I KEEP DREAMING OF SAINT LAURENT...

Hei folkens!

I et hav av forferdelige (i mangel av mer korrekt fashion-ord) kolleksjoner for vår/sommer 2013, så fortsetter jeg å drømme Saint Laurent jeg! Den første visningen for YSL som nå heter Sanint Laurent, av en stor favoritt - Hedi Slimane, innfylte alle forventninger og mer.

Om jeg bare hadde sett bra ut i hatt, så hadde jeg kjøpt alt! ( haha, as if - hvis jeg hadde 100.00,- på bok mener jeg så klart).

Fantastisk mix av feminint og sterk kvinne (som mange kaller for maskulint - geesuz så diskriminerende...ha!) - ok, så er det ikke en helt ukjent look, men den ufattelig vel utført og jeg vil leve i bluser, sløyfer, blazer, sequin, dressbukser og blyantskjørt - sammen med høye heler så klart!

Hva syns dere, like or no like?

Klemmer fra Tove

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120