VINN GAVEKORT PÅ 500KR! PÅSKEKONKURRANSE

Hei folkens!

Gavekort ? 500,- (Gavekort-500)

Jeg har gavekort på 500kr hos blivakker.no - og det skal jo seff en av DERE få! 

Men, hva vil jeg ha i retur? Jo - deres morsomste, fineste - beste rett og slett historie fra påska! Om du slang på deg selvbrunern istedefor solkremen, og minstemann sto på ski for første gang, eller en oppsummering av dårlige tv-programmer å finne i byen...haha...hva som helst, del i vei gjennom hele påsken og jeg trekker ut én kommentar som vinner gavekortet :)

Du kan kommentere så mange ganger du vil på dette innlegget, og jeg slenger også ut noen ekstra innlegg man kan kommentere på!

Gjennom påska legger jeg ut noen produktfavoritter også så det blir litt lettere å velge hva kortet skal brukes på :)

Vinneren av stort sminkekit fra Maybelline fra denne rundens DU SPØR, JEG SVARER er også trukket og blir lagt ut i kveld, så det er bare å følge med :)

 

Håper alle har en bedagelig søndag!

Klemmer fra Tove

 

14 kommentarer

Ingrid

24.03.2013 kl.15:29

Jeg tror en av de beste påskeferien jeg har hatt var i 2009. Da skulle jeg og ei venninne på Hardangervidda og gå fra hytte til hytte. Det hadde vært et strevsomt semester, og jeg var ganske stressa, og tok med meg mye av stresset på turen også. Jeg ville gå langt og fort, og egentlig bare fortsette på samme stressnivå som før ferien. Men venninna mi var veldig avslappa, og overtalte meg til å gå korte etapper og heller nyte turen. Så da endte det med at vi tok med espressokanne og primus, og gravde de flotteste lunsjgropene som noensinne har blitt gravd på Hardangervidda, hvor vi kokte kaffe og havregrynsgrøt og nøt sola mens vi så på raske menn i langrennsdress haste forbi. Det var uten tvil en svært behagelig ferie. Og vi fikk en del misunnelig blikk der vi satt og koste oss :)

Karianne

26.03.2013 kl.22:50

Hørt om hu dama som skulle være så effektiv og som trodde det var mulig å farge øyebryna samtidig som hun støvsugde hele huset til påske. Jommen`sa jeg øyenbryn! Svarte ble de akkurat som lovet på pakken.

Marion

26.03.2013 kl.23:34

Vi har hytte ved sjøen, og et år var det tidlig vår. Det spratt opp fra blomsterbedene og det begynte å bli grønt. Vi skulle ha gjester denne påska, og vi gleda oss til bålkos i sjøkanten. Påska kom....med snøstorm! Det ble innepåske på oss, men vi hadde det fint allikevel :)

Tove Eggen

27.03.2013 kl.11:34

Karianne: HAHAHA! DET er noe jeg vil se!! Aske fjerner farge by the way, evt skrubb - løkke te! Klemmer fra Tove

Karianne

27.03.2013 kl.15:10

Tove: For å si det sånn; det egnet seg ikke på bilde. Fy flate som jeg skrubbet med alle mulige peelinger, og jeg tror til og med at jeg prøvde klor på q-tips. Jeg tror det var i 2002, så det var før jeg kunne google meg til kunnskap-:) Husker desperado-følelsen og har lært at noe overlater man til de som kan dét:)

~Lin

29.03.2013 kl.16:41

Det var i de dager,nei det var vist juleevangeliet det...pyttsann

Det var før i verden da vi var litt yngre og ikke hadde mest penger og måtte bli i byen i påsken rett og slett fordi han måtte jobbe og vi hadde ikke råd til å si nei...

Vi hadde kranglet og var ikke i spesielt godt humør noen av oss og syns vel egentlig at den andre var passe dust...

Litt utpå dagen sendte han meg en sms og ba meg ta på meg noe sommertøy???!!!!!!! eh det var en kjempekald påske og ikke veldig mye varme og spore så ideen om å ta på meg sommertøy var vel ikke heeeeeeeeeeelt det eg tenkte. Og eg måtte ikke bade eller dusje eller legge meg før han kom hjem......... Husker og at eg tenkte at han skulle sikkert si April April ( dette var påsken 1996 og påskeferien begynte siste helgen i mars og var over 8 april.)

Jaja eg tenkte også at hvis eg ikke gjør det så blir det mer krangling,så dermed satt eg og ventet i sommetøy når han kom hjem fra jobb rundt midnatt.Følte meg passe lur...

Han sa bare hei da han kom og sa eg fikk ikke komme på kjøkkenet og at eg måtte ta et langt bad og han skulle hente meg. Eg så gjorde lydig som eg var :P

Og han låste meg INNE på badet og begynte å romstere noe voldsomt. Eg lå der blandt såpebobler og lurte jo veldig på hva i all verden dette skulle bety.

Mye rart for gjennom hodet som overhodet ikke egner seg på trykk-om eg ønsker å bevare mitt rykte som sånn noenlunde normal.....ler

Etter en stund låste han opp døren på badet,eg kledde meg og han hadde slått av alt lys i gangen og på badet,og eg fikk et skjerf å binde foran øynene så eg ikke kunne se noe. Jepp merkeligere og merkeligere.

Så bar han meg rundt i huset så eg ikke skulle vite hvor vi skulle eller hva han hadde tenkt.

Etter noen runder satte han meg ned på noe mykt og det var veldig varmt på ene siden av meg og eg fikk lov å ta av blindfoldet.

.............................. han hadde tatt et mykt flossete teppe og lagt på gulvet foran en diger ovn vi hadde ( sorry guys no fireplace) på dette teppe hadde han laget en picnick med ost og kjeks og frukt ,te og Mozell ( ja vet det skulle vært vin folkens,men vi hadde ikke råd remember?)

Rundet teppe hadde han dradd alle palmene mine og gønne planter han kunne finne,og i bakgrunnen spilte rolig musikk og der satt han med det største smilet og Bermuda shorts og Hawaii skjorte og var usannsynlig skjønn og eg ble så rørt.........smelt......bare helt wow

Så sa han når vi ikke kan dra til syden kjære så får vi få syden komme til oss;))<3<3<3 God Påske!!!

En av mine aller fineste påsker ble dette

Madeleine

29.03.2013 kl.18:56

Min familie hadde ikke så mye penger da jeg vokste opp, så å dra på påskeferie var luksus.. Men en påske hadde vi fått lånt onkel sin svigerfar sin hytte.

Da vi kom fram til hytta var det stummende mørkt, og vi oppdaget at nøkkelen var veldig dum! Det var veldig vanskelig å få opp låsen, men med litt sint håndkraft gikk det til slutt. Hytta var iskald, så vi fyrte i ovnen og installerte oss så godt vi kunne før vi gikk til sengs.

Da vi våknet opp neste morgen så vi at denne hytta lå veldig nærme en annen hytte, men vi tenkte ikke så veldig mye over det. Etter frokost satt mamma seg ned for å lese i hytteboka. Hun fikk et merkelig uttrykk i øynene. "Her står det at onkel sin svigerfar har vært på BESØK i denne hytta.. Hvordan kan det ha seg?" Vi stirret alle på underskriften i hytteboka. Jeg tittet ut av vinduet, og sa: "Sa ikke onkel at hytta var rød? Den ved siden av er rød, mens denne er grønn!"

Det viste seg at mine lovlydige foreldre hadde brutt seg inn i en random hytte på fjellet!

Historien endte godt, for de som eide de to nabohyttene var i slekt. Onkel sin familie tok det hele med et smil, og vi feiret resten av påsken i den røde hytta til onkels svigerfar.

Sara

31.03.2013 kl.12:15

Jeg var hos min gamle bestemor på sykehjemmet, og der var det ganske stusselig og ikke så veldig mye "påskestemning." Jeg bestemte meg for å snakke med de ansatte og få pyntet der og ha en påskesamling der det var loddtrekning om et påskeegg - slik at de gamle på gamlehjemmet også får feire påske slik de gjorde når de bodde hjemme.. Det er ikke rettferdig at de skal sitte der uten å få si sin mening.. De ansatte var enige med meg og jeg hjalp dem i å lage til, og jeg ledet "samlingen." De på gamlehjemmet ble utrolig glade og jeg ble så rørt inni meg - dagens lærdom: det er så lite som skal til! Den beste gleden en kan ha, det er å gjøre andre gla!

annelen

01.04.2013 kl.01:59

Haha, påskeminner har jeg ikke noe særlig av. Jeg husker jo ikke lenger enn til i går. Meen i år bestemte jeg meg for å gjøre minnene enda dårligere ved å være 16år igjen denne skjærtorsdagen. Bor i Sarpsborg og det er en årlig "greie" her nede at folk kjører rundt i harry biler til Halden og Strømstad , drikker seg sørpe fulle og mange blir arresterte. Jeg har ikke vært med på dette tullet siden jeg var typ 16 og bestemte meg for at, jo, 16 år vil jeg være igjen!.

Det skal jeg si deg, det er umulig!. Ikke kan jeg feste som en 16 åring og ikke kan jeg omgås/se dem uten at jeg rødmet over hele kroppen. Håper jeg ikke var sånn som de når jeg var 16!. Nå vet jeg hvertfall at 16 ikke funker for meg og jeg ble ikke arrestert! Joho.Haha

Karoline

02.04.2013 kl.05:59

Mitt beste påskeminne er da jeg og venninna mi fant ut at vi ville dra ut på byen kl halv ett natt til søndag. Vi bor begge i London nå, og har forelsket oss helt i en uteplass kalt The Dolphin. Ulempen er at denne puben ligger ganske langt nord i London, mens vi bor i sør. Det stoppet ikke oss. Vi hoppet på første buss, byttet til neste buss, og byttet en gang til, før vi kom frem. Da vi så på klokken var den plutselig blitt ti på tre på natten, og vi måtte le litt da vi kom på at klokken jo skulle stilles fram en time. Happy Days. Kvelden ble likevel en suksess, og det ble nach med noen kjekke australske gutter, flott musikk og generell god stemning, før vi håpet på bussen og tuben hjem på mårrakvisten. Londonpåska2013.

Anne Lene :)

02.04.2013 kl.20:34

Hei!

Og vel overstått påske:)

Snakk om herlig påskevær!

Det første påskeminne som dukket opp da jeg leste oppfordringen din, er den gang jeg var ca 10 og søskenbarna mine var 8 og 4. Vi to familiene skulle på påsketur til ei hytte vi måtte gå noen kilometer på ski til. Foreldrene våre leide en mann med skuter og slede for å kjøre inn bagasjen og lot oss sitte på med ham på sleden. Jeg skulle passe på de andre to. Kusina mi på 4 satt på mitt fang. Han kjørte såpass fort at jeg måtte holde meg med en hånd på sleda og den andre rundt 4-åringen. I en sving, bikket hun over kanten og falt av. Skuterførern merket ingenting og jeg hoiet og følte meg som en dårlig barnepasser.... Heldigvis kom onkel ganske raskt bak, og alt gikk greit. Hun lå og lo da han kom frem til henne. Gjett om jeg var letta da alle kom frem og ingen var sinte på meg, men lurte på hva i all verden førern tenkte med....

Vi hadde en super påske for øvrig:) ...både da og i år:)

klem

Marion

02.04.2013 kl.21:43

Påska i år ble jaggu reprise fra tidligere innlegg, dog uten gjester i år. Det sies det har ikke vært så mye snø der siden 60-tallet!! Vi har kun en liten snøskuffe, så jammen fikk vi jobbe for å få ut bilen, tok det som trening da :) Sola kom, jeg smurte på med solfaktor 30, hoppa i vinterdressen...nå skulle jeg få litt etterlengtet farge i ansiktet. Jeg fikk sitte noen minutter før snøen kom vanntett. Dette gjentok seg flere ganger :)) Heldigvis går det godt an å kose seg inne også, brunfargen får komme senere :)

Beate

03.04.2013 kl.09:22

Har hatt kjempemange fine påsker på hytta, men må innrømme at den fineste har vært årets hjemme-påske, for det er min første som mamma! Så koselig med påskefrokost med en liten tass som gumler brødskive helt selv med fire tenner, som ler når jeg tuller med han, og som gjør hver dag litt finere. :) Tenk at det skulle være så morsomt å være mamma!

Cecilie ♥

03.04.2013 kl.20:19

I påsken så var jeg i Spania, Tenerife. Det var ganske varmt der, men ja, helt ok. Vi var på en dyrepark som het "Loro Parque" og det er den største asiatiske dyreparken utenfor Thailand! Det var kjempe gøy! Vi så mange kule dyr, bland annet: spekkhoggere, delfiner, gorillaer, sånne gigastore skillpadder, en hvit og vanlig tiger osv. Det var kjempe gøy. og på hotellet fikk jeg noen nye venner også, så det var koslig! :)

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120