What? 30 min? ok - litt stolt!

Hei folkens!

jeg var faktisk på trening fredag også, her er bilde fra det:

Da satt jeg som vanlig elipsern på 20, men akkurt når det var cool down time så fikk jeg en mail og fortsatte å løpe mens jeg leste. Plutselig hadde det gått 23 minutter og jeg bare "oj, jeg burde gå av før jeg dauer" haha, hvor dustete er ikke det? bare fordi jeg så tallene så ble jeg så tallene så ble jeg sliten?

Haha, hadde et "pose" bilde og et ekte følt overraskelse og glede bilde (med verdens kuleste seniortrainer i bakgrunn) - så det ble så klart det siste, ha!

så i dag satt jeg rett på 30 min, og det gikk jo kjempe bra!! ok, løp mindre effektivt - men uansett lengre og mer kalorier forbrent som er gøy nå i begynnelsen.

Hvis jeg bare kan finne ut av hvordan løpe intenst hele veien så blir det bra!

Husk å spørre Personlig Trener Linn Eva fra Condis Økern om hva du vil under - nå har du sjanser til å få svar på alt om trening og kosthold!

Goood start på uka folkens, her blir det litt styrketrening på meg - må få denne ryggen på plads og merker forbedringen allerede :)

Klemmer fra Tove

2 kommentarer

Kjersti

04.03.2013 kl.16:05

Hahahahaha-han fyren i bakgrunnen made my day!!

Så flink du er -keeeeep it up :)

Tove Eggen

04.03.2013 kl.21:38

Kjersti: Haha, I know! I suuuure will :) Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120