DU SPØR, JEG SVARER - ALT OM MAKEUP, MOTE OG MORO!

Hei folkens!

Da starter vi opp med DU SPØR. JEG SVARER igjen - hvor dere kan sende inn spørsmål og hva dere vil egentlig, så svarer jeg i videoblogg på søndag! Alle som er med er også i konkurransen for et stooort sminkekit! Skal vise dere den på Søndag, men trust me - jaws are gonna drop!! haha

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar her om hva du lurer på, så tar jeg det med OG fordi dere er så fantastiske og gir meg gull feedback skal jeg gjøre svarene hakket mer presise og to the point ;)

Hver onsdag (jada, det er torsdag i dag meneh...you know me!) legger jeg ut nytt innlegg hvor dere kan sende inn kommentarer med spm, og etterfølgene videoe kommer video med svar - til slutt trekker jeg en kommentar fra alle onsdags-innleggene som vinner kittet!

Så, hvem er med?

Klemmer fra Tove

26 kommentarer

Madeleine

25.04.2013 kl.20:21

Hurra! Har savnet denne spalten :)

Spm: Hva er egentlig forskjellen på flytende eyeliner og vanlig blyant? Jeg er mest vant til blyant, har 1 svart og 1 brun fra Helena Rubinstein. Men jeg øver meg på flytende, har kjøpt meg Flexi Tip fra Isadora som du anbefalte. Hadde Penultimate fra MAC, men synes den var vanskelig å jobbe med.

Tilleggsspørsmål: Hva synes du om eyeliner på nedre vippekant? Noen mener det er feil, men jeg føler ikke at jeg ser helt våken ut uten. (Har i tillegg beige eyeliner fra MUS på våtlinjen.)

Sorry for lange spørsmål! Ikke bare du som skravler ;)

Karla

25.04.2013 kl.21:18

Hei Tove! Hvordan kan man dekke veldig mørke ringer rundt øynene? Jeg bruker Time Balm fra The Balm og pudder fra Mac over, men det blir ikke helt borte. Hjelp!

Elin

25.04.2013 kl.21:37

Hei Tove. Elsker bloggen din :) Har et spørsmål : Hvilke farger(på øyenskygger) fremhever grønne øyne ?

Yi-Ven

25.04.2013 kl.21:45

Hei Tove,

Har nylig oppdaget bloggen din og den er helt fantastisk. Er innom hver dag for å se etter nye oppdateringer. Spørmålet mitt er: I en av dine tidligere videor har du nevnt at make-up koster skal tørkes flatt etter rens, og har lest andre steder at de skal tørkes stående... Hva er riktig?

Stå på! :)

Marie

25.04.2013 kl.21:45

Hei. Jeg sliter ofte med rødhet i ytterkant av øynene, rett på utsiden. Har prøvd å dekke med ulike farger på concealer, men synes alltid resultatet blir "kunstig". Har du noen tips?

Kristin Poulsen Høiberg

25.04.2013 kl.22:48

Hei! Har du noen gode tips når det gjelder å legge på øyenskygge? Jeg har blå øyne å bruker en mørk farge for å få fokset på øynene mine.

Tonje

26.04.2013 kl.09:48

Hei =)

Jeg lurer på om du har et produkt å anbefale til hud som har mye rødt i seg?

Føler jeg må bruke mye sminke for å dekke det, og produkter som er "grønne" synes jeg er vanskelig å legge, noen tips? =)

Lise

26.04.2013 kl.10:52

Hei!

Jeg har et spørsmål i forhold til former og kropp. Hvis man har veldig flate bryster, hva slags klær kan få de til å se større ut? Blir veldig frustrert når jeg finner en topp jeg liker, men den får meg til å se helt flat ut!

Marita

26.04.2013 kl.16:30

Hei "skravla" :-) Jeg er fast følger nå, men visste ikke at du hadde blog før nå nylig - ikke sånn en uke siden, men mer en mnd kanskje. Så deg først på Klikk.no og tenkte "åh, hvorfor har ikke hu her en blogg som er hennes egen, så mye lettere å følge" .. osv. Men her er du og jeg er her daglig :-) Men, over til spørsmål og ikke mer 14iss greier om digging av deg, noe jeg gjør, men det holder med "syns du er flink, godt jobba" lissom".. Jeg har veldig lys hud, hvit. Vet ikke om jeg går mot gult eller rosa.. Gul kanskje, med litt rosa..? Ser syk ut uten sminke. Vil helst ikke se sminket ut, har venninner og kollegaer på job som bare lyser "sminket!!" Det vil ikke jeg, jeg vil ikke se en "hinne" over hele ansiktet og heller ikke se porer. Naturlig og smashing uten å se sminket ut.. Jeg broker per nå en pudder mineral sminke ting - Glo Minerals kompakt mineralpowder I fargen Honey Medium. Det høres sikkert mørk ut for bleike meg, men jeg bruker lett og jeg bruker bare for å få farge til huden. Så concealer under øynene (Too faced I lyseste farge eller 02 YSL gullpenn" og mascara. Så litt blush I kinnene av og til.. Finito.

Hvordan få flott naturlig "ekte" hud som ikke viser at du har sminke på?

Takkers fine Tove :-D

Tone

26.04.2013 kl.18:36

Hey! Hvordan best få leppestiften til å holde seg på plass og ikke flyte utenfor leppekanten? Det må jo finnes noen supertriks? Dette problemet gjør at jeg aldri bruker annet enn leppepomade med litt rosafarge i.... :)

Renate

26.04.2013 kl.19:38

Det finnes jo masse regler for hvordan man skal legge mineralpudder, gjelder de samme reglene for mac prep og prime? (med tanke på at det er løspudder)

Beate

27.04.2013 kl.00:40

Hei! Har du gode tips på sminke når man bruker briller med ganske markant innfatning? Er det noe som er mer flatterende, kan man tillate seg mer sminke på hele fjeset eller bare på øynene, etc?

ps: Kom gjerne til Tromsø og hold kurs! :D

Maria

27.04.2013 kl.13:11

Jeg ønsker å finne et concealer-sett med 3 farger, grønn, gul og beige. Noen tips til gode produkter? For mange år siden hadde Lancome et slikt sett, men jeg finner det ikke noen steder :-/

Eller så vil jeg bare si at du har en helt super blogg, finner mange gode tips her, både for klær og skjønnhet! :-) Ha ei fin helg!

Ingrid

27.04.2013 kl.15:41

Hei

Takk for masse gode tips og inspirasjon.

Sminkepungen min har fått seg en real oppdatering etter at jeg oppdaget bloggen din! :)

Jeg ønsker å vite mer om hvordan legge skimmerkrem liknende Strobe cream fra MAC.

Finner ikke helt hvordan og hvor jeg bør bruke denne.

Ha en god dag.

Hilsen Ingrid

Susann

27.04.2013 kl.18:29

Jeg sliter sånn med å finne tøy! Jeg synes alle overdeler jeg finner i butikken nå er så diiigre! Og det passer ikke kroppen min i det hele tatt. Det er jo ikke snakk om å finne noe som kan fremheve midjen i det hele tatt. Har du tips til hvilke typer topper jeg kan kjøpe?

Dessuten lurer jeg på om du har tips til hvordan jeg skal rengjøre ei skinnjakke? Jeg kjøpte en som var lys beige, men den har blitt så skitten ved ermene... Den er delvis semsket. Tenker at jeg burde få den ren og så impregnere den.

Også lurer jeg på hva slags type sko som er finest til sånn løse, tøybukser. Sånne som er litt baggy foran, men som går inn nede ved beina. De er gjerne mønstrete også.

:)

Yvonne

27.04.2013 kl.20:05

Hei! Lurer på om du vet av et sminkemerke som er tilpasset følsom hud?

Keep up the good work:)

Yvonne.

Ruth

27.04.2013 kl.20:16

Hei Tove.

Jeg er innom bloggen din ofte og synes sminkevideoene dine inspirerer veldig! Har allerede testet ut mange av produktene som du anbefaler,bla ysl foundation. Veldig bra!!:) Jeg er småbarnsmor til en liten gutt på ett år og synes huden er blitt mer grå og glødløs ( kan skyldes mindre søvn;) Hva er ditt beste sminketips for glød?( som helst ikke tar så lang tid:)

Tusen takk for fantastiske tips!!

Hilde

27.04.2013 kl.21:45

Flott blogg! :D

Jeg har nettopp blitt mamma til verdens skjønneste gutt, og hverdagen har tatt en ny vending!:)

Det blir ikke like mye tid til meg selv, og jeg føler jeg har gått litt i stå i sminken, full fart på med maskara bare...har du noen tips til "sminke i farta"? Hadde vært deilig å blitt fresh og fin i løpet av 5 min! :D

Synn

28.04.2013 kl.12:02

En superinspirerende blogg du har :)

Hvilke tips har du når det gjelder pluss size bikini?

Har mage og ridebukselår og ønsker å se best mulig ut ved bassengkanten til sommeren.

Bruker str 42-44 i dag.

Gjerne helt konkrete tips om hvor jeg kan få kjøpt aktuell bikini.

Camilla

28.04.2013 kl.14:06

Har du peiling på når cc kremen du testet i påsken kommer i butikkene her i Norge? Takk for svar:-)

Tonje

28.04.2013 kl.19:57

Hei :)

Takk for en super blogg. Veldig masse bra tips og triks og ikke minst morsomme innlegg. Har to spørsmål. Først: Leppestiften min (fra smashbox) tørker veldig lett ut leppene. Elsker fargen så lurte på om det var noen tips til hvordan jeg kan forsette å bruke den men uten at den tørker ut leppene?

Så til spørsmål to: Skal reise rundt i Spania og Frankrike i sommer og lurte på om du har noen anbefalinger til fine steder/aktiviteter mellom Barcelona og Franskegrensa en burde sjekke ut. Veldig utenom sminke- og motespørsmål, men du skrev morro og og få ting er mer morro enn reising

Anette

09.05.2013 kl.11:15

Hei fina! Har veeeeeeldig problem med fine linjer under auga. Ooog absolutt alt eg har prøvd av concealer setter seg i linjene.... har i det siste prøvd å ikkje å få noke fondation under sånn att det berre concealer men null forskjell.. er det noke eg gjer feil? Har vell for det meste berre "billeg concealer", bruke fit me no frå mabylline, og ve ikkje kjøpe bomkjøp sida eg er student og egentlig ikkje bør bruke peng på sminkee.. haha.. har og problem med veldig mørke underauge, så trenge dekk liksom :-) har du noken tips til kva eg skal gjere? :-) klem

Ann Jorun

09.05.2013 kl.11:36

For en flott blogg! Kommer til å følge deg fremover:-)

Trenger tips til en god øyenskygge, gjerne fargeforslag til blå/grønne øyne.

Yi-Ven

10.05.2013 kl.14:13

Hei Tove! Etter å ha sett x antall sminkevideor lurer jeg på hvor man får kjøpt Jane Iredale produkter. Har ikke sett etter det i Norge, men prøvd å finne her i London og lurer på hvor du får kjøpt dine produkter. :)

Hanne

11.05.2013 kl.08:08

Hei! Følger bloggen din hver dag og du er fantastisk :)

Jeg lurte på om du kan sette opp ei liste over produkter du absolutt føler man trenger å ha i sminkepungen, der man kan bruke produktene til både lett sommermakeup og på kvelden der man vil kjøre på litt! Ha en flott sommer og nyt den!

Klem fra Hanne

Tove Eggen

13.05.2013 kl.12:06

Hanne: Tusen takk for det Hanne, og nydelig inspirasjon til meg for blogg-innlegg! Video eller innlegg kommer i løpet av uka :) Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120