REVIEW: Long Lasting - Lip Fixation fra Jane Iredale RØD

Hei folkens!

SOMETIMES ALL YOU NEED IS A LIP!: Sorry manglende makeup i trynet ellers, haha...you'll just have to deal with it ;)

 

Tenkte jeg skulle begynne med litt produktanmeldelser - som da går på produkter jeg ikke har prøvd før og hva jeg syns etter førsteintrykket. Hvis intrykket forandrer seg veldig over til, kommer jeg med edit nederst :)

I går bare måtte jeg teste en long lasting leppestift/gloss - har vært redd for disse produktene i mange år og bare hold meg litt unda. Ikke fordi jeg ikke egentlig tror de helt funker, men på et tidspunkt så kommer de jo av og da ser de ofte så stygge ut...you know what I'm saying.

TESTET: Lips Fixation i fargen Passion fra Jane Iredal 265,-

 

Jeg fikk en Lip Fixation ( 265.-) tilsendt fra Jane Iredale for noen uker siden, så tiden var inne (etter mange år hvor sånne produkter gikk rett i "gaveskuffen") for å teste.

Jeg hadde ikke sminke på meg, men jeg fjernet heller ikke olje på leppene - som man burde gjøre.

Ved påføring ble jeg gira, den kjennes helt fantastisk deilig ut og bare glir så lett på - som en tykk gloss. Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor disse produktene (som stort sett ser like ut) ikke kan ha en leppepensel i enden i steden for en svampapplikator  - da ville det blitt mye lettere å få helt jevne kanter, som en noe helgetrøtt Tove ikke var konsentrert nok til å få til på første go og måtte justere litt utenfor mine naturlige kanter (my bad!).

FØRSTE LAG: Silkemyk og tørker fint, uten å kjennes helt creepy tørr ut!

Så begynner den å tørke inn, men føles fortsatt mye bedre enn jeg husker fra tester år tilbake!

Det følger jo også med denne en gloss for en shiny finish og litt fuktigere lepper hvis man ønsker dette. Shinen var absolutt fin, men jeg tror jeg også liker den helt matte varianten godt. Ved å påføre gloss så sitter den også hakket kortere, og smitter (minimalt) litt - veeelidig lite i sammenligning til leppestift.

GLOSS: Leppene blir med ett myke når glossen kommer over (noe man ikke mååå gjøre), uten at den smitter mye av - men ja, da sitter den kortere (spesielt hvis du spiser, drikker og kysser som meg...haha) - det ser ut som de kommer til å smitte av, men jeg gjenomførte en del kysse tester (på hånda mi you pervs!) og det ble bare et hint av en rød prikk fra munnvikene (hvor det er fuktig og derfor har vanskelig for å feste seg)

 

Etter 5 timer med mat, drikke og noen kyss her og der så den slik ut:

 

FORTSATT PÅ PLASS: Jeg digger at selv om leppefargen fader fra midten og inn mot munn (pga mat og drikke som går inn) så er kantene mer eller mindre sånn som jeg la de - no crazy 2am lips med andre ord!

Ikke så værst egentlig! Jeg liker best leppestift fordi jeg vet hvordan den oppfører seg og jeg kan re-apply enkelt, men det er veeeeldig fint med et sånt produkt når du vet du ikke vil få tid til å legge nye lag og sjekke om leppene sitter fint - og helst ikke skal spise eller drikke, selv om den satt helt kurrant gjennom det også.

Vanligvis kan man ikke legge et nytt lag over slike produkter, da de klumper seg - dette testet jeg IKKE på Jane Iredale sin, så det skal jeg få gjort og lagt inn som edit under :)

Akkurat denne Lip Fixation fra Jane Iredale likte jeg faktisk overraskende godt, og fargen Passion var virkelig den perfekte rødfargen som er uansett et stort pluss (den ser litt rosa ut på disse bildene, men de var røde med en perfekt blå undertone - virkelig sterk og fresh!). Nå håper jeg bare de har en dyp burgunderfarge jeg kan prøve også - DET hadde vært lykke akkurat nå!

Les mer om prodduktet på janeiredale.no

Har noen av dere prøvd denne eller andre long lasting leppeprodukter? hva syns dere?

Klemmer fra Tove
Dette innlegget er ikke sponset, produktet er blitt tilsendt på lik linje som alle andre produkter jeg får som du kan lese mere om her- så jeg står både fritt til å si hva jeg vil OG jeg sier det alltid som det er  :)
 

Én kommentar

Anne-Grete

17.02.2013 kl.17:23

Kjenner til den frykta du beskriver frå år tilbake.

Eg har prøvd sånne long lasting én gang før, og det er sånn type 10 år tilbake, då eg kjøpte Max Factor lipfinity når eg skulle være snasen i bryllup. Vel... Det var heilt j****g! Tørt og fælt på leppene. Men faktisk forrige lørdag tok eg å klinka til (etter at du opp/utfordra meg til å knæsje på med farga lepper) og kjøpte en på nytt. Tenkte at det må jo ha blitt en smule bedre på 9-10 år. Og det har det! Kjøpte ganske varm men knall raud og fytti katta, den er fin! Og deilig! Enkel å påføre og helde heile kvelden og til og med godt natta igjennom om den ikkje blir fjerna med sminkefjerner. Fekk masse kompliment av denne. Fargen heiter "hot" trur eg. Så den kan eg anbefale! Helde seg også fin etter at den glossen er borte. Så tusen takk for kicket i baken! ;-)

Supert at du skal anmelde produkt, og den såg ikkje verst ut den der. Men no har eg (så langt) funne min long lasting lip love!

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120