REVIEW: BB Blush fra L'Oréal Paris

Hei folkens!
I dagens sminkevideo om hvordan smink helt uten koster, som du kan se HER, brukte jeg den nye (og første) BB Blush fra L'Oréal Paris. Jeg må bare gjøre en review på den, fordi den er jo et sånt merkelig produkt som man bare "trenger jeg dette? Den var jo litt morsom da men hva i helvette huleste er det? 

Derfor valgte jeg å teste den for første gang på kamera - ja, jeg var skeptisk! Men - jeg digga den faktisk! Er det noe man Måååå ha - nei, men den er utrolig fin og mye lettere en standard kremrouge syns nå jeg. Hvorvidt den er faktisk en Blemish Balm eller ikke - vel, det får merket stå for. Jeg tenker i hvertfall ikke så mye på det, men hvis det stemmer så er det jo en fin bonus.

Denne er ypperlig å ha med seg i veska, på reise, når man raskt vil få litt farge i kinnene uten at det er synelig som sminke. Man kan virkelig ikke se produktet på huden - man ser kun fargen! Den skal tilpasse seg forskjellige hudtoner, og bare gi en frisk pust. Som dere så testet jeg å legge to lag, og da fikk jeg en sterkere farge som er veeeldig greit å vite for de gangene man har lyst på det (hilsen elskerblushkanskjelittformye.com)
Det er en gele, som kjennes litt oljete - men på en bra måte. Da unngår man at tørre områder i kinnene kommer frem, og den setter seg etterhvert. Men som med denne og enhver fuktig produkt (foundation, concealer, kremrouge etc) så er det alltid best å avslutte med et tynt slør av gjennomsiktig pudder for at det skal holde seg best.

Denne rougen er for deg som er ute etter et raskt og enkelt produkt, som legger seg heeeelt naturlig OG til en rimligere penge enn Smashbox til O-Glow Intuitive Cheek Color!

Her finner du den billigere enn i butikken til 139,- isteden for veiledende utsalgspris som er 159,- (som jeg skrev i artikkelen til videoen og er vanlig i butikk)

Har noen fått prøvd denne enda? Hva syns DERE?

Klemmer fra Tove

4 kommentarer

AC

19.02.2013 kl.22:01

Har bestilt en fra jane iredale (tror jeg), så får se når den kommer. Veldig spent på hvordan den legger seg, og om den blir en erstatter for mineralpudder :)

Tove Eggen

19.02.2013 kl.22:22

AC: så bra - men hva var det du bestilte? klemmer fra Tove

Anne-Grete

19.02.2013 kl.23:37

Denne skal eg ha sporenstreks! (Fantastisk ord btw). Må vere perfekt for meg som i heile mitt sminkeliv har knota max med blush og fortsatt sliter sjølv etter iherdig øving på dine tips og framgangsmåter.

Tove Eggen

20.02.2013 kl.11:25

Anne: haha, så bra! Ja, super fin - kommenterte på sminkevideo innlegget om hvordan bruke den!

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120