VINNEREN AV SMINKESPEIL ER...

HEI DERE NYDELIGE FANTASTISK FOLK!

 

Bokstaveligtalt akkurat kommet inn igjennom døra og løper inn på kontoret for å svare alle som er med i sminkespeilkonkurransen - fantastiske folk! Har lest alle kommentarer gjennom helgen i Valencia, og for noen fantastisk fine, morsomme, rørende og imponerende svar dere har! Flinke er dere, rett og slett!

Har vondt i hjertet over at jeg ikke har flere enn 1 sminkespeil å gi bort denne gangen - hver og en av dere fortjener det virkelig. Ekstra imponerende var det at to gutter slengte seg på for å vinne for kjærste og mamma - det var fint det!

 

 

Men det var litt fint at nå som vinneren har blitt trukket gjennom random.org at det faktisk var ei som har vært med på hver eneste konkurranse siden jeg startet å blogge (selv om det er noen flere som har det) og den heldige vinneren denne gangen ble:

MONICA AAMODT ALMÅS!


Gratulerer så mye Monica, jeg vet hvor mye du digger sminke og tester ut looker fra videoene mine i hytt og pine så håper du kommer til å få masse bruk for dette speilet! Send meg en mail på toveeggen@hotmail.com med adresse så sender OTTLITE et nydelig og rosa speil til deg, akkurat som jeg har :)

 

Til dere som ikke vant denne gangen, så - vel, jeg kan ikke si for mye men følg med de neste dagene så håper jeg at jeg får en fin overraskelse i boks til dere også! For at mange av dere trenger bedre lys, det er det liten tvil om så hurra for sminke som ser lik ut når vi legger den OG utafor huset!


Vi har forresten hatt en fantastisk ferie i Valencia med kjøretur innom Tarragona og Sitges som jeg skal fortelle alt om i morgen - nå er jeg rett og slett nødt til å daue på sofa'n - ha! 

Tusen takk igjen for fantastiske kommentarer, lo og gråt om hverandre av å lese de - verdens beste lesere rett og slett!

Håper alle har den nydelig søndag :)

Klemmer fra Tove

4 kommentarer

Henny

25.02.2013 kl.14:47

Kjære Tove

Jeg elsker å ta vare på den kroppen jeg har og unner den bare det beste.

Jeg har både glede og nytte av videoene dine, selv om jeg trodde at jeg kunne det meste om make-up. Jeg er på jakt etter den beste foundationen som finnes til mitt fjes og lurer derfor på hvilken farge DU velger på Make up for ever. Jeg blir aldri fornøyd med fargen på de merkene jeg har prøvd hittil. Har du anledning til å svare på min mail, ville jeg sette pris på det.

Hilsen Henny

Tove Eggen

25.02.2013 kl.16:55

Henny: Tusen takk for det Henny, så fint å høre! Jeg bruker Make Up For Ever sin Face & Body #20 som er så bra at den passer både vinter og sommer! Veeeldig fornøyd med den! Har du mine farger? I så fall bruker jeg NW15/20 fra Mac - evt C2/N1 i face & body fra de. Stort sett så har jeg den lysteste eller den nest lyseste tonen fra alle merkene. Selv om jeg er rosa i undertonen (gul er mest vanlig) så har jeg nok blanding i huden at jeg kan bruke gule toner også. Mitt motto er å alltid heller gå for lyst enn for mørk, fordi det kommer så mye farge inn på øyeskygger, rouge og solpudder at varmen kommer inn i huden igjen :) Håper det hjalp! Klemmer fra Tove

Monica

27.02.2013 kl.17:33

Jeg hater å se at folk vinner konkurranser, også takker de ikke en gang. :p Så selv om dette er sent, og jeg jo har sagt takk andre steder, så kommer det nuh:

TUSEN TAKK!!!!! :D Du aner ikke hvor glad jeg ble! Og nå tenker jeg på det hver eneste dag.. hehe! Gleder meg skikkelig til å prøve speilet, og håper at det kan hjelpe meg til å sminke meg enda bedre. ;) Og kanskje se etter grå hår, siden jeg har fått to av det i løpet av det siste året. Uah. :p

Men ja.. her har du en hengiven bloggleser. Føler liksom at jeg er en av dine første, og jeg kommer til å følge deg for alltid. :D

Kan også nevne at du har inspirert meg til følgende:

* sminke meg etter hooded eye-metoden din

* sminke meg med farger over mørk base

* sminke meg i ferskenfarger for å få frem de blå øynene mine

* bruke skjørt og bluser

* kjøpe masse greier.. masse! I dag fikk jeg MUFE Face&Body foundation i posten. ;)

Og ellers vet du jo at jeg hører på rådene dine. :)

Så ja.. jeg sier tusen takk igjen, og gleder meg til å følge deg videre!

Tove Eggen

27.02.2013 kl.20:26

Monica: Tusen takk for det Monica, og det er jo så gøy at du som virkelig har fulgt meg fra dag en (føler jeg i allefall) endelig vant! Jeg følger med vet du, og ser at du bruker tipsene mine og det blir jeg så utrolig glad for, sikkert mer enn dere vet for å være ærlig...haha..blir som en stolt sminke-mamma rett og slett! Da sees vi her i morgen da! haha KLemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120