DETTE ER FORTSATT IKKE EN TRENINGSBLOGG, MEN...

Hei folkens!
Jeg fikk denne fantastisk fine kommentaren denne uka etter å ha tatt opp treninga igjen:

"Sprek dame!

Jeg har aldri tidligere vært så motivert til å komme i gang med trening som etter jeg oppdaget deg og bloggen din! Den største forandringen er allikevel at jeg gjennom videoene og bildene din tør å kle meg tøffere og mer fargerikt selv med min store kropp! Kjempeartig! Tusen takk!!!

Hadde blitt veldig glad om du kunne gi tips til 17.mai-antrekk/styling for oss som bor i kalde nord og trenger større størrelser.

Gleder meg til å følge deg videre!

Hilsen Mona :)"

Og jeg blir så hoppende glad! (håper det teller for noen kalorier også...haha..nei da, jo da...)

Og den kommentaren har gått litt på repeat i hodet i noen dager og jeg blir bare mer og mer happy!

Hvorfor? Ikke fordi jeg har ønske om å bli en fitnessblogger eller person, det finnes det nok av flinke folk til og det er ikke fokuset mitt her. Men fordi håpet jeg hele tiden har hatt for meg selv og for lesere, er å bli inspirert til forandring gjennom gleden for klær og sminke! Ikke at man må se ut som en viss mal - men at man kan våge og erkjenne hva man selv liker og syns er fint, og ta dette i bruk uansett størrelse, livssituasjon, alder og selvbilde!

Hvis man da i tillegg kan bruke denne inspirasjonen til å aktivt være sunn, så er jo virkelig det det beste som kan skje, tenker jeg! 

For som jeg alltid prøver å vise, så er mote og makeup virkelig for alle - men det er sunt å være sunn og jeg tror at gjennom å få tilbake gleden ved klær så blir motivasjonen positiv istedenfor et press og et slit. Fordi man MÅ ikke gå ned i vekt for å se fantastisk ut, men man kan spise sunnere og trene hvis man vil :)

haha...gir det mening? Eller er det bare jeg som er på babler'n igjen?

Da passet det også ypperlig at jeg ser at en tidligere kollega av meg fra Woman, og rett og slett bare en fantastisk person - Eline Hvamstad, som nå er redaktør for Hegnar.no/sprek lanserer en bok i dag som virker RIGHT UP MY ALLY as they say :)

TREN SMART heter den (hello, ja takk!)

Og når jeg leser i en artikkel fra side2 idag at Tessa Sørensen, medforfatter, personlig trener og partner ved DRIV treningssenter i Oslo sier:

"- Jeg vil si at det er ganske mange som egentlig ikke vet hva de trener for. Man kan trene smart fra før, men så har man ikke noe mål og mening med det man gjør eller så begynner man med et mål og så klarer man ikke å fullføre. Målet er at boken skal være et verktøy tilpasset den livsstilen man allerede har. Tanken er at det skal være et verktøy som passer inn og som gjør at det å komme i bedre form ikke føles som et så stort tiltak."

Så tenker jeg - YES, dette er for meg! For jeg trener litt uten mål og mening om dagen, med bare en tankegang om at det hadde vært fint å løpe litt lengre enn i går og fullføre styrketreningen min hver gang. Men jeg bruker ofte lang tid, og er usikker på pauser og øvelsene. Så da er det sånn passe perfekt at boka som går gjennom planlegging, smarte øvelser i form av "supersett" også kommer med QR-koder man kan ta bilde av med mobilen så kommer videosnutter av øvelsene opp! woho! Nymotensteknologi ass...ah-mazing :)

Skal til Norge imorgen, så må prøve å få tak i en kopi av boka så skal jeg jaggumeg teste ut det her! Men igjen, dette skal ikke bli treningsblogg....haha...(særlig...nei da, joda..nei da!) men jeg kan gjerne oppdatere løst som jeg har gjort til nå, for å dele treningsgleder er vi all for her på iknowthatmagazine (akkurat som om det er flere enn meg som "jobber" her...- to be continued!)

Så da får jeg vel bare slenge på at jeg hadde ikke tenkt til å dra på trening i dag, det gjør jeg vanligvis etter at jeg leverer kidsa - men mannen tok de i dag så jeg fikk ligge litt lengre og jeg skal jo til norge i natt BLABLABLA! 

I AM SOOOO GOING RIGHT NOW! WHO'S WITH ME?

ok - det var alt, over og ut

Klemmer fra Tove

PS: Og ja Mona, 17 Mai antrekkvideo er på agendaen og kommer snart :)

 

6 kommentarer

Eline Hvamstad

02.05.2013 kl.12:12

Takk, fine fine Tove!!! Bok er på vei:)

Anine

02.05.2013 kl.13:05

Så gøy :) Du er en stor inspirasjon for mange! Jeg trener masse om dagen (er på 7-8 gruppetimer per uke), men har ikke satt meg noen ordentlige mål. Bedre kondisjon og mer muskler er vel det jeg ønsker å oppnå, men vet ikke helt når jeg vet om jeg har nådd målet..? Trener også for å holde på formen da (blir jo mye stillesitting og usunn mat, når man er student). Synes det er gøy å trene på gruppetimer, og jeg har blitt mye sunnere etter at jeg startet å trene så mye! Er ihvertfall ikke negativt å trene da, så lenge man gjør det riktig :)

Etterpå skal jeg på tre gruppetimer! :D

Tove Eggen

02.05.2013 kl.14:10

Eline Hvamstad: Woho, så fantastisk! Gleder meg max til å sette igang (og gruer meg litt til å ikke ha unnskyldninger lenger...haha...) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

02.05.2013 kl.14:12

Anine: What the WHAT? Craaaazy!! Gruppetimer er virkelig helt fantastisk - må komme meg på flere, men 7-8 i uka? 3 på en dag? maaad ass! haha..hadde en treningskonkurranse med en kompis i en måned back in the day, og da gjorde vi faktisk ofte 2-3 på rad husker jeg..var utrolig gøy og overraskende do-able, takk for at du minte meg på det Anine! Klemmer fra Tove

~Lin

02.05.2013 kl.14:49

Tove nå er du opptatt av* merkelapper*-er ikke dette en livstilskonseptblogg?

Det innebærer jo alt fra de tingene du skriver om mest til trening,hyttetur i Norge,Sant Jordi dag i Spania,brudekjole testing,flyturer hit og dit,kurs,øl med fanta,styling,makeup,hår,shopping,ferie og alt midt mellom ikke sant?

Er da din blogg vel,kan jo skrive om hva du vil vel;)

Og at du inspirerer er vel ingen i tvil om vel?

Og til hun damen som ble inspirert av deg ( selvsagt ble hun det!!!) YOU GO GIRL ;)

Selv kjører eg safe til 17 mai-Synnøve Solbakke Stakk (= altså Bunad) Slipper fryse og ingen ser om eg veier mer eller mindre fra i fjor i den og kan spise hva eg vil haha.

Tove Eggen

02.05.2013 kl.16:15

~Lin: du har helt rett, skal slutte å unnskylde meg - vil bare ikke at noen skal ta kosthols og treningstips fra meg...haha..det lar jeg proffene gjøre! Takk for støtten Lin! ahhh....jeg gremmes hvert år over at jeg ikke har bunad...en dag, Lin, en dag skal jeg også svinge meg rundt og let it all hang out! haha ;) Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120