Ukas svar på DU SPØR, JEG SVARER!

Hei folkens!

 

Endelig er video klar og håper alle får svar på spørsmålene sine og sjekk slutten av video for å se HVA dere kan vinne denne gangen...håhå...ikke fint lite heller!

 (Skru opp kvaliteten på verktøyshjulet!)

 

Ekstra videoer til svarene:

SMINKE TIL BLÅ ØYNE: http://www.klikk.no/mote/article818733.ece

KAJAL VS FLYTENDE EYELINER: http://www.klikk.no/mote/article814222.ece OG http://www.klikk.no/mote/article798690.ece

HIGHLIGHTER - GLØDENDE HUD: http://www.klikk.no/mote/article817875.ece

RASK HVERDAGSSMINKE: http://www.klikk.no/mote/kamille/moteogskjonnhet/article828544.ece

DEKKE MØRKE RINGER UNDER ØYNE: http://www.klikk.no/mote/article813198.ece

SMINKEN SOM GJØR DEG YNGRE/FRISKERE - MOT GUSTEN HUD: http://www.klikk.no/mote/article805311.ece

 

Husk at spørsmål om mote og sminke må sendes inn som kommentar under innlegg på onsdager for å være med videre i konkurransen :)

EN NYDELIG SØNDAG TIL ALLESAMMEN! 

Klemmer fra Tove

16 kommentarer

Marita

28.04.2013 kl.20:54

Heisann, mange takk for svar, veldig bra :-) Fint at jeg er "inne på noe" det er trøstende ;-) MEN; det beste med svaret ditt var vel egentlig at du syns Glo er FOR dekkende! Det visste jeg ikke i det hele tatt, jeg trodde vel at all mineralsminke var "lik" - dekket likt.. Nå som jeg vet det skal jeg bytte - for jeg har ikke veldig problemhud, trenger lissom bare fargen. Koselig, da skal jeg ut på sminkeshopping i morgen :-D Takkers! Og lite PS: Kom gjerne til Stavanger, du er sårt trengt her.. :-)

Tove Eggen

29.04.2013 kl.10:36

Marita: Haha, så bra! Ja, nei - de er ganske forskjellige og veldig mange digger GLO altså, men da fordi de dekker hakket mer :) Have fun shopping - gleder meg til å høre hva du landa på! :) Klemmer fra Tove (som tenker på Stavanger...:P)

Marita

29.04.2013 kl.21:40

Da er ny sminke in tha house og det ble ID i medium beige. Kjøpte det som er presset, hun i butikken var så sjukt overbevisende at jeg hadde nesten ikke no valg.. Så gambler jeg på at det er samme lite-dekkende greia med den som det løse.. Kjøpte også concealeren og koster. Tenkte at skal jeg først gjøre dette så kan jeg bare likeså greit gå all inn :-) Men kommer sikkert til å bruke Mac-kostene mine litt også, føler at ID kostene kanskje var litt "harde".. Men det blir vel kanskje en vanesak. Har testet litt i dag etter jobb og shopping, men tror nok det blir bedre når jeg får en fresh start i morgen tidlig før jobb, da jeg er uthvilt og ikke stresset og har hatt hele dagen med styr som kan stresse huden litt.. We will see hva det blir til :-) Foreløpig veldig positiv! Kjøpte også ID blush i fargen laughter - fargen var fin fresh og passet meg og navnet var veldig bra - laughter som en start på dagen kan vi like :-)

Gleder meg til mer videoer og diverse, syns du kler deg smashing og digger sminkinga du fikser så elegant all the time. Klemmer fra Marita (gleder meg stort over tankene dine der, syns de skal få ekstra stort plass om dagen ;-) )

Eva Helen

30.04.2013 kl.23:35

Heiisan! Jeg har en hormonsykdom PCOS som gjør at jeg får uren hud som kviser omtrent daglig,overvekt på grunn av væske i kroppen,osv og tar medisiner men de hjelper ikke alltid..så de periodene jeg er på det værste ser ikke ansiktet mitt ut og hovner opp i kroppen.Alle flytene faoundation i mange merker jeg har prøvd,og de gjorde huden min enda verre,helt til jeg begynte med ID....Helt fantastisk!!!.Jeg har brukt ID i to år nå og elsker den og klarer meg ikke uten.Den dekker kjempe bra og gjør heller ikke kvisene verre,som andre kunne gjøre,og man ser natulig sminket ut.Har du video av sminking av øyenbryn? Det er noe jeg savner...

Klem Fra Eva Helen

Tove Eggen

02.05.2013 kl.13:47

Marita: Woho, så gøy! Hvordan har det gått? Jeg har ikke testet det pressede og er skeptisk - alle teknikkene fra videoen går i såfall ut av vindu ville jeg tro? Eller sa hun at du måtte swirl-tap-buff med den? ID kostene er litt hardere fordi man trenger å ta med seg pulverene og pudderene på en annen måte enn vanlig pudder, så ikke bekymre deg for det :) Haha...laughter - my favorite! Tusen tusen takk, flere tanker kommer fortløpende..haha..Klemmer fra Tove

Tove Eggen

02.05.2013 kl.13:55

Eva Helen: Wow - det er jo helt fantastisk å høre! Der kan man se, sminke kan faktisk gjøre en forskjell i livet, og det liker vi! :) Her er en video om bryn: http://www.klikk.no/mote/article814949.ece

Og en oppdatert en kommer på Youtube.com/iknowthatmagazine om ikke så lenge :)

Klemmer fra Tove

Marita

05.05.2013 kl.13:03

Hei igjen, Tove, da er sminken byttet ut og jeg er strax mye mer fornøyd :-D Ble litt for gira på den nye pressede, var nok ikke optimalt for en som ikke er gal-stødig på sminking. Dagen derpå etter suksessen jeg hadde på kveldstid (med lang-dag-mye-jobb-og-stress-farge i huden) var det ikke så bra læll. Neste morgen: fikk det på etter litt styr, men det ble litt flekkete og jeg måtte jobbe sminken litt vekk fra der jeg var tørrest og sminken festet seg mest. Men måtte jo på jobb.. Så møtte jeg mannen min i trappa - "something is different about you, are you wearing make-up?" - Jadda, dette lover jo bra, en mann som normalt ikke er den mest oppmerksomme - han merker det! Uansett - avgårde til jobb og jeg er litt stresset, mildt sagt.. På jobb er jeg som vanlig, jobber på og slikt, så ser jeg meg i speilet og får et bittelite hjertestans.. Ser ut som jeg er type 5 år og har smuglånt mammas sminke, er helt flekkete! Tenker gjennom hele dagen super-rask, type flash-før-døden scenario.. Har jeg spist noe, har jeg stresset for mye, etc etc etc - eneste forskjellen er denderre sminken.. Fikser katastrofen så godt jeg klarer uten mye annet enn fingrene og litt håndkrem.. Classy.. Hvordan var dette mulig, blushen var jo så bra!? Vel hjemme er jeg sekunder fra å kaste det hele, men bestemte meg for å prøve igjen, alt nytt må jo "gås litt til.." er det ikke så..? Dagene etter blir litt bedre, endrer til Mac kost istedenfor den der piassava-kosten fra ID.. Men fremdeles litt mer å "jobbe" med enn jeg er vant med.. Til slutt kaster jeg hvertfall inn hånkleet og slutter å bruke dette "pudderet". Går tilbake til hudpleiebutikken - skal gi dette ID greiene en sjangse til og blushen var jo bra, den var jo løs - og kjøper samme farge - medium beige - bare løst. Halleluja - ble nesten religiøs ass.. Dette er mye bedre! Har ikke prøvd med ID kostene enda, føler både den full face og half face kosten var litt for "skrapete" på huden, men skal prøve de, det kan jo være teknikken jeg mangler.. Anyways - suksess med det løse og Mac 187. Bruker en Jane Iredale blush kost til laughter - funker finfint! In the end - så ordna det hele seg :-P Takkers for at du var litt skeptisk til det kompakte - dette viste jo at siden du er så fan av ID - at det er litt forskjeller selv om to ting liksom skal være det samme :-)

Godt godt - Stavanger is in need.. :-P Klemmer

Marita

05.05.2013 kl.20:48

Liten update da.. Så "uren hud" videoen din med den søte venninnen din nettopp - og, jadda, mye jeg har gått glipp av ser jeg når det gjelder mineralsminke.. Så jeg prøvde en gang til, med kostene som hører til, og denne gangen rullet jeg kosten rundt og rundt og dunket og rullet den litt til - deretter påførte jeg. Tadaa! Der satt det vettu, fin, naturlig farge som ikke lå som en pudderhinne over hele ansiktet! Det er dette jeg har slitt med - denne pudderhinna - og det forklarte du SÅ bra i videoen din med Silje - at dette gjør pudderet kremete - dette har INGEN fortalt meg at er grunnen til all denne "swirlinga".. Herlighet, jeg har kastet mye sminke til ingen nytte ass.. Men nå er huden min fantastisk! Dette swirl greiene har jeg trodd at var for mer dekkevne.. Eller, jeg vet ikke helt hva jeg har trodd om dette - skippet det har jeg hvertfall. Da jeg kjøpte det kompakte sa hun faktisk ikke noe om swirl-greia, bare "børst kosten over, dunk forsiktig av på siden av hånden din og påfør". Shit, kjenner jeg vet lite ass - tenk å være 30 og så grønn på sminke.. Fant frem "light" ID'en min også (kjøpt for en god stund siden, ikke åpnet engang), nå skal denne brukes under øynene og på disse røde flekkene og diverse urene greier i huden - nå blir huden så fresh atte :-) Så så jeg nettopp at foundationen jeg har kjøpt bare heter "medium" - ikke beige. Kjenner jeg likte dette da "beige" høres litt kjedelig og blasst ut.. Veldig fan av kles-videoen din der du bruker Silje, nå skal jeg gi flere plagg og stiler en sjangs! Stavanger-SOS.. Hint-hint..

Tove Eggen

07.05.2013 kl.14:24

Marita: haha - svar kommer på oppdatert kommentar ;) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

07.05.2013 kl.14:28

Marita: wow - for en rundgang! haha..men sååå gla for at det ble riktig til slutt! Hadde en liten snikende følelse av at løst ville være best for deg ja, er jo rett og slett noe av det beste sminkeproduktet jeg selv har prøvd og såå naturlig når lagt riktig :) Husk at swirl, tap, buff gjelder kun ID mineralpulver og et par andre merker da - så du trenger ikke gjøre det sånn på alt :) Gi gjerne ID kostene en sjanse, spesielt Kabuki med langt skaft - det blir best da. De er kuttet spesielt (som kan oppleves som litt hardere) for å hente opp pulveret bedre! Tenker og tenker på sminkekurs-tour, vi får se hva det blir :) Klemmer fra Tove

Marita

12.05.2013 kl.21:14

Hei atter en gang, Tove :-) (Jeg er en av de som aldri skriver og "snakker" med bloggere - jeg er en av de "kikkerne" som bare tar for meg av tips og råd og div og ikke noe mer.. Ikke veldig hyggelig virker det som her nå sikkert, men jeg er Ganske så hyggelig altså :-) Men.. her hos deg skriver jeg nok til å dekke opp for all mangel helt siden blogging kom på markedet :-P)

Anywayz.. Skaffet meg kabuki-børste eller hva-det-nå-heter og tenkte å teste det ut litt før jeg gikk helt hallelujah her, men nå kan jeg bli litt hallelujah - for det var litt som natt og dag egentlig. Veldig fornøyd ass! Og nå skal jeg sjekke ut JI sminken, har jo børster og en blush fra henne, så nå skal jeg prøve mer - og den sprayen du bruker over mineralsminke som er fra JI.

Veldig bra, stemmer for sminkekurs-tour ;-) Klemmer

Tove Eggen

13.05.2013 kl.11:59

Marita: haha - det ville jeg ikke tro, men føler meg beæret at du kommenterer hos meg da - takk! :) Så bra at alle tipsene fungerer så bra, det blir jeg såå utrolig glad for! Kanskje jeg bare skal begynne å sende deg ukentlige handlelister? du tar jo helt av! haha...veldig bra, man skal kose seg med makeup si ;) Klemmer fra Tove

Marita

16.05.2013 kl.20:28

Hei, da er jeg klar vettu - med "dommen".. Kjøpte meg JI produkter og har nå testet litt av begge deler - ID og kostene der og JI og kostene der. Klarer ikke bestemme meg for hva jeg liker best da.. Så slik ble det med den dommen.. En dag kunne jeg være litt "jah, her er den, den nye favoritten", og neste dag var det ikke helt som ønsket og da prøvde vi den andre og det ble "hurra, her er favoritten".. Ikke veldig vanskelig for å bestemme meg jeg nei :-P Uansett så må jeg nok si meg enig med deg - begge to er veldig bra og blir favoritter hos meg (men jakten på ufattelig naturlig og fantastisk skjønnhet stopper jo ikke her..) og jeg kommer nok til å veksle mellom disse to. Og løspudder-versjoner funker best (hvertfall som jeg ser det), men skal jeg reise og slik styr kan det fort bli enklere med det kompakte. Men dette får jeg se litt an tenker jeg. Er veldig takknemlig for tips og råd og den flotte bloggen din - kommer også til å dra det hele litt lengre og prøve litt annen sminke - det er jo fint med naturlig, men av og til vil man jo være smashing ;-) Hahah, ja, det kan være lurt det - ukentlige shoppinglister trengs fort det - mailen min har du jo :-) Også kan jeg bli din nye "Kan Marita så kan du" spalten din - for det er ikke tull, klarer jeg tips og triks og diverse OG få sminken fin så er det virkelig noe alle kan klare!

Tove Eggen

19.05.2013 kl.17:31

Marita: haha! Genial idé! Jeg skal uansett ha en "LESERNE TESTER" - spalte, så har du lyst har du love! :) Og du, det med reise - er ikke så sikker på om kompakt er bedre...hva hvis du knuser? hmm...that's a thinker for ya! ;) Klemmer fra Tove

Marita

20.05.2013 kl.00:57

Da skal jeg følge litt med, kan sikkert komme med noe testegreier, tester stadig vekk nye ting, for jakten på perfeksjon er jo evigvarende :-P Absolutt noe å tenke på, hadde ikke tatt med det i regninga for jeg knuser aldri noe.. Yeah, as if.. Tror nok løspudderet blir med på reiser ;-) Klemmer, Marita (good luck med .com'et ditt forresten! Jeg blir med på flyttelasset :-) )

Tove Eggen

20.05.2013 kl.10:47

Marita: haha - så bra! Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120