DU SPØR, JEG SVARER - ALT OM MAKEUP, MOTE OG MORO!

Hei folkens!

Dette speilet OG bordet sto ikke oppreist på slutten av dagen...for å si det sånn...

Heeektisk og fin dag med barn, bilder og et par knuste ting...haha..hei hvor det går liksom..MEN - i dag er det jo onsdag (og dere vet jo hvordan jeg ALLTID poster de dagene jeg skal..ehem..) så - send meg spørsmål om mote og makeup eller hva det måtte være så svarer jeg i video på søndag :) Dette er neste siste før jeg trekker vinner av sminkekit fra Maybelline så pass på at du får dine spørsmål inn!

Legg igjen kommentar her under så er du med i konkurransen - lett som en plett :)

Klemmer fra Tove

11 kommentarer

Madeleine

13.03.2013 kl.19:58

Hei Tove, og takk for bra blogg! Har lært så mye av deg at jeg nesten ikke vet hva mer jeg kan spørre om! ;) Men du sier ofte at produkter har "fin pigmentering" - hva betyr det?

Keep up the good work!

annelen

13.03.2013 kl.20:16

Jeg har prøvd slik et pensil skjørt, men da syntes alle bulkene mine kom ennå mer frem. Det jeg ikke liker med kroppen min kom ennå mer frem (følte jeg). Jeg har veldig bilring og innover hakk før hoftene (som skulle vært der) og har ikke rumpe what so ever!. Så det så helt merkelig ut, fått høre jeg er eple eller jordbær. Er det en form for pensil skjørt eller noe annet skjørt som hadde vært fint? Gjerne sammens med boots. Er str 50 ish. Klem

Anne Lene :)

13.03.2013 kl.20:24

Hei Tove!

Har sett og lest alt du har lagt ut her og på klikk mote, og synes du er helt topp, morsom og veldig faglig dyktig.

Mitt spørsmål er hvordan man best sminker hud med pigmentflekker som dukket opp under graviditet og som ikke har blitt borte, selv etter mange år. Bruker høy solfaktor (50) for å gjøre dem minst mulig synlige. Det hjelper, men er synlige likevel.

Ha en fin kveld:)

ingerid

13.03.2013 kl.20:30

hei!:) først vil eg bare si at jegsynes videoene dine er fabelaktige! ikke så lenge siden jeg oppdaga de, men har vært i gjennom alle jeg har klart å komme over! du gjør en strålende jobb:) å så spørsmål.. Jeg er ei ekte pære! null pupper å mye rompe, lår og legger. har slitt med å finne klær som passer i alle år fordi di enten passer over hofta å drukner oventil eller passer oventil men sprenger over hofta å rompa. kjoler på samme viset. har du noen tips til hva jeg kan gå på jakt etter? hvilke former, stoffer osv jeg burde kike etter? når man på toppen sliter med å finne en bh som ikke har mer padding enn jeg har pupper så har jeg store planer om å bare gi helt opp snart. joggebukse, tshorter og sportsbh er uniformen til vanlig..å det gir ikke selvtillitt i hverdagen:/ håper du har noen tips til meg!

Monica

13.03.2013 kl.20:51

Litt merkelig spørsmål, men... jeg lurer på hvor lenge du pleier å blende ut øyenskygger? Jeg er klar over at dette høyst sannsynlig er veldig individuelt, men jeg er så redd for skarpe kanter, at jeg er redd for at jeg ofte bare blender ut fargene, liksom. :p Skal bli flinkere til å bruke mer presise koster, men prøver jo å gjøre ting kjapt.. så om du har noen tips til blending, så del gjerne! :)

Maria

13.03.2013 kl.21:40

Hei !

Takker for alle tips og råd !!!!!

Lurer litt på når i prosessen den grønne concileren skal på?..bruker primer,foundation eller bb- krem og mac sitt prep+prime pudder. Har prøvd både før og etter foundation?. Er litt "lost" på sminke-fronten :-) men har blitt mye bedre etter at jeg oppdaget videoene dine!!!!!!!

Tone

13.03.2013 kl.22:07

Hei Tove! Hva er din mening om dyreprint? Selv er jeg skeeeptisk, og tror ikke jeg kunne "pulled it off". klemmer Tone

Cecilie

13.03.2013 kl.22:35

Har du mote/stil tips for jenter på 13-14års-alderen? Kledde du deg moteriktig på den tiden?

Karla

14.03.2013 kl.13:31

Hei Tove 😁 Digger deg! Når det gjelder grønn primer, skal man bruke den i hele ansiktet eller bare der man er rød? Jeg bruker mac studio fix eller time balm under øynene, problemet mitt er at når jeg tar make up for ever hd powder over så ser det litt grått/mørkt ut etterpå. Hjelp? Bruker jeg det feil eller er det et annet gjennomsiktig pudder som er bedre? Bruker forresten bare pudderet over time balm, ikke studio fix. Har du tips til bra concealer for fet hud og super mørke ringer rundt øynene? Time Balm er bra den, men dekker ikke alt. Kan ikke legge den i trekant formen heller for er så fet rundt nesen.

Tonje

14.03.2013 kl.14:17

Hei Tove=)

Jeg elsker bloggen din, og har lært mye:)

Jeg har brukt mineral foundation i mange år å digget den matte finishen jeg fikk, nå derimot ønsker jeg litt mer shine og glød. Lurer derfor på om du kan anbefale en flytende foundation som dekker godt og et pudder som gjør at den sitter hele dagen ;) Ofte føler jeg at når jeg pudrer så blir det veldig matt og jeg føler meg litt grå?!! Jeg ønsker en naturlig look med mase glød nå mot våren :)

Anine

14.03.2013 kl.17:52

Hei Tove! :) Har du noen gode tips for tørre lepper? Med en gang lipglossen eller leppepomaden er borte, er leppene mine tørre igjen, så må ha noe i nærheten hele tiden! Hadde vært greit å slippe og være avhengig av leppepomade!

Også har jeg veldig statisk hår nå på vinteren (og det er fryktelig irriterende!!) - har du tips til noen gode produkter som gjør at håret ikke blir statisk?

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120