HVORDAN ER DET Å STUDERE MAKEUP?

Hei folkens!

Forrige tirsdag var jeg en tur innom Tone Lise akademiet før jeg løp av gårde til flyplassen, og var så heldig å undervise de splitter nye elevene på Fagskole utdanningen Beauty Makeup Artist. Dette studiet er rettet mot de som vil jobbe innen mote og skjønnhet. De har nemmelig fått i oppgave av meg å starte og opprettholde en blogg gjennom studiene. På denne måten er ideen at de lærer å formidle sin kunnskap, som er minst like viktig syns vi.

I dag fikk jeg første blogg tilsendt på mail, og jeg syns den var så bra at jeg måtte dele med dere! Det virker som om eleven vår, Dajana, vil forklare nesten hver dag hva de lærer - sånn at dere som lurer på om dette er noe for dere, virkelig får en helt super input i livet som makeup student! Fantastisk idé, Dajana - håper du klarer å opprettholde dette :) 

Sjekk ut bloggen hennes http://makeupmakemeup.blogg.no/ hvis du er interessert i sminke og mote, men også hudpleie - for jenta er nemmelig utdanna hudpleier også serru ;)

Håper dere har en fantastisk mandag - vi har akkurat feiret 6 års bursdag, au i øra sier man da...haha..

Klemmer fra Tove

4 kommentarer

KinkyDiva

11.02.2013 kl.22:05

Kjempespennende med makeup og negldesign som jeg også har drevet med i flere år. Kan anbegale Tone Lise Akademiet på det varmeste! Liker å eksperimentere med øyesminke og negler :) Liker bloggen din!

Tove Eggen

11.02.2013 kl.22:12

KinkyDiva: Så kult, kanskje jeg underviste i makeup når du var der - har undervist siden 2006 :) Det er en utrolig fin jobb vi har! Takker og bukker, klemmer fra Tove :)

Karla

11.02.2013 kl.22:18

Takk! Dette var midt i blinken for meg😁

Tove Eggen

11.02.2013 kl.22:21

Karla: Ja, ikke sant? Så bra :) Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120