FØRSTE VIDEOBLOGG - SCARY STUFF

Hei folkens!

Vel, dere ba om det så jeg gjorde det SELVFØLGELIG...haha, mitt første forsøk på videoblogginger klar, og en ny en med helgas innkjøp kommer imorgen :)

Vi starter med en "Get Ready With Me"- video, hvor jeg babler i vei mens jeg sminker meg som jeg selv pleier. Så forskjellen her fra KLIKK MOTE videoene at de er litt mindre informative, og rett og slett som jeg gjør det daglig :)

Si fra hvis dette var crappy eller om jeg skal fortsette med det, og hvis dere ikke vil at jeg viser f.eks hele eyeliner prosessen som jeg gjør i denne ROP UT!

Håper kvelden er deilig og avslappende, eller funky og gøy! 

 OUTFITBILDER KOMMER IMORGEN!

Klemmer fra Tove

 

YSL TOUCHE ECLAT TEINT FOUNDATION
 

MAC STIPLING BRUSH #187

 

 

NUDE MAGIQUE BB CONCEALER FRA L'ORÉAL PARIS - KJØP DEN HER!

 

 

 

LUMI MAGIQUE HIGHLIGHTER FRA L'ORÉAL PARIS - KJØP DEN HER!

 

 

 

DAZZLELIGHT EYESHADOW FRA MAC

 

 

SATIN TAUPE EYESHADOW FRA MAC

 

 

 

WOODWINKED EYESHADOW FRA MAC

 

 

 

#217 ØYESKYGGEKOST FRA MAC

 

 

 

COLOR RICHE LE  SOURCIL FRA L'OREAL PARIS (ikke masterpiece som jeg sier i videoen...) - KJØP DEN HER

 

 

 

 

NAVY BLUE EYELINER FRA SMASHBOX

 

 

EYELINER BRUSH FRA MAKE UP FOR EVER #1N 

 

 

 

FALSE LASH WINGS MASKARA FRA L'ORÉAL PARIS

 

 

 

MINERALIZE SKINFINISH POWDER

 

 

MAKE UP FOR EVER SCULPTING POWDER

 

 

MOONGLOW FRA JANE IREDALE - KJØP DEN HER! (SALG)

 

 

TRACE GOLD FRA MAC

 

 

 

BRIGHT LUMINIZING HIGHLIGHTER POWDER FRA MAKEUP MEKKA

 

 

SUBTIL BLUSH FRA LANCOME

 

COLOR SENSATIONAL LIPSTICK FRA MAYBELLINE I ELECTRIC ORANGE - KJØP DEN HER!
 

 

 

21 kommentarer

Eventyr i York

04.03.2013 kl.21:32

Likar sminka di veldig godt, veldig fin! :) Og likar denne typen videoblogg på bloggen din! Superfan av videoane dine på klikk mote, og syns det er moro å ha noko mindre seriøst på bloggen, bare snakking og moro :) Blogg er jo for moro :) Interessant å sjå kva sminke du likar sjølv her på bloggen :)

Tove Eggen

04.03.2013 kl.21:38

Eventyr i York: Tusen takk for det! Jeg er veldig spent på hva dere syns om dette, så veldig godt å høre :) Helt enig med deg, og deilig for meg å lage noen sånne videoer også selv om jeg elsker å lage KLIKK MOTE videoene, makeup læreren i meg får virkelig kommet frem da :) Klemmer fra Tove

Tone

04.03.2013 kl.22:36

Me like, fortsett med videoblogging om alt og ingenting Tove :)

Tove Eggen

04.03.2013 kl.22:38

Tone: Takk for at du er så PRESIS Tone! haha - will do ;) Men, kom gjerne med temaer altså...Klemmer fra Tove

Cecilie

04.03.2013 kl.22:50

Hei Tove! Jeg syntes at du er veldig flink og får masse inspirasjon fra bloggen din og jeg er bare 13år! Også hadde det vært kult om du hadde masse sminkevideoer på bloggen! Jeg har et tema til deg, familien. Siden jeg tror jeg er naboen til broren din? Tore Eggen? Dere hadde likt etternavn så jeg tenkte kanskje at dere var i familie. Han har snakket litt om deg også! :) fortsett med deg gode blogginga! :D

Cecilie

04.03.2013 kl.22:52

Mente selvfølgelig "den gode blogginga" haha ;)

Tove Eggen

04.03.2013 kl.22:56

Cecilie: Oj, så morsomt - også heter du det samme som svigerinna mi også da :) Liten verden du! Så fint at du liker bloggen, og er inspirert i en alder av 13! Husk at sminke og klær skal være gøy, og ikke noe man MÅ gjøre ;) Skal prøve å lage enda flere videoer fremover så det er bare å følge med - og hils til lærerne på Fjeldsrud fra meg da! Klemmer fra Tove

~Lin

05.03.2013 kl.01:20

Så gøy!!!!! elsker at du er *normal* ikke sånn halvsmattende fjortis med duckface og greier,thank ju!!!

veldig fin makeup,masse produkter for å se veldig naturlig ut,flott jobbet;)

Tone

05.03.2013 kl.09:55

Yes, er god på å være presis! Sorry, kom ikke på noe i farta :D Sikkert kommet opp før, men det hadde jo vært moro å høre om yrkeskarrieren din hittil :) stå på! Klem Tone

Tove Eggen

05.03.2013 kl.11:27

~Lin: haha, tusen takk for det - just what I was going for! :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

05.03.2013 kl.11:27

Tone: Haha, ok - men det var jo en god idé da! Kommer helt sikkert - tusen takk! Klemmer fra Tove

Tonje

05.03.2013 kl.14:25

Likte videobloggen din godt=)

Jeg lurer på hvilken farge du har på MINERALIZE SKINFINISH POWDER fra MAC?

Når jeg setter foundationen med pudder føler jeg at jeg blir matt å ser litt tørr ut, hvis du skjønner hva jeg mener ;)

Anne-Grete

05.03.2013 kl.21:12

Deilig med en litt laid back video. Du e så søt i væremåten :-) Likte godt sminkelooken og syns det highlightpudderet virka veldig bra, du ser så godt "lightninga" :-)

Klem frå Ag med influensa

Anne-Grete

05.03.2013 kl.21:31

Deilig med en litt laid back video. Du e så søt i væremåten :-) Likte godt sminkelooken og syns det highlightpudderet virka veldig bra, du ser så godt "lightninga" :-)

Klem frå Ag med influensa

Monica

05.03.2013 kl.21:52

Dette kan du trygt fortsette med. :) Og da blir du ikke stressa over det heller!

Men kan du få til litt bedre kvalitet? Så deg nesten ikke mellom alle kornene, jeg.. hehe! Godt vant med HD-oppløsning til vanlig, kanskje. :)

Og jeg har selvsagt forslag til tema, jeg! Hadde du trodd noe annet? Hehe!

* du har flere ganger skrevet at du har en del meninger rundt vekt og modeller og moteindustrien og pressen.. noe har du skrevet om, men ikke så mye at jeg ikke vil høre mer!

* hvordan har du fått den selvtilliten og tøffheten du har i dag?

* det går en tag nå som handler om det man IKKE får til/liker i sminkingen.. ganske morsom. Du kan jo ta den. :) Ellers finnes det mange morsomme "tagger" rundt omkring... feks: hva er i veska di/toalettmappen din osv.

* kan du ikke være så inderlig snill og vise oss hvordan sminkesamlingen din ser ut? Jeg elsker å se hva folk har, og å få tips til hvordan man kan oppbevare ting.

Jah. Jeg kunne fortsatt en evighet, men dette er kanskje nok. ;)

Anine

05.03.2013 kl.22:17

Dette er noe du helt klart må fortsette med! Morsomt å høre på deg bable, hehe! Du har jo virkelig peiling på sminke, og vet hva du driver med, så må si at jeg liker din blogg bedre enn mange mandre sminkeblogger (en av de få bloggene jeg faktisk vil lese) :) Du er veldig inspirerende!

Monica hadde noen fine temaer :)

Vet ikke hva du har å si om dette, men her er noen flere temaer:

- Selvbruning/solarium - hva mener du om dette? Har du evt noen tips til selvbruning?

- Hvordan bli freshere (og mer våken) på denne tiden av året.

- Middagstips til en "fattig" student.

- Shopping i Usa (evt. andre land) som man bare MÅ innom. (Sminke- og klesbutikker).

Ha en fortsatt fin uke :)

Tove Eggen

05.03.2013 kl.22:54

Anne: Haha, tusen takk for dobbel-kommentar og fine ord! Deilig å gjøre disse videoene også, så blir nok mer og eeeenda mer avslappa fremover :) influensa på en tirsdag liksom, dustete - bli bra igjen, du må du.....jah....you know the rest ;) Klemmer fra Tove

Beate

05.03.2013 kl.22:56

Artig med videoblogg, kjør på med det videre! Super stylingvideo i dag også, alltid gøy med litt inspirasjon til å dra frem skjørt som har blitt glemt i klesskapet. Håper det snart dukker opp en en kost-spesial video, det virker som om jeg ikke er den eneste som har lyst på skikkelig opplæring på denne fronten, samt få vite hva du mener er viktig/bra/lurt etc. :)

PS: sjekket ut den videoen om farger, og det var jo lærerikt, men ta gjerne flere sånne litt "utradisjonelle" looker/farger her på bloggen! :D

Tove Eggen

06.03.2013 kl.11:35

Monica: Woho - takk for masse tilbakemelding Monica, dette er helt topp! Må finne ut av YouTube rett og slett, videoen er i HD og helt skarp på min data, men når jeg laster opp ser det ut som om jeg glir ut i kantene...haha..not good! :) Tips taes i mot (bruker windows movie maker til edit).

Haha, jeg har også sett sånne fine sminkesamlinger - SÅNN har ikke jeg det...enda...haha...et lite kaos, men kan vise det også jeg :)

Må sette meg litt inn i sånne tags...er litt fram og tilbake på hva jeg syns, du vet - jeg må jo alltid gjøre ting på Tove-måten...haha - men dette er helt topp, takk! :)

Klemmer fra Tove

Tove Eggen

06.03.2013 kl.11:36

Anine: Ohh, så bra! Dette har jeg masse å si om på alle punktene :) Har jo bodd flere steder i Usa, OG vært fattig student i London og Oslo så dette er topp :)

Tusen takk, Anine!

KLemmer fra Tove

Tove Eggen

06.03.2013 kl.11:37

Beate: Tusen takk for det, Kost/verktøy video kommer neste uke allerede :) Og ja, mer farger kommer i allefall som video på bloggen :)

Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120