DU SPØR, JEG SVARER - ALT OM MAKEUP, MOTE OG MORO!

Hei folkens!

HÆ? Er det Torsdag? Herrejemmeni ass...SORRY! Men her kommer ukas innlegg for DU SPØR, JEG SVARER hvor det er bare å hive seg løs i kommentarfeltet og spørre meg og hva du vil, også svarer jeg i videoinnlegg på Søndag. Masse sminke kan du vinne også! Sjekk her: http://iknowthatmagazine.blogg.no/1366912128_du_spr_jeg_svarer__al.html

Håper på masse digge spørsmål - alt er lov!

Klemmer fra Tove

 

PS! EN FIN LESER KOM MED SPØRSMÅL FORRIGE UKE - OG JEG LOVTE Å TA DET MED I NESTE RUNDE, MEN FINNER IKKE FREM TIL DET! ROP UT HVIS DET ER DEG! HAHA :)

24 kommentarer

Marie

09.05.2013 kl.10:33

Hei!

Har du prøvd kostene fra Real Techniques? Jeg ser de selger de på blush.no, og de har bla. en stippling brush til en svært rimelig pris :)

Kjenner du til liplineren til bareminerals? Hvilken farge tror du er mest lik "normal" leppefarge? :)

skyrud

09.05.2013 kl.10:57

hva synes du om The Body Shop? har du testet noe av hudpleien og sminken?

Anette

09.05.2013 kl.11:03

Hallo! Lurer på kva som er den absolutt beste primeren i heile verden (veldig takknemlig om du nemne ein billeg og en dyr) har veldig problem med å finne primer som er bra! Og ve liksom ikkje bruke penge på ein som ikkje er bra. Har prøvd ulike frå bodyshop, mabylline, glo minerals(den likte eg minst).. osv. Den eg bruke no er cvitamin boost "kremen" frå bodyshop liksom. Need some help! Haha :-) klem

Madeleine

09.05.2013 kl.11:19

Hei Tove!

Hver gang jeg får ny mascara så søler jeg så fælt når jeg skal ta den på! Har du noen tips til hvordan jeg kan unngå det?

Klem fra Madeleine

Anette

09.05.2013 kl.11:20

Blei veldig usikker på om ein forsatt kunne poste spørsmål under det andre innlegget, så poste det samme her:

Hei fina! Har veeeeeeldig problem med fine linjer under auga. Ooog absolutt alt eg har prøvd av concealer setter seg i linjene.... har i det siste prøvd å ikkje å få noke fondation under sånn att det berre concealer men null forskjell.. er det noke eg gjer feil? Har vell for det meste berre "billeg concealer", bruke fit me no frå mabylline, og ve ikkje kjøpe bomkjøp sida eg er student og egentlig ikkje bør bruke peng på sminkee.. haha.. har og problem med veldig mørke underauge, så trenge dekk liksom :-) har du noken tips til kva eg skal gjere? :-) klem

Marte

09.05.2013 kl.12:15

Hei. Jeg har det problemet at jeg ikke er noe flink til å sminke meg!!!!! Det jeg lurte på er om du kanskje kunne legge ut en sminkevideo med enkel og fin sminking?

Lise

09.05.2013 kl.12:38

Hei!

Jeg har en skinnjakke som jeg absolutt elsker, men jeg lurer på om du har noen tips hvis man f.eks får en flekk på den og helst ikke vil bruke penger på å sende til rens? Fins det noen triks?

Klem

Maria

09.05.2013 kl.13:36

Hei !

Skulle kjøpe din favoritt Strobe cream, men fikk strobe lotion. Noen tips til hvordan bruke den :-)

Maria

Åshild

09.05.2013 kl.14:47

Hei! Bruker man bronzer eller solpudder til å konturere ansiktet? Eller finnes det egne produkter til dette?

~Lin

09.05.2013 kl.14:48

Marie

test leppestiften på fingertuppen da ser du hvordan den blir på leppene-mye mer enn om du tester på hånden da ingen har sånne lepper.

Hva som er mest leppefarget på noen er ikke det samme for alle. Og noen får ingen farge av en leppestift som en annen får kjempeflotte lekre rosa lepper med.

Så skal den være leppefarget finner du først ut om dine lepper er mer beige rosa eller røde og så tester de fargene du syns ligner på fingertuppene da vil du finne den som ligner mest.

Ellers har nok Tove et flott tips og tre tenker eg ;)

Tove hun som spurte om det lure tipset du ville ha med neste i video var søte Caroline:

Caroline

01.05.2013 kl.21:27

Takk for tipset!

Har du noen tips til hvordan en kan kle seg etter høyden?

Jeg er 1.82 og finner aldri noe som passer i lengden, og er veldig

usikker på hva jeg kan bruke som ser bra ut.

Også er jeg bare 17 år.

Må også si at du skriver veldig mye inspirerende!

*********************************************************

Ellers vil eg bare komme med litt skryt som eg har glemt :

Ott lit speilet er genialt thank ju!!!!!

Og I LOVE FAKE BAKE!!!! men herlighet så redd eg ble da eg påførte første gang. Så ut som eg hadde smurt SKOKREM i ansiktet!!!. la meg med gru og var livredd for resultatet. Neste morgen dusjet eg og vips LEKRESTE EVER fake tan-ingen streker ingen patches og bare fine lekre fargen som eg fikk skryt fra de som kjenner meg og vet eg ser lysegrul ut når eg ikke har solt meg ( lysegrul er lys gul/grønn altså light oliven på fint men nope eg ser grul ut)

Lite tips er alikevel at fargen setter seg i hendene!!!!! eg hadde heldigvis sånn fake farge fjerner som tok alt bort ASAP fra ST Tropez,men fins sikkert andre typer. Hanske er best til påføring,men om man får på seg er det ikke fint med skosvertehender ;)

Tove Eggen

09.05.2013 kl.16:02

~Lin: herregud som du følger med, tusen takk Lin! Veldig bra å høre at tipsene mine hjelper også - blir faktisk uvirkelig glad av det - tjoho! Jeg klarer aldri å unngå at hendene blir brune og skjoldete i armleddet, så bruker alltid skrubb fra MD med en gang og prøver å ikke la vann gli oppover..haha.. Klemmer fra Tove :)

Marit

09.05.2013 kl.16:53

Hei!

1.Jeg lurer på: er det ok å kjøpe sminke på nettet (har hørt at nettbutikker oppbevarer sminken i varme osv.)

2.Kan du tipse meg om hvor jeg får kjøpt produkter fra Makeupstore?

3. Kan du lage en video eller gi tips til hvordan sminke seg/stelle hud for oss som har rynker?

Tusen takk for mye god informasjon her på bloggen din:).

Hilsen ivrig leser (47 år)

Maria

09.05.2013 kl.17:22

ei igjen !

Synes løspudderet ser best ut jeg :-)

Du bruker JA spray før pudder. Er det sånn at man ikke bør bruke primer før mineral pudder enten det er Ja eller ID ? Blir litt forvirra jeg altså, for primer bruker du under flytende foundation, ikke sant ? Håper det altså ?da har jeg fått med meg litt i hvertfall ?:-)))

Maria

Charlotte

09.05.2013 kl.19:42

Hei :) ville først si at jeg følger med på alle videoer du lager, og jeg syntes du er fantastisk flink!:)

Jeg lurer på hvilken dagkrem til ansikt du anbefaler til normal hud?

Charlotte

Beate

09.05.2013 kl.20:18

Hei, fra videoen din om mineralsminke nevnte du at man avslutningsvis kan ha på mineralpudder som mineral veil powder fra bareminerals. Burde man ha på slikt pudder på all mineralsminkefoundation, eller er det noen typer som kun trenger å sprayes med D20 sprayen til Jane Iredale? Jeg bruker JI løst mineralpudder og avslutter med spray, men vil jeg tjene på å ha på et slikt pudder i tillegg? Og har JI et tilsvarende pudder som mineral veil?

Tone

09.05.2013 kl.21:02

Hey snuppa!

Hvilke bukser kan få mine ben til å se "slankest mulig" ut? Jeg har timeglassfigur med formfulle lår og legger. Jeg har så komplekser for beina mine, og synes liksom alltid at de ser så store ut! Trenger tips! :D

~Lin

09.05.2013 kl.21:08

Søte Tove jepp følger med på det meste eg har lest-er litt sånn Limhusk, ikke alltid alt huskes i kronologisk orden så da må eg noen ganger lete litt.Men husker eg hva det var i forbindelse med finner eg det lett;)

klemmer tobæck

Gleder meg veldig til denne videoen for det var masse lure spørsmål

Marie

09.05.2013 kl.21:13

Hei.

Jeg lurer på om du kan gi noen tips hvilken klær som passer best når man er lav?

Noe som viker forlengende.

Jeg er 157 cm, er slank, men har store bryster. Bruker 70 i. Så ønsker ikke å ha fokus på brystene, men føler at det er vanskelig når jeg er så lav.

Jeg lurere også på om du har noen tips til hudpleie og sminke til sensitiv og uren hud, som også er tørr og fet i T sonen.

Marie:)

anette

09.05.2013 kl.22:25

Har veldig lyst å skifte ut litt av sminken min eller freshe opp "samlinga" , lure på om du har noken tips til eit par billige produkt som kan friske opp i samlinga? Vår/sommar freshe produkt kanskje feks augeskygge, leppefarge .. osv :-) små billege produkt på studentbudsjett helst!! :-P elske bloggen din forresten! Lest den sida første dag ;-) og digge videoane dine :-) keep it up! Klem

Tonje

09.05.2013 kl.22:50

Hei=)

Har sett at du bruker sminke fra make up for ever og jeg lurer på hvor man kan få tak i det i Norge?

Også lurer jeg på om du kan anbefale et produkt til å fremheve kinnbena som ikke går mot rødt eller er orange?=)

Inger-Susanne

10.05.2013 kl.00:53

Jeg har store problemer med akne og fet hud.. Hittil har jeg brukt bareminerals matte som jeg føler har en nogenlunde effekt, mer enn vanlig i det minste, men i løpet av dagen ser det rett og slett ikke ut.. Har du noen tips til hva jeg kan bruke? Har en veldig sensitiv hud også, og reagerer på mye av sminken som er der ute..

Beate

11.05.2013 kl.20:01

Hei

Har 2 spørsmål:)

Har du tips til poser under øynene? Både hvordan behandle de og hvordan sminke de bort. Har aldri gjort noe med de, men etter jeg ble mamma har det merkelig nok blitt litt større og synligere :/

Har du noe lipgloss/leppestift e.l å anbefale. Har lyst å ha litt farge på leppene, men vil ikke ha noe klissete (som jeg alltid ender opp med og ikke bruker).

Anette

11.05.2013 kl.21:31

Kan du anbefale en god "all-round" blush?? En som kan brukast til alt frå heavy fest sminke til naturlig dag sminke! Finst det? Haha.. har berre en blush, hot mama frå the balm, god, men synst det blir litt for mykje "gull shimmer" i av og til elns.. like betre å legge til mitt eget shimmer/highlite etterpå if you know what I mean! :-) håper på svar! Og fint om du nemner eit på budsjett og en high-end! :-) takk takk takk!

Marte

12.05.2013 kl.00:03

Hei! :) Eg skal i bryllup neste helg, så eg lurar på korleis eg kan få sminka til å sitje best heile dagen? Og helst unngå at augeskyggen legg seg i linjer i globalen og at huda vert oljete og skinner? :) Takk!

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120