FLYFORBUD OG MAKEUPARTISTENE'S GUD! (and hold your questions!)

Hei folkens!

Yes, nå er det jo såååå lenge siden jeg har vært i Norge at jeg bare MÅ komme meg tilbake! Haha, bare en litten snabbis fredag-mandag for å holde sminkekurs OG fikk høre nå at 2 av deltagerne er blogglesere - TELL ME WHO YOU ARE! så gøy, gleder meg max til å møte og sminke dere :)

Men SÅ blir det ikke mer Norge på noen måneder ass, ikke reising heller - savner mann og barn og miiin leilighet og miiitt hjemmekontor alt for mye...haha...Bare en veeeldig spennendes dagstur til København i slutten av Mai for å møtte min makeup GUD - TERRY BARBER - Director of Makeupartistry for MAC!!

ahh, gleder meg som en liten unge! Kanskje enda mer enn da jeg intervjua Justin Timberlake i Paris (ja, jeg gjør alt for å nevne det mest mulig). Men da var jeg dustete nervøs - nå bare gleder jeg meg max! Alltid gøy å lære, lære, lære - selv etter nesten ti år i bransjen :) Men, mer om det senere...masse mer faktisk...haha...

Looove this Terry!

MEN - hva var det jeg skulle si...JO! Så det blir ingen, DU SPØR, JEG SVARER denne uka fordi...ha...vel...det er fysisk umulig - SORRY! 

Men da regner jeg med at dere lader opp med masse spm til neste Onsdag - I'm ready for ya må vite...

OK, redigere, skrive, laste opp - det er på agendaen for å få klar video til i morgen og tirsdag. Et lite hint: Det blir stylingvideo for Pæreform og Hvordan sminke deg brunere...åh faen...cats out of the bag..hahah...what'ya gonna do (stop drinking Monster, that's what!)

ahhh...meg ass...

Ha det bra!

Klemmer fra Tove

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120