VINN MASSE SMINKE FRA MAKEUP MEKKA OM DU VIL!

Hei folkens!

Ikke bare jeg som gir bort sminke gitt! Tenkte siden det var så populært med de sminkespeilene jeg fant på nett, at jeg skal tråle nettet oftere for gode tilbud og konkurranser til dere...tjov?

Å nå fikk jeg nettopp link på Facer'n facebook om at man kan vinne masse masse sminke fra Makeup Mekka, som jeg har testet selv denne uka og er overraskende fornøyd med (ett er med i LOVE allerede - videoblogg kommer!) så passa jo det sånn aaaakurat passe! haha - for et ordforåd (og en gramatikk) jeg har! Bra jeg ikke lever av å skrive eller prate eller noe sånt....åh..faen..

ANYWAYS!

Her er link til konkurranse, god speed & good luck! http://www.facebook.com/makeupmekka?v=app_219252744795960&rest=1

Håper kvelden er moro - jeg har akkurat gjort noe VELDIG moro, klarte nesten ikke holde maska på kamera...det inneholder noe BLÅTT - to av de faktisk, (nope - not getting married..haha)

Klemmer fra crossedeyed Tove

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120