TOVE TESTER - MINERALSMINKE FRA JANE IREDALE: KOMPAKT VS. LØS FOUNDATION!

Hei folkens!

 

Har fått endel spørsmål tidligere om forskjellen mellom pressed og løst foundationpudder fra Jane Iredale, og siden jeg har begge - men ikke hadde testet presset selv, så filmet jeg det for dere!

Husk at selv om dette er hvordan det fungerer for Jane Iredale, betyr det ikke at det er det samme for andre mineralmerker eller puddere :)

Hope you like!

Klemmer fra Tove

15 kommentarer

Kristina

08.05.2013 kl.21:24

Hei! Så flott blogg du har, også så nydelig som du er sjøl!:) Bare et minus; Hvis man blar i arkivet må man åpne hvert eneste innlegg, er det ikke mulig å få gjort noe med det?

~Lin

09.05.2013 kl.01:58

haha nå var eg synsk igjen. Eg skulle spørre deg om mineralpudder,men tenkte eg må vente til det er sånn Q and A dag igjen. men da eg åpnet bloggen din i dag vips var det om miralsminke!!!

Og eg lo meg ihjel-da vidoen var ferdig lette eg etter noe eg skulle finne på nettet og plutselig hørte eg noen vanvittige nys!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHA

Anyway back to the questions,comments and opinions.........ler

har ikke prøvd JA sin makeup,men den er så dyr og syns det er skummelt å bestille farger på nettet om det er heeeeeeeeeeelt feil. Så eg har testet den rimeligere varienten hennes som man kan kjøpe på Vitous Apotek i Norge som heter Fedora Minerals ( hel@£$££$ drittprodukter HAHAHAHA) da tenkte eg at eg skal hvertfall IKKE kjøpe the real deal.

Eg så ut som en idiotisk kinesisk dukke sånn geisha greie. Og fargen var ikke så veldig lys til meg,men dekket på en rar måte så man ble helt flat? Er du med hva eg mener?

Mange har skrytt av dette merket og mange har sagt negative ting. Og for meg var det MEST negative at eg ble først dukkete og deretter sykt blank-skikkelig oljete i ansiktet?

Så den ballen ble lagt død.

ID har eg prøvd og alle raver over at this is the sh*it over alt likssom. Vel mitt møte med ID var at både eg og datteren min så ut som vi hadde røde hunder!!!!!!!! flekker og klødde som vi var galen begge to.

Først trodde eg det var børste siden den var naturhår og eg er egentlig allergisk mot de hårene mange børster er laget av. Og som anti dyretesting så har eg uansett sluttet å bruke slike koster. Men eg brukte min egen syntestiske mineralsminkekost og alikevel i det øyeblikket eg tok på ID så blusset eg opp med kløe og svie så eg måtte fjerne makeupene igjen. Og siden den gang har eg nektet å prøve igjen fordi det tar lang tid før huden blir bra igjen etter sånne raid.

Har faktisk flere kunder som ikke egentlig er SÅ fornøyd med ID som alle sier de er.Men de kjøper det fordi de vil ha sunnere produkter,men vet ikke helt hvordan de skal få tak i andre typer og er redde for å handle på nett.

Datteren min har blogg og fikk tilsendt Mineral Hygenics-beste mineralfoundations ( løspudder type) eg har brukt og ser veldig fin ut på. Klør ikke skinner ikke mm.

Men eg har vært veldig intressert i Glo og spesielt siden du sa den dekker litt mye. Eg trenger det. Min hud er egentlig ikke super stygg,men eg har VELDIG store porer. Har prøvd sånn makeup tricks som du viste om å dytte nedi til porene er borte,men seriøst mine porer er moren til dine porer.

Eg har endelig fin hud ( slitt med veldig fet underhud med kjempeporer og supertørr overhud jippi I just won it all ) Så har jo tatt en del år og forstå hva eg trenger. Pga fettet i huden forandrer ofte de lette foundations seg utover dagen på farge.( eg er olivefarget og det ser så dumt ut med rosaorange hud utover dagen på jobb)

Derfor er det mye bedre for meg med en som er en stayer,men ikke er tørr ( har prøvd dem for fet hud og de tørker bare ut overhuden og eg flasser-jippi) Så derfor tenker eg kanskje Glo minerals?

Har med hell brukt Origins pressed mineralpowder og det er veldig fint,men kunne tenkt meg mer dekk;D

Liker også veldig godt krempudder og ting som Merle Norman sin powderfoundation om du kjenner den. Krempudderet til Max Factor er fantastisk,men de tester på dyr så det er ikke lengre aktuelt :((

Har du event et ANNET alternativ? så er eg lutter øre;)

~Lin

09.05.2013 kl.02:12

PS

legger ved linker så kan andre event sjekke dem ut om de er intressert.

Ang Mineral Hygenics er de kåret til nr 1i USA grunnet at grunnleggeren har gluten allergi og acneproblemer og har laget minst mulige ingredienser i makeupen se link her

http://mineralhygienics.com/

For origins ( finnes på Kicks for de av dere som har det der dere bor)

http://www.origins.com/product/3849/11482/Makeup/Daily-Essentials/Powders/Silk-Screen/Refining-powder-makeup/index.tmpl

For Fedora og folkens dette er nok veldig gode produkter siden det er JA som har laget dem,de bare pudderet var rimelig feil til min hud. De har og starter kits og masse fine farger for øyne og kinn og lepper og de vil eg gjerne prøve. Men mitt problem er da altså at farger skifter og går fra dukke til oljegurine:P

Dette finner dere på Vitous Apotekene og husk at de har egen hudpleier nå!!! godt å få med seg;)

http://fedoraminerals.com/no/no/about-fedora-minerals.htm

~Lin

09.05.2013 kl.02:28

For origins ( det finnes på Kicks for de av dere så har det)

http://www.origins.com/product/3847/15115/Makeup/Daily-Essentials/Foundations/Brighter-By-Nature-SPF-30/Skin-Tone-Correcting-Makeup/index.tmpl

finnes også for fet og kombinert hud som heter Silk Screen

For fedora som man finner på Vitous Apotak ( husk at de har egen hudpleier nå,lett å få hjelp)

De har fine produkter for ,kinn,lepper og øyner og koster samt fine skrin til makeupen og starter kits etc. Disse er nok veldig gode produkter siden det er JA som har laget dem,menfor meg var det ikke best for foundation

http://fedoraminerals.com/no/no/about-fedora-minerals.htm

Mineral Hygenics er nr 1 i USA pga minst ingredienser og renest innhold da grunnelgger er både glutenallergiker og har masse acne.Du kan kjøpe både mini starterkit og starterkit hos dem

her er linken til hjemmesiden så du kan lese om alle produktene

http://mineralhygienics.com/

http://mssjackson.wordpress.com/tag/mineral-hygienics-mineral-foundation-vs-tikei-mineral-foundation/

Rimeligere fra USA som linken over her sier,men du får det på blivakker også og der har de nå -20%

http://www.blivakker.no/products/sminke/mineral-hygienics

~Lin

09.05.2013 kl.02:29

Tove sletter du den andre og 4 innlegget mitt pls

Tove Eggen

09.05.2013 kl.10:07

~Lin: helluuu..hvilke mener du? har to som ikke er godkjente enda pga url'er - men jeg kan godkjenne de, men hvilet ville du ha bort? :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

09.05.2013 kl.10:07

Kristina: Tusen takk for det! Ja, er ikke det kjipt? Er sånn oppsettet til Blogg.no er dessverre - så intill jeg har eget (kommer) så er det sånn...hvis ingen har noen tips? Klemmer fra Tove

Maria

09.05.2013 kl.13:53

Prosit :-)

Hei igjen !

Synes løspudderet ser best ut jeg :-)

Du bruker JA spray før pudder. Er det sånn at man ikke bør bruke primer før mineral pudder enten det er Ja eller ID ? Blir litt forvirra jeg altså, for primer bruker du under flytende foundation, ikke sant ? Håper det altså ?da har jeg fått med meg litt i hvertfall ?:-)))

Maria

Maria

09.05.2013 kl.13:55

?.og så likte jeg vidoen veldig godt !!!!!

Maria

~Lin

09.05.2013 kl.14:29

pga at eg måtte legge inn sånn passord så syns ikke innleggene mine med linkene,så eg laget ett nytt som heller ikke syns. Da kan du slette det første etter det lange og der eg ber deg slette og sikkert dette også haha var jo seint da eg la dem ut. Men det siste innlegget med linkene var hvertfall meningen skulle være sammen med det lange som et tillegg om noen eller du ville teste de produktene eg snakket om.

Tove Eggen

09.05.2013 kl.16:02

~Lin: jeg godkjenner begge nå også kan du si hvem som skal bort! haha :) klemmer fra Tove

Tove Eggen

09.05.2013 kl.16:03

Maria: slenger denne med på du spør, jeg svarer jeg Maria - bra spørsmål! Klemmer fra Tove

~Lin

10.05.2013 kl.20:07

slette den med pc og den med at eg ber deg slette og eh denne? hahaha

Anine

12.05.2013 kl.22:01

Endelig videoen jeg har ventet på! Veldig greit å få vite hva du synes og hva forskjellen evt er :)

Jeg sjekket ut litt før jeg kjøpte pudderet. Var innom en frisørsalong for å finne ut fargen jeg skulle ha. De hadde ikke fått inn løspudderet ennå, så fikk bare sjekket for det pressede pudderet. De sa at man ikke kunne ha samme farge i begge, for, som du sa, er de litt forskjellige selv om de heter det samme. De sa også at man gjerne ble mest fornøyd med det man prøvde først (av presset eller løst pudder). Jeg var også innom Jane Iredale sin nettside og chattet med en av de som jobber der, og hun sa det ikke var noen forskjell på puddetet. Tydelig at det ikke helt stemmer..

Jeg kjøpte ihvertfall det pressede pudderet, og er veldig fornøyd med det! Og med sprayen over, ser det jo helt naturlig ut! LOVE<3 Men tror jeg må kjøpe løspudderet og teste det også engang :)

Tove Eggen

13.05.2013 kl.11:58

Anine: Ja, den var faktisk laget pga deg Anine så tusen takk for inspo :) Begge to er virkelig fantastiske, gjelder bare å finne sin favoritt - og ja, sprayen gjør virkelig susen! Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120