Ryanair Jetsetter

Hei folkens!

Sitter på Ryggeflyplass for ente gang dette året - har gått i ett med reising for min del de siste 4 årene, men spesielt siden novembe. Og det har jo vært veldig gøy og er blitt en liten ryanair ekspert (som jeg tenkte å gjøre ett innlegg på) men nå tar det snart stopp - heldigvis! En reise tilbake tiø norge første helga i mai for å holde sminkekurs på Tone Lise Akademiet og så blir jeg værende i Barcelona til høsten!

Vel, det er planen i alle fall...haha...kanskje en liten tur med gutta mine på sommern hvis det blir fint vær her :)

Så nå gleder jeg meg til å komme hjem til mann og barn, leilighet og strand, clara i lunsjen og virkelig ta fatt på blogging og videoer igjen! Jeg har masse planer som jeg håper dere liker og kom veeeldig gjerne med forslag på hva dere vil se!

Tusen takk fo støtten jeg har fått i norg både på tv og i kommentar - dere gir meg virkelig maks driv og jeg er så utrolig glad for å ha lesere som deler og diskuterer og gir av seg selv - takk!

Da får vi runna av før jeg begynner å grine, geesuz..hva skjer a? Åh ja, siste uka i mnd...got it...haha

Ha en fantastisk start på uka og stor klem fra Tove!

2 kommentarer

~Lin

22.04.2013 kl.23:30

Søte deg ;) vi setter pris på deg også,men veldig kjekt at du setter pris på oss;)

klemmeting

Tove Eggen

23.04.2013 kl.10:12

~Lin: hihi...tusen takk Lin :) Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120