Svar på ukas DU SPØR, JEG SVARER -DEL II!

Hei folkens!
Endelig er siste delen av svarene opplastet - rop ut hvis jeg babler for mye! Hahaha :)

 

Goood søndag!

Klemmer fra Tove

10 kommentarer

Anine

18.03.2013 kl.14:13

Tusen takk for svar! :) Testet Elizabeth Arden eight hour cream på leppene nå og er veldig fornøyd med den (tilfeldigvis fikk jeg den i helgen) :)

Men jeg skjønner ikke hvordan håret mitt kan være tørt, for jeg bruker KMS og Redken sjampo/balsam (for bleket/blondt hår) + treatment oil og hårspray fra moroccanoil. Men må nok bli flinkere med å kure håret. Får bare teste ut tipsene dine, så blir det nok bra - slik det alltid blir :)

Tove Eggen

18.03.2013 kl.14:57

Anine: Så bra det hjalp! Bortsett fra at vi bruker mer skjerf og ull (som kan gjøre hår statisk) så er det at håret er tørrere enn normalt som er den største grunnen...hmm..prøv kuring og avslutt med kaldt hår - unngå hårføner! :)

Beate

18.03.2013 kl.15:47

Anine: Vet ikke om du får med deg dette, men har du prøvd å fordele hårolje i vått hår for så å børste det før det tørker? Og hvis du føner, avslutter du med kald luft?

Et lite tips hvis håret plutselig har bestemt seg for peke mot himmelen (typisk i prøverommet..) er å bruke håndkrem på hendene, og så dra hendene gjennom håret. Da vil du få litt olje i håret uten at det blir fett, og du får i hvert fall kontroll der og da! :)

Tove Eggen

18.03.2013 kl.16:02

Beate: Supert tips! Takk - regner med Anine får det med seg ;) KLemmer fra Tove

Anine

18.03.2013 kl.16:19

Ja, takk for tips, Beate ;) Prøvd hårolje både i tørt og fuktig hår, men skal prøve å ta det i fuktig hår igjen for å se om det kan hjelpe likevel. Og jeg avslutter alltid med kald luft de gangene jeg føner håret ;)

Julie

18.03.2013 kl.17:23

Vi hadde om statisk hår i naturfagen en gang. Prøv og gni hendene fort og hardt inntil hverandre og deretter gni dem på håret. Det bryter opp den statiske/elektriske ionene som har oppstått i håret og noe greier. Jeg sliter ikke selv med statisk hår. Men så klart også viktig og holde det fuktig for å forhindre det da :)

Tuppa

18.03.2013 kl.17:23

Hei :)

Tror jeg skrev inn spørsmålet mitt på feil sted! Jeg bruker bare minerals pudder. Kan jeg bruke produkter over pudderet, f.eks highlighter eller ansiktspray? Ønsker meg gjerne sminkevideoene der du bruker kun produkter fra id bare minerals :))

Tove Eggen

18.03.2013 kl.17:42

Anine: Er det ikke herlig med så mange tips Anine? Det er tydelig at vi alle vil at du skal få slutt på¨statisk hår! haha..dette er jo helt herlig å se :) Vi må få full oppdateringsraport de neste ukene! KLemmer fra Tove

Tove Eggen

18.03.2013 kl.17:42

Julie: Jøss, enda et supert tips - takk Julie! Klemmer fra Tove

Tove Eggen

18.03.2013 kl.17:44

Tuppa: Heelluen! Nå skjønte jeg ikke helt - hadde du sendt inn spm? Men ja, det kan du. Bare husk at minerale = snille og alt annet = ikke fult like snille, så hold deg gjerne til mineral highlight og spray hvis du vil ha fult utbytte av mineralene :) Det blir nok en sånn video her på bloggen i allefall ja! Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120