vask hele i maskin eller dynke i vann..

Maria

09.05.2013 kl.13:36

Hei !
Skulle kjøpe din favoritt Strobe cream, men fikk strobe lotion. Noen tips til hvordan bruke den :-)
Maria
Oj! Vel, hvis du ba om cream ville jeg bedt de bytte..haha..men hvis ikke så brukes den på samme måte, den er vel bare mer flytende og bedre egnet for hud med oljer mens Cream er for mer tørr hud...ja..jeg bruker cream i allefall :)

Åshild

09.05.2013 kl.14:47

Hei! Bruker man bronzer eller solpudder til å konturere ansiktet? Eller finnes det egne produkter til dette?
Man kan absolutt bruke bronzer/solpudder til lett konturering av ansiktet. men hvis man virkelig skal kjøre på, burde man bruke enten sculpting kits eller matte puddere/øyeskygger for å holde oss unna de røde tonene i solpudderne. Make Up For Ever har et veldig godt sculpting kit med en lys tone og en mørk tone. Men man kan også bruke matte brune øyeskygger som ikke har så mye rødt i seg, og lyse øyeskygger - som godt kan ha litt skimmer. Husk at tonene skal være 2 toner lysere og 1-2 toner mørkere enn din egen..

Marit

09.05.2013 kl.16:53

Hei!

1.Jeg lurer på: er det ok å kjøpe sminke på nettet (har hørt at nettbutikker oppbevarer sminken i varme osv.)
Både ja og nei - hvem som oppbevarer i varme etc vet jeg ikke - men spesilet sminke som er direkte fra merkets egen butikk (Som Yves Rocher og The Body Shop) er alltid bra.  Det er litt vanskelig å svare på fordi jeg tror at de fleste store nettbutikker har kvalitetsglipper, pga stort volum, men da skal man jo alltids kunne sende tilbake og få ny.

2.Kan du tipse meg om hvor jeg får kjøpt produkter fra Makeupstore?
Det får du på makeupforever.no - eller direkte i salongen på Solli Plass i Oslo  - se nettsiden for adr :)

3. Kan du lage en video eller gi tips til hvordan sminke seg/stelle hud for oss som har rynker?
Det kan jeg, skal gjøre en snart (må bare huke tak i "modellen") - men i mellomtiden funker også disse to:
http://www.klikk.no/mote/article805311.ece

Tusen takk for mye god informasjon her på bloggen din:).

Hilsen ivrig leser (47 år)
-----

Maria

09.05.2013 kl.17:22

ei igjen !

Synes løspudderet ser best ut jeg :-)

Du bruker JA spray før pudder. Er det sånn at man ikke bør bruke primer før mineral pudder enten det er Ja eller ID ? Blir litt forvirra jeg altså, for primer bruker du under flytende foundation, ikke sant ? Håper det altså ?da har jeg fått med meg litt i hvertfall ?:-)))

Maria
Veldig godt spørsmål! Fordi jeg bruker ikke alltid primer, selv så bruker jeg det faktisk veldig lite - men for mange er det en must have! Men, kort fortalt kan både primer OG Jane Iredale sin D2O spray brukes før enhver foundation, flytende, pudder eller pulver-form. Mens sprayen kan også brukes mellom hvert lag for å friske opp og ekstra hold :) Jeg brukte Jane Iredale før mineral foundation fra Jane Iredale fordi de er av samme merket og sprayen gjør at foundation fester seg raskere :)

Charlotte

09.05.2013 kl.19:42

Hei :) ville først si at jeg følger med på alle videoer du lager, og jeg syntes du er fantastisk flink!:)

Jeg lurer på hvilken dagkrem til ansikt du anbefaler til normal hud?

Charlotte
Til en helt vanlig hud som ikke har masse tørre flekker eller mye utbrudd, men kanskje litt porer her og der og tidvis en sort-orm, ville jeg anbefalt Smoothening Cream fra Dermalogica. Veldig drøy i bruk og fungerer veldig forebyggende for huden i forhold til rynker senere :) 

Beate

09.05.2013 kl.20:18

Hei, fra videoen din om mineralsminke nevnte du at man avslutningsvis kan ha på mineralpudder som mineral veil powder fra bareminerals. Burde man ha på slikt pudder på all mineralsminkefoundation, eller er det noen typer som kun trenger å sprayes med D20 sprayen til Jane Iredale? Jeg bruker JI løst mineralpudder og avslutter med spray, men vil jeg tjene på å ha på et slikt pudder i tillegg? Og har JI et tilsvarende pudder som mineral veil?
I utgangspunktet trenger du ikke å ha et pudder over i tillegg. Men fra Jane Iredale finner du FInish Powder hvis huden lett blir blank eller ikke sitter like godt som du vil at den skal gjøre. men fordi tørr mineralsminke ikke vil fordampe utover dagen, så trenger den ikke pudder like mye som en flytende foundation gjør. Mineral Veil er også med på å forminske porerer, som orginal foundation har en tendens til å forstørre noen ganger :)

Tone

09.05.2013 kl.21:02

Hey snuppa!

Hvilke bukser kan få mine ben til å se "slankest mulig" ut? Jeg har timeglassfigur med formfulle lår og legger. Jeg har så komplekser for beina mine, og synes liksom alltid at de ser så store ut! Trenger tips! :D
Nøkkelen her ligger i balanse, men også i resten av stylingen :) Veldig ofte kan en slim-jeans være det beste, men hvis du føler leggene kommer for mye frem er en bootcut - som går ut helt fra rett under knærne det absolutt beste! MEN - enda bedre er en velsydd dressbukse, ikke sånn kjip kjærring en (sorry!) Men med litt høyde i livet, og vide ben som gir nærmest en 70-talls feeling. Hvilke sko du har er også med i prosessen og en liten kilehæl vil virkelig gi ekstra slimming ekkekt :) Ellers kan man også dra fokus oppover med mye detaljer i overdel, evt dra på seg et tight blyantskjørt, mørke tykke strømpebukser med en nydelig bluse til og se hvordan formene og timeglasset VIRKELIG kommer til sin plass da ;)

Marie

09.05.2013 kl.21:13

Hei.

Jeg lurer på om du kan gi noen tips hvilken klær som passer best når man er lav?

Noe som viker forlengende.

Jeg er 157 cm, er slank, men har store bryster. Bruker 70 i. Så ønsker ikke å ha fokus på brystene, men føler at det er vanskelig når jeg er så lav.

Jeg lurere også på om du har noen tips til hudpleie og sminke til sensitiv og uren hud, som også er tørr og fet i T sonen.

Marie:)
Jeg skal nok lage en video på dette, fordi det er så mye enklere å vise enn forklare :) Hva enn du gjør, ikke la ting være for stort. brett opp, klipp av, sy opp - hvis klærne er tydelig for store ser man enda mindre ut. tenk i forlengende linjer, som horisontale linjer, men også ved å fordele samme farge utover lengden av kroppen. F.eks, sorte sko, med en sort topp, og en mørke smoky eyes kan faktisk være forlengende! Smalere silhuett vil også være med på å forlenge, så et stramt skjørt som viser ben (forlenger) i kilehæler og en bluse med høy v-hals (v-hals en forminskende til brystene, uten å vise de frem). For langt og tungt hår kan også være med på å nærmest dytte en nedover, så bruk ofte håret oppsatt :) Kommer en video om sensitiv hud snart, så sjekk den - ellers har jeg denne som passer til det samme:

anette

09.05.2013 kl.22:25

Har veldig lyst å skifte ut litt av sminken min eller freshe opp "samlinga" , lure på om du har noken tips til eit par billige produkt som kan friske opp i samlinga? Vår/sommar freshe produkt kanskje feks augeskygge, leppefarge .. osv :-) små billege produkt på studentbudsjett helst!! :-P elske bloggen din forresten! Lest den sida første dag ;-) og digge videoane dine :-) keep it up! Klem

Kommer en video på youtube innen et par dager med masse sommernyheter, så sjekk ut youtube.com/iknowthatmagazine for den! Mye gøyere å se enn å lese ...ahhaa..:)

Tonje

09.05.2013 kl.22:50

Hei=)

Har sett at du bruker sminke fra make up for ever og jeg lurer på hvor man kan få tak i det i Norge?

Også lurer jeg på om du kan anbefale et produkt til å fremheve kinnbena som ikke går mot rødt eller er orange?=)
make Up for ever finner du på makeupforever.no :) Kommer ann på hvordan du skal bruke den, men man kan bruke en highlighter rett over kinnben for å dra den opp, eller et sculpting pudder rett under for å dytte den opp. Ingen av disse går i rødt eller orange :) Men en frisk rosafarge til rouge er HD Definition Blush fra Make Up For Ever - veeldig god!

Inger-Susanne

10.05.2013 kl.00:53

Jeg har store problemer med akne og fet hud.. Hittil har jeg brukt bareminerals matte som jeg føler har en nogenlunde effekt, mer enn vanlig i det minste, men i løpet av dagen ser det rett og slett ikke ut.. Har du noen tips til hva jeg kan bruke? Har en veldig sensitiv hud også, og reagerer på mye av sminken som er der ute..
Tenker du at sminken faller av? Prøv Prime Time under først, etterfulgt av mineral veil - og avslutt gjerne med en fikserende spray for å holde sminken i sjakk. Også er det fint å gå over med mineral veil etter 3 timer når sminken har fått satt seg helt :) Alt dette er mineral basart, så det burde ikke være noe problem på huden - vet ikke om du fikk med deg video hvor jeg viser hvordan legge ID? :

Anette

11.05.2013 kl.21:31

Kan du anbefale en god "all-round" blush?? En som kan brukast til alt frå heavy fest sminke til naturlig dag sminke! Finst det? Haha.. har berre en blush, hot mama frå the balm, god, men synst det blir litt for mykje "gull shimmer" i av og til elns.. like betre å legge til mitt eget shimmer/highlite etterpå if you know what I mean! :-) håper på svar! Og fint om du nemner eit på budsjett og en high-end! :-) takk takk takk!
En blush som passer nærmest alle, er Peachy-Keen fra Mac! Ellers liker jeg faktisk veldig godt BB Blush fra Nude Magique L''Oréal Paris og Barely Rose fra Jane Iredale funker til alt :)

Marte

12.05.2013 kl.00:03

Hei! :) Eg skal i bryllup neste helg, så eg lurar på korleis eg kan få sminka til å sitje best heile dagen? Og helst unngå at augeskyggen legg seg i linjer i globalen og at huda vert oljete og skinner? :) Takk!
Alt handler om å jobbe produktene ekstra god inn i huden - med andre ord gjøre det samme som ellers, men sleng på 10-15 sekunder ekstra på hvert steg. Sjekk denne videoen for mer detaljer: 

http://www.klikk.no/mote/kamille/moteogskjonnhet/article827704.ece

Hvis det funker på bruden - så funker det i allefall på gjesten! haha :)

 

 Caroline

01.05.2013 kl.21:27
Takk for tipset!
Har du noen tips til hvordan en kan kle seg etter høyden?
Jeg er 1.82 og finner aldri noe som passer i lengden, og er veldig usikker på hva jeg kan bruke som ser bra ut. Også er jeg bare 17 år.
Må også si at du skriver veldig mye inspirerende!
Hei Caroline! Først skal jeg forte meg å si at - du vet alle de som forteller deg at det er så flott å være høy og om de bare kunne fått litt av lengden din? Vel, de har rett! Jeg er 1.85 selv, og har vært det siden jeg var 18. Og jeg har alltid gått rakrygget og brukt høyden til min fordell :) Så håper du gjør det samme! Det kan være vanskelig å finne ting som er lange nok i "normal" forstand, så vi må tenke litt utenfor boksen. 36 i lengde i jeans funker bra, men det er ikke alltid det finnes. Jeg tok ofte med meg buksene mine til en sømmerske ved youngstorget i Oslo som raskt og billig sydde på litt ekstra lengde på buksene - problem solved :) Men det fine med å være høy er at man kan kle seg i så mye! Ikke tenk på å virke lavere, eller ikke få frem høyden. Tenk på hvilken stil du selv liker først! Så egentlig er svaret at du kan gå i alt, men kanskje spesielt det du ser jeg har på meg - men fortell meg gjerne hvilke antrekk du liker som du føler du ikke får til å kle deg i så skal jeg gi deg noen direkte tips! :) 

Håper alle har en nydelig Søndag, jeg hører rykter og Go'vær i Norge også? Håper det var greit med skriftlig svar denne gangen :)

Klemmer fra Tove


10 kommentarer

Maria

12.05.2013 kl.22:14

Hei! Takk for nyttige svar ! Du skjønner det , strobe lotion ble kjøpt i Budapest av min snille mann...blir litt langt å reise for å bytte:))) fortsatt god kveld !

Sp.m til neste ukes forhåpentligvis live "du spør.... ; noen ganger bruker du koster med syntetisk hår handre ganger med ekte hår. Når skal man velge hvilken.....og hvordan påvirker kostevalget (syntetisk vs ekte) resultatet ?

Maria

Anette

12.05.2013 kl.23:16

Tusen takk for fine og gode svar!! :-) klem

~Lin

13.05.2013 kl.01:10

Eh Tove tror du glemte Caroline sitt spørsmål ;)

Masse flotte tips og svar som vanlig;)

Ha en strålende uke

Tove Eggen

13.05.2013 kl.11:56

~Lin: Hei hvor det går! Sånn er det når man lider av Distresi! haha - on! takk :)

Tove Eggen

13.05.2013 kl.11:56

Anette: Bare hyggelig, Anette! Klemmer fra Tove :)

Tove Eggen

13.05.2013 kl.11:57

Maria: ahh - I see, men den skal kunne brukes helt likt altså :) Slenger du med det spørsmålet i innlegg på onsdag? Har en lei tendens til å glemme de som er utenom..haha..Klemmer fra Tove

Tone

13.05.2013 kl.13:23

Tusen takk for svar!! ;D

Tove Eggen

14.05.2013 kl.05:30

Tone: You weeelcome :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

14.05.2013 kl.05:43

~Lin: Done! Nå må jeg bare finne Carolines orginale spm så hun vet at hun har fått svar! haha :)

Eva

14.05.2013 kl.14:57

Hei.

Hva het de clip on neglene du hadde i en slik sminketips video og hvor kan man få kjøpt disse? Har kikket på Cubus,Lindex,Vita uten å finne dem. Og hva er ca. prisen.

Håper du har tid å svare før 17 mai.

På forhånd,takk.

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120