Dagens stat ( å herregud, nå blir det sånn treningsgreie vøtt..sorry!)

Hei folkens!

Ok, denne bloggen skal virkelig ikke hande mye om trening - MEN dere var jo aå ivrige i går at jeg kan ganske enkelt legg inn løpestats hver dag? målet er å altid matche eller overgå gårsdagen så dette blir litt gøy - og heck, kanskje jeg blir ekstra motivert når jeg har dere å svare til??

Dagens stats
Elipsemasking total body program med push and pull - genial!

20 minutter
1.97 km
157 kalorier
puls ? - hadde ingen tydligvis...ha!

Og hvor gøy er det ikke at hvis jeg hadde løpt i "bare" 40 minutter til i samme hastighet så hadde jeg forbrent 448 kalorier???

Nå blir det apparater for rygg og ben og skuldre for meg - åjs da, im live from the gym!!

Ikke glem dagens sminkevideo på klikk.no/mote!

carrie on..
Klemmer fra Tove

6 kommentarer

bakekona

19.02.2013 kl.15:02

Haha! :)

Og så må du jo ikke glemme at når du legger ut sånne innlegg motiverer du andre til å komme seg opp av sofaen også. I tillegg til at du kanskje føler deg litt mer forpliktet, siden vi "forventer" treningsoppdateringer :P Nå har du gjort det... ;)

Tove Eggen

19.02.2013 kl.15:03

bakekona: haha, det var akkurat det som slo meg - nå mååå jeg, MY READERS EXPECTS IT! haha, det er jo bare topp stemning det :) Klemmer fra Tove

Agnete

19.02.2013 kl.19:54

Flinke-Tove!! Pass på så du ikke begynner å spise sunt også da, gubbevaremæjvæl så slitsomt det er å både trene og spise sunt:/ Jeg bare sier det, du kan ende opp med å føle deg superbra OG ha masse energi!!! Æsj.

Ps

Legg gjerne merke til hvor flink jeg har blitt på å skrive navnet mitt i den tynne avlange firkanten.

Tove Eggen

19.02.2013 kl.22:47

Agnete: Er så stolt ar'æ at jeg sprekker!

Anne-Grete

19.02.2013 kl.23:45

Djeez... Skal begynne mandag. Definitivt. Du e flink då! Eg heia på deg og har trua! :-) Og så motivera du meg. Når eg e heime frå langweekend på hotell med spa og hotellfrukost og buffeter osv osv (M-HMMM!!!) kan vi trene "sammen"! Hadde faktisk en "treningspartner" for noken år sida på et diskusjonsforum. Vi hadde begge ergosykler, budde i kvar vår ende av landet, og så fant vi ut at vi skulle sykle kvarandre "i møte".What can I say, det funka sikkert for ho..

Tove Eggen

20.02.2013 kl.11:26

Anne: haha - skal du også på miniferie i helga? No problemo, vi trener sammen og jeg FORLANGER stats fra deg også! jadda, hu er streng også serru ;) Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120