Mine all-time favoritt produkter del 5/10

Hei folkens!

Vinn dette gigantisk kittet fra TL Design ved å legge igjen en kommentar om hva deres favorittprodukt er - eller hvis du allerede har gjort det, hva du tenker om dette produktet. Hvis du også klarer å gjette hva jeg kommer til å ha som favoritt produkt nr. 1 og blir trekt ut som  vinner - slenger jeg med et gavedryss av sminke også :) Les mer om konkurransen her!

Ny Mandag - ny all-time favoritter innlegg som ALLTID kommer i tide...ha! Vi hopper bare rett i det og proklamerer:

NR. 6

STIPPLING BRUSH #187 FRA MAC

Etter at jeg kjøpte meg Stippling Brush #187...ja, det må ha vært i 2006/2007 (og bruker den samme enda) så åpne det seg en ny verden for foundation påføring for meg! Denne typen kost var helt ny da, og jeg tror det er først nå at forbruker også har fått øyene skikkelig opp. Den ser jo helt rar ut, så det kan være vanskelig å forstå hva den gjør - så, enkelt fortalt så får den nærmest enhver foundation til å gli på jevn, naturlig og på sitt vakreste seg - samtidig som riktig bruk kan minske porer og linjer! HELLO! Mer av sånt takk!

De sorte hårene er ekte og de hvite er syntetiske. Dermed fordeler de hvite foundation over huden, mens de sorte buffer den inn til et fantastisk resultat.

Bruk den alltid i sirkulære bevegelser, både med og mot klokka for best resultat og ikke gå på for hardt eller bruk for mye. Å bruke denne typen kost gjør også at du sparer produkt fordi de hvite syntetiske hårene ikke trekker til seg og stjeler produkt - sånn som en svamp og til og med hender kan gjøre...

Etter denne lykkens dag har jeg ikke vært på en eneste fotoshoot, eller backstage under fashion week uten min beste kompis i foundation verden - og eneste grunnen til at jeg ikke alltid bruker den når jeg legger min egen makeup, er når jeg er for lat til å hente den fram..haha...shocking...

Vask den etter max tre bruk med litt salo og shampoo som jeg viser hvordan man gjør (og lager egen mix selv) i denne DIY videoen på KLIKK MOTE! Pass på at du ikke får noe vann på den sorte delen av skaftet, her er limet (på alle koster) så her vil vi ikke at noe fuktig skal komme til.

Har dere prøvd denne kosten? Hva syns dere?'

Se andre favoritter her her: 10, her:  9, Her: 8, og her: 7

 

Håper uka startet med et pang, og at alle er så lykkelige som det går ann på en mandag!

Klemmer fra Tove

 

13 kommentarer

Tone

18.02.2013 kl.19:13

Hei!

Prep + Prime transparent finishing powder fra MAC tror jeg er favoritten din :) En av mine favoritter er Primeren "Primed and Poreless" fra Too Faced. Ellers er "Brow tech trio" fra Smashbox super å ha. Ha en strålende aften!

Anine

18.02.2013 kl.21:02

Haha, denne tenkte jeg på at kunne være ditt no1 favorittprodukt sist du la ut 4/10 topp favorittprodukter. Nå tenker jeg kanskje at ditt favorittprodukt er Moonglow fra Jane Iredale :) En av mine favoritter er high beam! ;) Tror jeg må prøve stippling brush #187! Synd den koster endel da (det som har stoppet meg fra å kjøpe den)..

Ingen pangstart på uka for meg.. Influensa her.. Hold deg frisk og ha en fortsatt fin uke!:)

Anine

18.02.2013 kl.21:29

Har du forresten prøvd noen typer ansiktssprayer for å ha på f.eks etter du har hatt på sminke? Noen du vil anbefale? :)

Tove Eggen

18.02.2013 kl.21:37

Anine: Om jeg har! mange gode, fix+ fra mac blandt annet MEN - Jane Iredal d2o hydration spray...ahh...ingen over, ingen ved siden av! (men jeg har ikke prøvd aaalle da..haha) spray den mellom hvert eneste lag, før/etter foundation/concealer før/etter pudder etter all makeup er på plass (men gjerne før maskara som jeg legger helt til slutt) jeg bruker den minst 3-4 ganger i løpet av en sminke...haha Klemmer fra Tove

Tove Eggen

18.02.2013 kl.21:48

Tone: åhh, jeg må teste mer too faced kjenner jeg - brow tech trio er helt fab! Det er notert ;) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

18.02.2013 kl.21:50

Anine: Ja, ser den - men virkelig en god invistering altså! Som sagt, hatt min i årevis og den er akkurat som ny faktisk (bare tallet på siden som er borte, haha) uff...influensa...ahh...denne vintern har vært lei i norge ass...get well soon (and stay away from me! haha) avstands-klemmer fra Tove

Sonja

19.02.2013 kl.17:24

mitt favoritt produkt må være Stila Prime Pot.Det er en vannfast primer som gjør at øyeskygger sitter hele dagen, noe jeg har hatt problemer med. I tillegg kan et tynt lag trylle bort mørke ringer under øynene eller en kvise som dukker opp. Et fantastisk produkt som virkelig sitter!

Hvis jeg skal gjette på ditt neste favoritt produkt vil det bli Ardens Eight Hour Creme.

Tove Eggen

19.02.2013 kl.17:26

Sonja: ohhh - den har jeg ikke prøvd, fint lite Stila produkter generelt egentlig. Men hvis den virkelig er så god så er det klart den må testes! Klemmer fra Tove

Lisbeth

22.02.2013 kl.18:39

Heisann :) Denne børsten er ny for meg og en jeg definitivt skal prøve. Bruker vanligvis ikke børste ved påføring av foundation, men prøver gjerne en ny teknikk. Tipper igjen at Strobe Cream fra MAC er ditt ultimate nummer 1 produkt. Dette blir spennende. Artig konkurranse og veldig gøy med topp 10 lister på must-haves :) Ønsker deg en strålende helg :)

annelen

22.02.2013 kl.21:50

Jeg tror fortsatt at strobecream fra mac er din fav. Den ser veldig deilig ut den kosten der:)

Silje

24.03.2013 kl.02:11

Hvor mye koster mac 187 :)?

Tove Eggen

25.03.2013 kl.22:12

Silje: 395 kr! liten investering, men verdt det! klemmer fra Tove

Renate

21.04.2013 kl.19:55

Nettopp anskaffet meg denne kosten, merker stooor forskjell! Founadtion legger seg inn i huden, ikke som en hinne oppå. Super! Tipper det blir jane iredale sprayen som er din favoritt.

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120