KONKURRANSE! VINN FAVORITT SMINKESPEILET MITT!

Hei folkens!

Have I got a surprise for you! Husker dere det fantastiske sminkespeilet jeg skrev om i dette innlegget med naturlig lys, justerbar støtte og speil, og dobbelsidet med forstørra del (så man endelig kan se en hver pore, linje og farge i huden for å dekke de - som en leser sa etter hun skaffa seg sin)? 

Denne amerikanske herligheten heter OttLite Full Spectrum - og kommer i hvit, sort og roooosa :) Jeg har rosa, of course!

Vel, nå får jeg lov til å gi bort en til en av dere! AND IT'S THE PINK ONE!

Normalpris ligger på rundt 800,- så dette er helt topp at jeg kan gi bort. Elsker min og bruker den både til filminnspilling og daglig sminke - spesilet på kvelden når det ikke er noe dagslys.

 

 

Så, alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under om hvorfor du sårt TRENGER dette speilet OG like facebook siden min http://www.facebook.com/pages/iknowthatmagazinebloggno hvis du ikke allerede har gjort det :)

En tilfeldig vinner blir trukket nå på søndag, og dere kan kommentere frem til da!

Sååå mange av dere kjøpte denne på salget, og var så stor fornøyde at det er helt topp at flere får testet (men alle får lov til å delta altså, skader jo ikke å ha 2 akkurat! haha)

 

Håper torsdagen er magisk og hiv dere med i konkurransen!

Klemmer fra Tove

86 kommentarer

Marte

21.02.2013 kl.15:46

Åh, den spegelen er såå stilig og supersøt! :-D Kunne gtrenge sårt, for bur på studenthybel med bitteliten spegel på veggen og veldig dårlig lys! Så ser lite :-p Så det hadde vært heilt supert! :-D Diggar bloggen din! :)

Maria D.

21.02.2013 kl.15:51

Lyset på bade er veldig gult, så det er veldig vanskelig å sminke seg riktig. Trenger også et speil jeg kan bruke på oppdrag, så dette er jo perfekt til begge deler!

Drifa

21.02.2013 kl.15:52

iknowthatmagazine: Fin blogg :)

sanam

21.02.2013 kl.16:59

ååååååå den har jeg lyst på!!!

Sonja Durand

21.02.2013 kl.18:34

Jeg har også problemet at lyset på badet er for gult, at det er vanskelig å se resultatet av sminken. Når jeg senere ser meg i dagslys, gjerne i bilspeilet på vei til jobb, ble det aldri så fint jeg hadde håpet:-) Krysser fingre:-)

Mette

21.02.2013 kl.18:51

Hei! Jeg har ennå ikke fått ut fingern til å bestille. Men jeg syns jeg fortjener å vinne en fordi jeg har nettopp mistet jobben i nedbemanning :( så nå har jeg liksom ikke noen grunn å sminke meg annet enn når jeg skal på jobbintervju. Og da må jeg jo selvfølgelig se helt perfekt ut! :)

Dessuten liker jeg å sitte med ipaden og øve meg foran speilet på sminkevideoene du legger ut;)

Anita

21.02.2013 kl.19:40

Hei!

Har veldig lysst på dette flotte og praktiske speilet, kjenner jeg! Med alderen har armene blitt for korte, serru, så det er så vanskelig å få til ett bra sminkeresultat med brillene på.... :P Kanskje jeg blir den heldige? ;)

ps. Liker sminkevideoene du legger ut! Lærerikt og med masse gode tips! :)

Guri

21.02.2013 kl.19:49

Oh, et sånt speil hadde jeg virkelig trengt. Mannen synes jeg bruker for lang tid på badet :-)

Tone

21.02.2013 kl.19:57

Yo! Jeg fortjener selvsagt dette speilet fordi:

1. Mitt baderom er fra 1990. Det er lampa i taket også. Selv med ny pære er det dødt lys. Jeg drar til pappa for å klemme kviser og hudormer.

2. Jeg tør nesten ikke ta på meg rouge/bronzer da jeg flere ganger har kommet ut i dagslys og sett meg i speilet. Resultatet har vært at jeg har måttet gni av meg halve sminken før noen får se meg. Er alltid usikker når jeg sitter på bussen på vei til jobb. "Ser noen rart på meg fordi jeg ser ut som en fjortis i fjeset?"

3. Jeg har rett og slett veldig lyst på det.

Det var 3 gode grunner - mener nå jeg da :) Ha en fortreffelig aften og en super kjærestetur i helgen!! :D

Anine

21.02.2013 kl.20:44

Jeg trenger dette speilet!! Jeg liker ikke sminke meg på badet, siden sminken blir helt feil av lyset. Jeg kjøpte det lille lommespeilet med lys, og liker det, men er altfor lite til å sminke meg med, så ønsker meg det større som kan gi meg perfekt lys! :)

makeupmakemeup

21.02.2013 kl.20:59

Jeg trenger deeet!!! Perfekt for min utdannelse som makeup artist,å har vært på utkikk etter et sånn speil lenge. Need it Need it. Ha en strålende kveld :D <3

Anette

21.02.2013 kl.21:40

Eg treng det fordi eg bur på gata var eg tenkt å seieeee, men meinte jo sjølvsagt bur på gatenivå i ei gate der det heile tida går folk forbi, dvs aldri dagslys, for eg må ha nede rullegardine!! (Kjipt, I know!) og badet er lite med gult ekkelt ekkelt lys :-P fast lesar av bloggen btw, lika att du poste mange innlegg! Og så gøyt å lese ;-) wiiiih

Monica

21.02.2013 kl.21:54

JEG TRENGER!!!!! Virkelig! Jeg husker godt hvordan jeg satt og ønsket meg når du la ut bloggpost om dette for en stund siden. Men så hadde jeg ikke penger, og etterhvert har jeg innsett at det er vanskelig å forklare kjæresten hvorfor jeg må ha et fantastisk dyrt speil, bare for å sminke meg. Han syns jo strengt tatt at jeg bruker nok penger på selve sminken.

MEN. Fakta er: hver morgen står jeg på badet og sminker meg. Der er det gult lys, og jeg vet at det ikke gjengir hvordan jeg egentlig ser ut. Så da går jeg ut på gangen for å sjekke. Også går jeg på badet igjen litt, også må jeg sjekke igjen. Slik fortsetter jeg hele morgenen, og jeg er helt sikker på at jeg bruker minst 10 minutter ekstra på å ordne meg, fordi jeg fyker rundt for å være sikker på at jeg ikke får skille (min største skrekk!). Såh. Syns ikke DU at det ville vært bedre om jeg fikk sove ti minutter lenger?! Og at jeg får sminke meg i ro, på et sted? ;)

Kanskje jeg til og med får et sminkerom en dag (det er planen.. vi leter etter et sted å kjøpe, og jeg har allerede bestemt at barnerommet blir sminkerom. Mye mer nødvendig, det!), og da kan dette være centerpiecen i rommet. Også vil alle komme inn og lure på hvor i all verden jeg har fått dette fantastisk nydelig speilet fra, og jeg kan svare: "fra min gode venninne, iknowthatmagazine. Hun som har startet det nye bladet, vet du". Også kan vi akke oss over at jeg er venn med kjendiser, mens vi speiler oss i et speil som viser alle porer og linjer. Ah.

Helene

21.02.2013 kl.22:38

Jeg trenger det fordi jeg rett å slett ikke har nok lys hverken på badet eller i stuen, til å sminke meg ordentlig!, har heller ikke råd til ny lampe ettersom det er første jobb år for meg etter skolen og får minimalt med ferie penger kun en liten prosent av et halvt år, så jeg sparer hvert eneste krone jeg kan får å kunne ha det litt korslig i ferien.

wonderland4three

22.02.2013 kl.10:49

ღϠ₡ღ✿ ❀ ✿ღϠ₡ღ

Blir gjerne med og er ny liker av siden din på facebook ღ

For et SUPER SØTT speil! :)

Jeg trenger sårt et speil, jeg har et speil i hele huset som henger på badet, der bruker min bedre halvdel en god del av tiden før vi skal ut, så han må forte seg for at jeg også kan bruke speilet, og siden det er så lite kan ikke vi begge stå der.

Så et speil jeg kunne hatt på rommet for å sminke,stelle meg og pynte meg opp hadde vert det beste ღ

Og det beste med speilet er at det er LYS på det! ღ

Jeg har så vidt lys i huset, lampene i taker er ikke vits å ha på om dagen siden det kommer så svak lysstyrke, og om kvelden er det som om du tenner en leighter i rommer, mer lys er det ikke ღ

og jeg ønsker ønsker ønsker meg dette, så jeg krysser fingrene & ønsker deg en fin helg ღ

charlotte_kolnes@hotmail.com

ღϠ₡ღ✿ ❀ ✿ღϠ₡ღ

Camilla

22.02.2013 kl.11:12

Hei! Liker på fb!

Med vår dårlige belysning på badet så hadde denne vært perfekt!

Camilla, skogsmusa@hotmail.no

Nathalie Høie

22.02.2013 kl.11:21

Jeg trenger dette speilet av en grunn, og det er: jeg har så sinnsykt lyst på det.

Noe så praktisk og fantastisk!

Pia F

22.02.2013 kl.13:40

åhh, superfint speil.

Og jeg trenger veeeldig et godt speil. Speilet jeg bruker nå, er det over vasken, og kombinasjon nærsynt og vask+benk mellom meg og speil pluss feil lys, gir ikke bra gudinne-sminke-resultater. ;)

Nikita <3

22.02.2013 kl.15:28

Åhhh, dette hadde vært en drøm. Sliter veldig med uren hud og føler at jeg bare får skiller uansett hvor jeg sminker meg, fordi jeg kommer på en måte ikke ordentlig innpå huden med speilet. Å endelig kunne få sminket seg pent, sett ordentlig på huden og kanskje fått gjort noe med den hadde betydd mer en du tror, det hadde vært ubeskrivelig. Jeg er 14 og du vet nok hvordan selvtillitten er i ungdomsåra, og jeg sliter veldig med den, noe jeg har klart å åpne meg med i det siste. Hadde ikke noe valg fordi den gikk til hodet på meg. Men du skal få slippe å vite mer om det, lykke til alle søte, stor klem fra Nikita. Jeg har seffølgelig likt siden og heter Nikita Banken Torp om du vil sjekke :)

Merete Korsgaard

22.02.2013 kl.15:54

Hei :-)

✿ღ Fin blogg du har og superfin giveaway. Liker facebooksiden og delt med venner ✿ღ

Hadde vært stas med et skikkelig speil og kunne sminke seg et annet sted enn på badet. For der er ikke lyset riktig for sminking :) Ha en riktig GOD HELG! ✿ღ

Beste hilsen fra Merete

m-korsg@online.no

Gro Kåsmoli

22.02.2013 kl.15:57

Flott blogg og liker fb siden :)

Trenger virkelig et sminkespeil, datra mi flyttet og tok det med seg, så blir og sminke seg på badet, savner et ordentlig speil :)

grokaas@gmail.com

God Helg

Monica's Verden

22.02.2013 kl.16:06

Wow for en fantastisk premie.

Dette hadde jo vært en drøm og kunne hatt :)

Jeg har store problemer med og få skikkelig lys når jeg sminker meg.

Badet mitt ligger midt i leiligheten,uten noen som helst vindu, der med dårlig dårlig lys.

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har trodd jeg ser bra ut,etter å ha sminket med i dunkelt lys på badet, å så når jeg kommer ut så ser jeg ut som en stripete tiger i ansiktet,skjoldete og fæl.. Huff grøsser bare jeg tenker på det.

Jeg har derfor nesten helt sluttet og bruke foundation og pudder,da det ikke ser ut i måneskinn.

Har dårlig hud,å det hjelper ikke når man ikke kommer skikkelig inn til speilet, vasken er jo også i veien hehe. Så lille meg står på tå foran speilet på badet og prøver og få det gjort pent..

Nei det går jo ikke,som du og alle andre også skjønner.

Så ett slikt speil hadde gjort alt så utrolig mye lettere for meg, da kunne jeg ha sittet og fikset meg hvor som helst,hadde fått skikkelig lys på ansiktet og kunne ha brukt det til å få orden på uren hud,fått skikkelig sett hvordan det står til :)

Å ikke minst kunne legge på sminken jevnt og pent.. Oj for en drøm når jeg tenker etter.

Jeg har utrolig lyst på ett slikt speil, tror det ville blitt min bestevenn.

Nei nå krysser jeg fingrene og håper og ønsker,å drømmer meg vekk i ett bestevenn speil.

Rett og slett .. Speil Speil på veggen der, eller i dette tilfelle, Speil Speil på bordet der, hehe

Ønsker deg en kjempe fin helg.

Stor hilsen fra Monica Karin

canim_monica@hotmail.com

http://nysgjerrigheten.blogg.no

❤¸ ☆´ ❤¸ ☆´ ❤¸ ¸☆´ ❤¸ ☆´❤¸ ¸☆´ ❤¸ ☆´❤¸♪❤¸ ☆´ ❤¸ ☆´ ❤¸ ¸☆´ ❤¸ ☆´❤¸ ¸☆´ ❤¸

Bente Tovås

22.02.2013 kl.16:27

Har bestandig ønsket meg et bra sminkespeil, feil farge og lys på badet mitt gjør det slik at resultatet blir elendig når jeg sminker meg der! God helg :)

bente.tovas@gmail.com

Guri Marie Kristoffersen

22.02.2013 kl.18:26

Har aldri hatt noe spesielt sminkespeil, noe jeg virkelig kunne trenge.

Jeg er ikke så ung at det gjør noe, bestemor til 2, men prøver å holde meg så ung som mulig med sminke og ungdommelige klær. Blir bare mer og mer forfengelig!!!!!

Deler med alle mine venner.

Vennlig hilsen Guri Marie

gurimariekr@gmail.com

christine solberg

22.02.2013 kl.18:39

Jeg liker og sminke meg i stuen, men sliter med at jeg faktisk ikke har sminkespeil med førstørrelse så jeg kan se. Så derfor kunne jeg tenkt meg det for se om det er så bra som alle mine venner skryter av ;-) Tvi tvi jeg prøver lykken ;-)

christine.solberg1967@gmail.com

Anita Kval

22.02.2013 kl.18:42

Liker og Delt med Glede :)

Det må vel være at eg fortjener det. Med tennårsjenter i hus blir det ikke mye tid på badet på meg.

Men med dette er det håp at eg og kan få sminke meg litt :)

Mvh Anita

kvalheimsjenta@gmail.com

Tina T

22.02.2013 kl.19:13

Jeg trenger det veldig..jeg har nemlig to tenåringsdøtre, og fire yngre barn som okkuperer badet, så jeg må sminke meg på det dunkle soverommet vårt...hjeeeelp!

tina.triger@live.com

Monica

22.02.2013 kl.19:49

Jeg ønsker meg denne veldig siden jeg sliter veldig med uren, sensitiv og porete hud som jeg så gjerne vil sminke bort men det går ikke så bra når jeg ikke får dekket skikkelig når jeg bruker vanlig speil..så jeg kunne tenkt meg dette speilet slik at jeg kunne fått dekket alle urenheter slik at jeg kunne fått litt bedre selvtillit :)

Monica12396@hotmail.com

annelen

22.02.2013 kl.21:05

Hei, så gøy!. Jeg kunne sårt trengt et sånn speil. Jeg må stå på rommet i dårlig lys, er vanskelig og prioritere å kjøpe sånne ting når man har dårlig råd ( lider under nedbemanning og kutt) så da synes jeg at jeg fortjener det fordi jeg er meg og bare for å muntre meg opp litt om dagen:) haha! God helg!

annelen

22.02.2013 kl.21:07

Liker fb siden din fra før btw:).

Anne-Grete

22.02.2013 kl.23:21

Min grunn? What can I say? I'm Ag. And you løøøøv me. (Og so veit du at eg ikkje har fb, slutt nå med det maset! ;-)) Håpa du har det max bra på kjærestetur!

kjersti

22.02.2013 kl.23:43

Jeg har ett stort og greit speil på badet, MEN ...det funker dårlig likevel. Synes jeg ser såååå flott ut, helt til jeg kommer meg på jobb og ser i det " virkelige speilet"...ser ikke ut. Begynner å dra på årene også, og da er det ikke særlig lekkert med sminke som flyter, rynker som viser fordi jeg har dekket for dårlig osv... Har lyst å se fiiiin ut rett og slett:):)

Karianne

23.02.2013 kl.00:15

Wow, jeg oppdaget nettopp denne bloggen og for en flott blogg det er! Du har fantastiske former og så godt det er å se at man kan kle seg og se flott ut selv om man bruker større størrelse enn 38.

Og for å slenge meg med i konkurransen så ønsker jeg meg dette speilet både forbi jeg har elendig belysning på mitt vindusløse bad, og fordi jeg bruker ganske mye tid på å sminke meg. Jeg sliter med en sint atopisk eksem, så det går litt tid og produkter med på å få dekket det til. Så jeg har likt på bloglovin, og krysser selvsagt fingrene for at jeg skal være den heldige :)

Ida Lind

23.02.2013 kl.11:31

Hei!

Vi bor i et gammelt hus, og sånn ca en gang i måneden så går pærene på badet- de spottene vi har over speilet. Dette skjer jo selvsagt alltid på natta, og ofte har vi glemt å ha nok pærer liggende. Jeg er så møkk lei av å ordne meg på badet i dunkel belysning- så dette speilet er veldig velkomment hos oss!

Ida Lind

urettferdig(ætt)live.com

Tom Kenneth Green

23.02.2013 kl.14:26

Dette speilet hadde ikke jeg trengt, men det hadde vært en flott gave til min kjæreste som faktisk har tilpasset seg å ordner seg fort kun fordi jeg hater å vente. å siden hun er så snill fortjener hun dette.

Signe

23.02.2013 kl.15:23

Oi...dette hørtes flott ut.

Her i huset er ikke badet alltid ledig og da kan det være greit med et ordentlig speil :)

Linken til facebooksiden fungerer ikke, men legger til som liker når jeg finner siden :)

God helg!

Tonje

23.02.2013 kl.15:50

Facebook-siden fungerer ikke, så jeg får heller «like» den senere når den er oppe og går igjen :)

Grunnen til at jeg kunne trengt et slikt speil er at jeg har helt elendig belysning på badet mitt. Det er dessuten rene kjøleskapet der inne mtp. temperatur ettersom jeg ikke har gulvvarme, så det er en kald fornøyelse å sminke seg der.

Derfor sminker jeg meg som regel i stua foran vinduet ? noe som fungerer fint, utenom når kvelden kommer og dagslyset forsvinner :/

Så ja, jeg krysser fingrene :)

Ole-Martin

23.02.2013 kl.16:46

Jeg vil gjerne vinne et slikt speil så mamma kan ha speil i campingvogna :) Nå bruker hun refleksjonen i vinduet...

Ole-Martin

olejen(ætt)live.no

Susann

23.02.2013 kl.21:10

Min leilighet er mørk og trasig, uten naturlig lys, med mindre man sitter klistra inn til den ene av 2 vinduer.... Det hadde vært kjekt å se litt mindre gul ut når jeg sminka meg ;)

Fingre og tær og knær e kryssa!

Stine Rønquist

23.02.2013 kl.21:25

Jeg trenger sårt dette speilet fordi lyset på bade mitt er ekstremt dårlig. Har mange ganger kommet på jobb eller andre plasser å sett meg i speilet å tenkt: Shit, hva er det jeg har gjort med sminken min idag?! :p Det er jo ikke lite flaut å gå ut av huset sånn :p

Krysser fingre og tær for at jeg blir en heldig vinner....

Merete Svartis Ludviksen

23.02.2013 kl.21:32

Min nydelige datter på 13 har akkurat tredd inn i de voksnes rekker, med det månedlige og alle dets plager... Kviser, og snart får hun heldigvis tannreguleringen av:)))))) DET blir en STOOOOOOR dag;))) Hun har nettopp begynt med litt sminke, og da hadde det passet PERFEKT med ett ekstra speil, da det vi har nå henger HØØØØØØYT:)))

Mvh

Merete Svartis Ludviksen

Porsmyrvn 2

8178 Halsa

IA

24.02.2013 kl.09:14

Et slikt har jeg vært på jakt etter!!! Jeg er heldig leietaker i en leilighet der badet ble pussa opp en gang på 80-tallet. Det er veldig lite lys der, og av og til får jeg meg en overraskelse når jeg kommer meg på jobb og ser meg selv i ordentlig lys. *oj, litt klovnaktig mye øyenskygger, der altså!*. Med andre ord; jeg trenger et slikt speil for å ikke drite meg ut mer! ;)

Elisabeth

24.02.2013 kl.20:00

Jeg er med : elisabeth_opheim@hotmail.com :)

Vibeke A

24.02.2013 kl.20:22

Oij har vært bortreist og så ikke denne konken før nå. Håper det ikke er for seint å delta.

På badet hos meg er det HØØØØYT under taket og det er helt der oppe de to stakkars downlightene er montert, gir ikke akkurat mye lys ned til der lille jeg står og titter over vasken - så et sånt speil hadde vært supert å hatt på benken.

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:26

Marte: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:26

Maria D.: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:26

sanam: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:27

Sonja Durand: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:27

Mette: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:27

Anita: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:27

Guri: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:28

Tone: haha - Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:28

Anine: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:28

makeupmakemeup: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:29

Anette: haha...det hadde jo vært litt vel trist da :) Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:30

uff da! Håper alt ordner seg, godt å se at du er positiv - da er alt lettere og går fortere skal du se! Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:30

Monica: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:30

Helene: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:30

wonderland4three: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:30

Camilla: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:30

Nathalie Høie: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:31

Pia F: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:31

Nikita: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:31

Merete Korsgaard: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:32

Gro Kåsmoli: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:32

Monica's Verden: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:32

Bente Tovås: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:32

Guri Marie Kristoffersen: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:32

Anita Kval: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:36

Tina T: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:36

Monica: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:36

annelen: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:36

Anne: haha...! Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:37

kjersti: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:37

Karianne: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:38

Ida Lind: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:38

Tom Kenneth Green: Så fint gjort! Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:38

Signe: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:39

Tonje: uff da! bare søk opp iknowthatmagazine.blogg.no så kommer den i hvertfall opp sånn :) Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:39

Ole: så utrolig fint! Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:39

Susann: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:40

Stine Rønquist: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:40

Merete Svartis Ludviksen: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:41

IA: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:41

Elisabeth: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

24.02.2013 kl.21:41

Vibeke A: Vinner kåres om få strakser, så stikk innom om en liten stund! Takk for at du er med i konkurransen :) Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120