Svar på ukas DU SPØR, JEG SVARER - Blending, pæreform, grønn concealer og masse mer!

Hei folkens!
Yes - da er første del av ukas DU SPØR, JEG SVARER klar - spørsmålene finner dere forresten i DETTE innlegget hvis jeg ikke snakker helt tydelig...haha...det er søndag tross alt! 

Jeg har ikke helt bestemt meg om dette var siste før premievinner utnevnes for denne runden, så det får dere vite på onsdag i så fall :)

 

Håper søndagen er nydelig, som alltid - vi kom akkurat hjem fra litt basket, amerikansk fotball og fotball i parken. Beste form for trening, uten tvil!

Neste del kommer litt seinere i kveld :)

Klemmer fra Tove

2 kommentarer

Maria

18.03.2013 kl.07:40

Takk for gode råd?satser på og ikke se "grønn"ut i dag :-)

Tove Eggen

18.03.2013 kl.11:55

Maria: haha - det burde alltdi være målet ja! haha...men, korrigeringsfarger er en treningssak - og når den sitter, så sitter den perfekt så jeg heier på deg! Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120