Happy spansk valentines day!

Det har virkelig vært kjærleik fra morgen til kveld siden jeg kom tilbake til Barcelona i går!

Ikke bare fordi mannen og jeg er ekle lovebugs, men i dag er også dia de Sant Jordi som er Spanias versjon av Valentines day.

Siden jeg sakte men sikkert lærer spansk historie gjennom mine stebarn, så er Sant Jordi en ridder som reddet prinsessa fra en drage...men muuulig at historien egentlig er noe anderledels...haha...(og jeg kunne jo bare sjekka wiki, men jeg liiiker drager!)

Men, etter 3 år i dette landet er det umulig å ikke få med seg at damer får roser og menn får bøker for de selges OVERALT i gatene og byen stenges av - så den tradisjonen henger vi oss gjerne på... selv om jeg ser nå at jeg muligens endte opp med flest bøker...haha..lenge leve egoismen!

Blomster fikk jeg selvsagt på senga i morges...fine mannen!

Mannen fikk en markedsføringsbok til studiene og steve jobs boka, og minstemann får en bok om nettopp sant jordi - mens frøkna fikk med seg motehistorie bok som veier sånn cirka ett tusen kilo ( mye har skjedd oppgjennom måtte vite), favoritt stylisten og inspirasjonen, Grace Coddington sin bok og ikke minst George Ordwell sin skildring av Katalunya - nettopp fordi jeg sårt trenger å sette meg. inn i regionen min sin historie. Hurea for integrering!

Hakket bedre bilder og outfits ( som en blogger seg hør og bør kommer i morgen), men fordi vi har latet som om idag ar lørdag og drukket x antall Clara ( fanta+ øl) midt på dagen så tar vi dette som overtid og takker for oss..haha...

Håper alle har hatt en fantastisk dag og følt litt kjærlighet fra de sørlige strøkk helt opp til Norge!

Klemmer fra Tove

3 kommentarer

~Lin

23.04.2013 kl.23:52

Gratulere med Sant Jordi!!!!!!!!!

Tove Eggen

24.04.2013 kl.13:37

~Lin: Tusen takk og right back at ya! ;)

11.10.2013 kl.11:13

Fanta og øl??

Tove Eggen

17.11.2013 kl.17:37

Anonym: Haha - ja, eller Clara som vi kaller det her! Er min store favoritt når man er skikkelig tørst, da kan øl bli litt tungt. Jeg gjør det samme med vin - rødvin+colazero = perfekt i varmen!

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

29, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote AKKURAT STARTET NYTT ONLINEMAGASIN - SÅ SJEKK IKNOWTHATMAGAZINE.COM FOR DAGLIGE ARTIKLER PÅ ALT SOM ER GØY FOR OSS JENTER :)

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120