TRENING OG KOSTHOLDS INPIRASJON FRA PT LINN-EVA (LINELLE.NO)

Hei folkens!

Har akkurat lest gjennom gjestinnlegget til Personlig Trener Linn-Eva og har gåsehud! AHHH! Kjenner meg igjen til TUSEN, og hun gir oss ærlige svar midt i fleisen, og jeg DIGGER det! For dere som sendte inn spørsmål så er de nederst, men sett dere ned og nyt dette innlegget for her er det MASSE å ta med seg :)

Er du enig, uenig, inspirert, motivert? Fortell oss under i kommentarfeltet og la oss ha full åpenhet om trening og kosthold- HURRA! :)

Og for dere som kan; kom dere opp på Condis Økern og få tak i Linn-Eva for maks motivasjon (hun gir også distans-timer for dere som ikke bor i Oslo) !

Sjekk bloggen www.linelle.no for daglig inspo!

Klemmer fra Tove

Vakker dame, fantastisk utstråling og dedikert til 1000! - Hilsen Tove

 EDIT: Svarene kommer i neste innlegg - ble for langt for blogg.no TYDELIGVIS...umph...haha...ENJOY! SVARENE LIGGER NÅ HER!

Hei hei folkens!

Så vanvittig gøy med en spørsmålsrunde på en annen blogg en min egen! Dere er jo ikke like godt kjent med meg som dere er med Tove og hennes fantastiske blogg, men her er litt om meg og min lille "helse-historie" som har vært litt av rocky road. Det er i alle fall en ting som er sikkert, det tar tid å finne seg selv.

Først og fremst, jeg heter Linn-Eva, jeg er 24 år og er født og oppvokst i Oslo. I 2009 la jeg på meg 12-13 kilo på et år etter at jeg traff min store kjærlighet og vi koste oss alt for mye med godis, pizza, brus og boller, ferdigmat og mikro-mat, stekepizza og vi dynket alle proteinkilder, som i seg selv er svært sunt, i fete sauser og hadde tilbehør som var alt annet enn næringsrike grønnsaker. Jeg trente ikke, jeg tok ikke vare på kroppen og jeg trodde, fordi jeg gjennom hele livet hadde vært slank, ikke kunne bli hun som så seg i speilet og hatet det hun så. Vel, dit kom jeg, jeg misstrivdes med mitt eget speilbilde, favorittbuksen passet ikke lenger og før jeg visste ordet av det var det stopp på trange festkjoler og over til "fatsuit"-kjoler som skjulte så mye som mulig av mine uflatterende områder. Dette var ikke gøy og ingen som lever slik syns dette er optimalt, uansett hvordan man vrir og vrenger på det, det vet jeg. "Jeg liker kroppen min jeg!" "Jeg syns det flott å være stor og formfull!" "Jeg føler meg bedre med litt mer å ta i!" "Mer å ta i, mer å være glad i!" Høres det kjent ut? Mest sannsynlig. Lyver du for deg selv? Ja, muligens. Tråkker jeg noen på tærne? Garantert, men har jeg rett? Ja jeg tror det! Helt klart er formfulle kropper vakkert, i mine øyne er ingenting vakrere enn en feminin og formfull kropp, men det handler også om hva som er sunt for helsen, hodet, leddene, skjelettet og livet videre. :D

Til venstre: 70kg - Til høyre: 62kg

Mange godtar sin størrelse for de orker ikke gjør noe med det, veien føles lang og håpløs, du føler du har prøvd ALT, men ingenting funker, profesjonell slanker som det kalles, ikke gi opp, du har faktisk ikke prøvd alt, for noe vil funke for deg også, men sørg for å få deg hjelp fra en kunnskapsrik nok til å hjelpe deg, som du føler genuint bryr seg om deg, dine problemer og din vektnedgang. De fleste har en liten djevel hengende over seg over problemområder de ønsker å forandre og det er ingenting feil med det og du er ihvertfall ikke alene om det, det største steget er å innrømme at det er noe du ønsker å forandre på som plager deg som igjen kan forandre tankegang og bedre livsstil og selvfølelse. :)

Seriøs trening, gir seriøse resultater...-Hilsen Tove

Jeg bestemte meg for å ta tak i meg selv og endre områder jeg ikke likte, og etter å ha lagt inn silikonpupper i håp om et bedre selvbilde, forstod jeg raskt at det var ikke der problemet lå, jeg måtte slanke meg, puppene fikk meg bare til å se enda større ut. Jeg begynte å blogge på blogg.no. Den bloggen omhandlet min vei til en slank kropp og jeg gikk ned hele 12 kg på 3 mnder, men så falt jeg av og rett opp 10 kg igjen. Jeg følte meg som en stor feil, mislykket og jeg var tilbake til å hate speilbildet, siden det har jeg vært en jojo-slanker. Jeg slettet bloggen, alt! Jeg skammet meg over å ha falt tilbake til det jeg oppfordret alle andre til å komme seg bort fra, jeg var direkte flau over meg selv og at jeg, "hun som er så flink til å trene" hadde sluttet å trene helt og falt ned i gjørma igjen. Pån igjen. Klær passet ikke, jeg gråt i prøverommet når jeg skulle kjøpe ny bikini og jeg var tilbake til fatsuits... Ingen andre å skylde på, enn meg selv... Forferdelig!

I går prøvde Linn-Eva på en tidlige "Fatsuit" - ergo kjole man bruker for å skjule alt! We've ALL been there...- Hilsen Tove

Men folkens!!! :D For første gang i min historie har jeg klart det og jeg ELSKER livet, speilbildet, jeg er stolt av meg selv, jeg beundrer min egen vilje og innsats og jeg tør å si noe så klysete som dette fordi det er akkurat det jeg føler! Vektreduksjonen handlet om noe helt annet denne gangen. Alle de andre gangene jeg har prøvd nye dietter, treningsprogrammer, slankemaskiner og det som måtte være på markedet har jeg ikke gjort det for meg selv, jeg har gjort det for bekreftelsen fra andre og når komplimentene kom på rekke stoppet jeg, for da var målet mitt nådd, målet om oppmerksomhet, jeg ville bare bli sett. Jeg var en usikker og stakkarslig liten jente som egentlig ikke visste min egen identitet hvis jeg ikke hadde "drømmekroppen" som jeg hadde helt til jeg var 18-19 år. Jeg har lært så mye de siste årene, jeg har vokst. :)

Drømmer også om dagen med for store shorts! - hilsen Tove

Jeg har nå blogget i 1,5 år på linelle.no og den har handlet mye om trening og kosthold hele veien, men det er først etter at jeg gråt på nyttårsaften til 2013 pga at jeg måtte feste kjolen jeg ville ha på med sikkerhetsnål, den passet ikke, igjen hadde jeg falt i fella. Med tiden har jeg som jeg nevnte vokst mentalt og for første gang ga jeg meg ikke når komplimentene kom, det ga meg bare mer driv, driv til å bli enda bedre, driv til å motivere og inspirere andre. Håpet om å kanskje få i gang akkurat DEG også! Med så stor lidenskap for kroppen, helse og trening har jeg også utdannet meg til å bli personlig trener og jobber nå med dette på fulltid og fører også et vektreduksjonskurs kalt Easylife og jeg elsker virkelig jobben min, så vanvittig givende! :)

"Vær positiv, optimistisk og uredd, vær alltid jordnær og ha medmenneskelighet, hjelp de under deg oppover og ros de som står over deg! Ta sjanser i livet og gå ut av din komfortsone så ofte som mulig! Strev etter fremgang, ikke perfeksjon - det er min religion!

 DEL II KOMMER STRAKS!!

4 kommentarer

youandmex3

18.03.2013 kl.18:52

herregud!! så inspirerende innlegg!!! <3 ELSKER!!

Lovelyliller.com

18.03.2013 kl.19:01

Kjempeinspirerende! Er litt nyskjerrig på om silikon inleggene har påvirket treningen osv?

Tove Eggen

18.03.2013 kl.19:03

youandmex3: I KNOW! helt enig :) Klemmer fra Tove

thefitnessista

18.03.2013 kl.19:16

Lovelyliller.. :D

Ikke i det hele tatt! De hopper ikke opp og ned når jeg løper som mange tror, jeg merket ikke et snev av forskjell før og etter. Det eneste var at det tok litt tid før jeg klarte å "finne" brystmuskelen igjen :D Jeg har så mye som 500 i hver og man skulle tro det ble tyngre med en hel kilo hengende foran der, men merket altså ingenting i forhold til det :)

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120