Ukas svar på DU SPØR. JEG SVARER - SMINKEKOSTER X 5, RENNENDE EYELINER, BB/CC CREAMS OG MAKE UP FOR EVER

HEI FOLKENS!

HER KOMMER ENDELIG SVARENE PÅ UKAS SPØRSMÅL - ALLE SOM HAR SENDT INN ER SEFF MED I DENNE KONKURRANSEN - ENJOY! :)

 

SMINKEKOSTER

Tone spør:

Hva slags sminkekoster er et "must" å ha? 

Bra spm, men et veldig stort ett - så et innlegg kommer om dette! Men kort fortalt - minst 3 øyeskyggekoster, eyelinerkost, brynskost (kan være den samme som liner), foundationkost og pudderkost (som kan brukes til solpudder og rouge) er must for min del - da kan man gjøre alle typer sminker :) Mine favorittkoster er stort sett fra MAC, men skal skrive mere nøye om det straks! :)

 

JOBBE SOM MAKEUPARTIST

Hvordan er det å jobbe med makeup? Er det lett og få jobb? Hva er de vanligste alternativene under jobb muligheter? Hvilket merke synst du er best og bruke?
Oj, nok et bra - men spørsmål med langt svar. Dette skal jeg absolut skrive flere innlegg om, men kort fortalt nå så er det helt fantastisk å jobbe med makeup HVIS det er det du 100% elsker og vil jobbe med - altså artisanen bak det :) Det er lett å få jobb, igjen - hvis du vil dette 100%. Det betyr ikke at du ikke jobber mye, men gjengående for alle suksessfulle makeupartister vil du finne historien om at det spiller ingen rolle hvor mange timer man må legge inn, fordi vi er så lykkelige med hva vi gjør. Vi bruker også å si at man får ikke jobber - man skaper dem :) MEN, mer om dette i et innlegg...haha...(sorry hvis dette var litt difust!) Selv om det ikke finnes et eneste makeup merke i hele verden som har 100% bra produkter i hele kolleksjonen sin, så syns jeg per i dag at MAC er det nærmeste - så dette bruker jeg mest. Ellers bruker jeg makeup for ever, smashbox, L'oréal Paris og Maybelline mye - men jeg bruker så og si noe fra absolutt alle merker, så endelig svar blir vel da MAC..(men jeg liker ikke så godt foundationene, kun face & body og et par andre - bra fargevalg men!).

 

HVILKE KOSTER TIL HVA

Marte - Eventyr i York Spør:

Eg lurar på kva slags make up børstar ein bør bruke til dei forskjellige produkta for å få optimalt ut av dei?

Jøss, enda et bra - men igjen; åpent spørsmål! Dette vil jeg gjerne ha inn i et innlegg, som jeg skriver til første spørsmålet over - men trenger litt mer info fra deg. Kan du være litt mer spesifik på hva du mener? Typ at en pudderøyeskygge burde brukes med en flat øyeskyggekost - eller at en pudderøyeskygge burde brukes med kosten #227 fra MAC? bare så jeg svarer riktig :)


BB OG CC CREAMS

Merete M. spør:


Jeg lurer på om du har brukt BB cream fra Jane Iridale og RACHELK cc cream? Jeg har BB fra Jane Iridale, å lurer fælt på hvordan rachelk sin cc cream er. Liker Jane iridale sin godt, men på det ene kinnet har jeg noen større porer, som akksom skinner litt for mye med BB creamen, så det endder ofte med at jeg kun bruker denne kremen fra Jane Iridale, på haken. Spent på om du har prøvd begge og kan sammeligde hvordan de kan være på huden. Ha en fin uke :)
Har prøvd og digger Jane Iredale sin, men ikke CC cream fra noen merker - veldig spent på om dette bare er markedsføring, enn det har noe for seg. BB cream i vesten er i og for seg ren markedsføring lureri MEN de måtte lage anderledes og gode produkter for å backe opp markedsføringen, derfor er ofte produktene veldig gode - men ikke nødvendigvis "blemish balms"...haha...Porene kommer frem pga shinen, som jeg selv digger, og den kan fint jobbes inn i porer og rynker som da ikke vil synes ved å bruke en stipling foundation brush eller en foundation buffing brush (til og med dome kost fra jane iredal funker) som man buffer over huden i sirkulære bevegelser - frem og tilbake. Spray gjerne med D2O spray fra samme merke, og gå over med et tynt lag til. HVis porene fortsatt synes litt, legg ett matt pudder over området med en pudderpute eller svamp - IKKE kost! ;) 

RENNENDE EYELINER

Madeleine spør:

Hvordan kan jeg unngå at eyelineren glir ut i ytre øyekant? Merker at jeg er litt svart der på slutten av dagen..

Dette er rett og slett tricky, fordi noen har øyne som renner litt og litt utover dagen som det ikke finnes noe produkt som klarer å holde seg fast i. Men hvis dette ikke er problemet, så er det dårlig produkt. Vet ikke om det flytende eyeliner eller kajal du mener - men hvis det er flytende så burde du teste Make Up For Ever sin aqua flytende liner som er vannfast og virkelig sitter godt. Bruk gjerne alltid et løst og gjennomsiktig pudder som plasseres i ytre øyekant både før og etter eyelineren (ikke bruk primer, men ha alltid noe på øyelokket før liner, lett foundation/concealer, øyeskygge, pudder. ) Legg også matt gjennomsiktig pudder godt under vippekanten og på hele lokket for å forhindre at oljer sklir inn i eyelineren. let me know how it goes!

SIGMA SMINKEKOSTER OG BB CREAM

Annelen spør:

Jeg lurer på om du har prøvd sigma sine koster, hører de skal være veldig like mac sine bare billigere og hvilke koster som er et must å ha:) her skal det handles inn koster men vet ikke hva som er viktigst å skaffe seg. Også har jeg et lite tileggsspm! Kan jeg som har fet/kombinert hud bruke bb cream fra jane iredale om jeg bruker finishingpudder over etterpå?? Ha en super helg, er innom siden din hver dag å leser og må si at selv om jeg ikke kjenner deg så virker du som en fantastisk flott jente:).

Tusen tusen takk, veldig snilt! Jeg har ikke prøvd de - virker som et youtube fenomen, men mulig de er gode altså. man kan ikke forvente at de er like gode som MAC sine, og selfølgelig er veldig mane youtube skjønnhetsguruer blir betalt for å reklamere spesielt for sigma og har sine egne koster på hjemmesiden dems - MEN, det betyr ikke at de er dårlige i det hele tatt :) Jeg anbefaler å teste ut tre koster - et ansikt, en øyeskygge og en eyelinerkost - da kjenner du fort om de er gode (hele kit er sjeldent bra). BB creamen er klart du kan bruke, og pudder skal vi alle ha. MEN, etter påførsel av kremen ta gjerne en kleenex eller dopapir og klem den mot huden, område for område for å trekke ut oljer. Da setter den seg finere :) bruk gjerne en stipling brush, eller jobb med fingrene i sirkulære bevegelser mot og med klokka (som jeg viser i video som kommer på tirsdag). Håper dette funker - og si fra hvis du kjøper sigma koster da!

 

MAKE UP FOR EVER

Ines spør:

Jeg driver en liten salong og fikk endelig tak i Make Up For Ever rett før jul( etter lang tids leting) Lurer på hva er yndlingsproduktet ditt fra MUFE og hvilke koster fra de vil du anbefale? Har ikke fått testet ut alt enda så tar imot gode råd :-)

Veldig bra spørsmål. etter jeg så dette har jeg vurdert å lage innlegg for innlegg som går igjennom de forskjellige merkene om mine favoritter fra de :) Hands down så er ynglingsproduktene:

Face & Body Foundation

HD Foundation

Uplight Foundation

Concealer Palet

HD Concealer

HD Powder

HD Primer color corrector

Sculpting Kit

Hele Aqua Waterproof serien!

Eyebrow brush

eyeliner brush 1N

Eyeshadow brush 17s (genial til alt egentlig)

Eyeshadow brush 18s

Face Brush 8N

Kabuki Brush

Sculpting Brush

Powder Brush 55N (til pudder og foundation for min del)

Powder fan brush

velvet powder pudd (beskytter huden til kunder når du sminker - viktig!)

12 flash color case

Alle øyeskyggene/blush - veldig gode og store, mye for pengene

Og produktet jeg bruker aller mest, nesten daglig (på meg selv, kunder og modeller) er face & body

haha - dette ble ikke så rent lite, but you ask for my oppinion :) håper det hjalp noe!

 

TUSEN TAKK FOR ALLE FANTASTISKE SPM - DET ER TYDELIG AT DERE LURER EN DEL PÅ KOSTER SÅ SKAL BÅDE SKRIVE OG FILME MER OM DETTE, PROMISE!

Håper dere har en nydelig søndag folkens!

Klemmer fra Tove

 

17 kommentarer

Marte Knutsen Haukeland

17.02.2013 kl.22:48

Kjempe bra svar :) Du er viss like enig som meg, liker best mac men har ikke foundationene dems sden venninene mine er gule når de bruker dem :P

annelen

17.02.2013 kl.22:56

Jeg er ikke på youtube men lest flere makeup artister og hudpleiebloggere liker de godt. eneste er om du kan skrive nr på mac sine så jeg kan gå inn å se hvordan de skal se ut:) Sier ifra når jeg har prøvd de, har eyeliner kost fra mac faktisk, den er kjempe god:) Tusen takk for svar atter en gang:)

Tove Eggen

17.02.2013 kl.23:02

Marte Knutsen Haukeland: haha, så bra - men hvis det bare er fargen det går på er det bare å skifte til NW som er rosa undertone (NC er gul) - men teksturen får man ikke gjort så mye med da :( Klemmer fra Tove

Marte Knutsen Haukeland

17.02.2013 kl.23:05

Jeg bruker nw på concealeren min, men enda e jeg faktisk fornøyd med fit me 115 :)

Tove Eggen

17.02.2013 kl.23:06

annelen: ahh. nå skjønner jeg - favoritter fra mac er 217, 227, 263, 188, 187, 133, 239, 275, 208, 228 - haha...et par, men de "hvite" kostene er mine absolut favoritter :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

17.02.2013 kl.23:07

Marte Knutsen Haukeland: ah, ja - den er så overraskende god! den burde liksom ikke være sååå god, men geesuz som jeg digger den :) haha

Marte Knutsen Haukeland

17.02.2013 kl.23:10

Helt enig :)

Ines

17.02.2013 kl.23:15

Tusen takk for nyttig svar:-) Har fått med meg det meste av produktene ser jeg, så nå skal jeg invistere i kostene:)

Tove Eggen

17.02.2013 kl.23:50

Ines: Så bra, utrolig godt å høre - regner du med at du fant ut at MUFE holder til på Solli Plass i Oslo? (makeupforever.no)

Merete M.

18.02.2013 kl.11:11

Tusen takk for tipset med BB cream fra Jane Iridale! Jeg prøvde det idag, å det funket kjempebra! Satte den først på med fingrene, også brukte jeg kost over etterpå for å sette den ned i de større porene på ene kinnet. Får ikke utbrudd av denne BB cream`en, så det er elsk! Satte litt pudder og litt mineralfondation over..bare for å prøve:) Huden min er litt "slapp", så lurer på om det går ann å bruke en primer under, eller om d blir for mye?

Ines

18.02.2013 kl.16:43

Ja handler selvfølgelig der:)Kom i kontakt med Irina etter lang tid søking på nettet. Gleder meg til Pro Finish kommer til Norge. Har du prøvd den? Har du prøvd Make Up Atelier? Har fått anbefalt det merket også av en makeup artist.Har lyst å ha en salong/butikk med merker som ikke alle andre har så leter stadig etter nye ting:-)

Tove Eggen

18.02.2013 kl.21:42

Merete M.: Så bra! hmm...det kan noen ganger bli for mye, men prøv det før du kjøper - få en tester eller påfør i butikken og gå med det en dag så ser du :) (bare å ta med seg bb creamen i butikken - no problemo!) Men når du sier slapp, mener du at du vil stramme den opp eller at den er gusten? for oppstramming er et serum best :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

18.02.2013 kl.21:46

Ines: Så bra! Utrolig fine jenter, Irina og Monika :) Det har jeg ikke prøvd, hmm...må sjekkes! Høres utrolig spennende ut, sååå bra at du gutser på og får til noe spennende i norge - flink! klemmer fra Tove (hvor er salongen, hva heter den? det er bare å reklamere i vei her altså - I don't mind!)

Merete M.

18.02.2013 kl.23:33

Takk for gode svar og ideer! :) Er litt slapp i huden, så trenger kanskje et serum da. Er vel sånt som skjer når man er havnet på 33 ;) hehe! Er veldig i vilrede med hudpleien for tiden. Brukte produkter fra declore helt til for en mnd siden. Jeg nyser så mye av lukten av kremene, at jeg endte med å smøre en krem fra apoteket.. decubal! Vet ikke om dette er så bra i lengden akkurat ;)

Tove Eggen

19.02.2013 kl.11:10

Merete M.: Haha, nyser? den var ny! Men ja, serum er topp - Jeg liker ganske godt Youthtopia (for et navn!) fra Origins, men her må man prøve seg frem. Be om testere ;) Klemmer fra Tove

Ines

19.02.2013 kl.22:23

Takk, reklamerer gjerne litt jeg siden jeg får lov;) Salongen min heter LCN Nail & Beauty Center,Florø. Bare å komme innom om du skulle være på vestlandet en dag. Og alle som bor i nærheten av Florø, bare å kommme innom å prøve/kjøpe kjempebra sminke fra Make Up For Ever.( Finner meg på FB også)

Tove Eggen

19.02.2013 kl.22:47

Ines: Så bra, helt fantastisk! En ting er sikkert - befinner jeg meg i Florø så tar jeg sporenstreks turen til LCN Nail & Beauty! Stå på flinka! Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120