DU SPØR, JEG SVARER - ALT OM MAKEUP, MOTE OG MORO!

Hei folkens!

GEEESUZ! Er det onsdag igjen? blir man aldri lei av å nevne hvor fort tiden går? HELL-NO! Fordi, vet dere hva....TIA GÅR SYKT FORT!

Yes, vi peiser på videre på spørsmålsrunden vi, så husk at du kan spørre hva du vil om mote og makeup, eller annet du lurer på OG da automatisk være med i konkurransen for en liten makeup samling! Jeg hadde storrengjøring i går, så nå samler jeg bare rett og slett sammen produkter - legger de i en eske, og dette skal jeg gjøre hver gang noe nytt kommer inn så dette kan bli en spennende samling! Så langt er det ting fra YSL, Isadora, Jane Iredale, The Body Shop, Loreal Paris - en god blanding rett og slett!

Så send inn spørsmål i dag, så får du svar i et innlegg på søndag!

 

Håper dagen er magisk, retten og sletten!

(sjansen er liten, men hey - let's be fucking positive!) - (ikke på å vinne, den sjansen er enorm...selvfølgelig) - (det er en sko i munnen min.)

Klemmer fra Tove

12 kommentarer

Tone

13.02.2013 kl.15:43

Jeg liker bra odds for å vinne, så her kommer et spm fra meg! Hva slags sminkekoster er et "must" å ha? Håper det er en Louboutin du har i munnen! ;)

Marte Knutsen Haukeland

13.02.2013 kl.15:59

Hvordan er det å jobbe med makeup?

Er det lett og få jobb?

Hva er de vanligste alternativene under jobb muligheter?

Hvilket merke synst du er best og bruke?

Eventyr i York

13.02.2013 kl.16:12

Hei :)

Eg lurar på kva slags make up børstar ein bør bruke til dei forskjellige produkta for å få optimalt ut av dei?

Marte

Merete M.

13.02.2013 kl.19:47

Hei!

Jeg lurer på om du har brukt BB cream fra Jane Iridale og RACHELK cc cream? Jeg har BB fra Jane Iridale, å lurer fælt på hvordan rachelk sin cc cream er. Liker Jane iridale sin godt, men på det ene kinnet har jeg noen større porer, som akksom skinner litt for mye med BB creamen, så det endder ofte med at jeg kun bruker denne kremen fra Jane Iridale, på haken. Spent på om du har prøvd begge og kan sammeligde hvordan de kan være på huden. Ha en fin uke :)

Madeleine

13.02.2013 kl.19:50

Hei Tove, og takk for fin blogg! Digger deg! Mitt spørsmål er: Hvordan kan jeg unngå at eyelineren glir ut i ytre øyekant? Merker at jeg er litt svart der på slutten av dagen..

Tove Eggen

13.02.2013 kl.22:31

Eventyr i York: Takk for kommentar, svar kommer i innlegg på søndag! Klemmer fra Tove :)

Tove Eggen

13.02.2013 kl.22:33

Merete M.: Takk for kommentar, svar kommer i innlegg på søndag! Klemmer fra Tove :)

Tove Eggen

13.02.2013 kl.22:33

Madeleine: Tusen takk for det! Svar kommer i innlegg på søndag - tricky spm og veeeldig relevant, forresten! haha Klemmer fra Tove

annelen

13.02.2013 kl.22:59

Hei igjen:) jeg lurer på om du har prøvd sigma sine koster, hører de skal være veldig like mac sine bare billigere og hvilke koster som er et must å ha:) her skal det handles inn koster men vet ikke hva som er viktigst å skaffe seg. Også har jeg et lite tileggsspm! Kan jeg som har fet/kombinert hud bruke bb cream fra jane iredale om jeg bruker finishingpudder over etterpå?? Ha en super helg, er innom siden din hver dag å leser og må si at selv om jeg ikke kjenner deg så virker du som en fantastisk flott jente:).

Ines

13.02.2013 kl.23:48

Hei.

Bra og morsom blogg du har:-)

Jeg driver en liten salong og fikk endelig tak i Make Up For Ever rett før jul( etter lang tids leting) Lurer på hva er yndlingsproduktet ditt fra MUFE og hvilke koster fra de vil du anbefale? Har ikke fått testet ut alt enda så tar imot gode råd :-)

Tove Eggen

14.02.2013 kl.11:38

annelen: Supert, svar kommer i innlegg på søndag! Klemmer fra Tove :)

Tove Eggen

14.02.2013 kl.11:39

Ines: cool - svar kommer i innlegg på søndag, har masse å si! haha klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120