FASHION SHOOT - OH YEAH BABY!

Hei folkens!

 

Det første jeg fikk pressa inn i norgesoppholdet var en 10 timers lang fotoshoot! Det var utrolig digg å få jobba med superteamet mitt igjen, fotograf Tord-Erik Andresen og hårstylist Lars Eriksen Eitran fra Adam og Eva Nedre Slottsgate. Første, men forhåpentligvis ikke siste jobb med fantastisk flinke stylist Marte Økelsrud og nydelige modell Yasmin fra Everbody Modellbyrå!

Yasmin er oppvokst i Spania, så vi fikk skravla i vei på spansk - haha, everywhere I go om dagen hører jeg spansk eller portoguisisk, utrolig gøy å lære seg nye språk må jeg innrømme - verden blir plutselig enda mer tilgjengelig :)

Jeg kan ikke vise så mye bilde av styling og hår før moteserien er på trykk. Dette er det vi i bransjen kaller en spekk-jobb som innebærer at vi går sammen og gjør en moteserie, og selger inn til et magasiner i etterkant. Det betyr at det ikke er garantert lønn, men det er UTROLIG gøy og viktig da man har litt større kreativ frihet i det man gjør LOVE!

Håper fredagen er fantastisk og at dere sjekke dagens hårvideo på KLIKK MOTE her: http://www.klikk.no/mote/article817236.ece

Klemmer fra Tove

Litt av makeupen jeg fikk med meg fra Barcelona - selvfølgelig brukes ikke alt dette, men jeg er number one fan av å bygge opp makeup gradvis og bruker heller mye produkter og lite av hvert for å få flawless skin og finish :)

Vi var redde for regn...inne...NEI DA...nye utstyr til flinke fotograf Tord

Vi var super heldige å få låne studioet til Ole Musken - som er en av Norges desidert beste og mest erfarne mote og komersiel fotograf. Elsker studioet hans, vi har jobbet her mange mange timer opp igjennom åra og stemningen er bare helt perfekt for en kreativ sjel!

Digger å være omringet av slike fantastiske skatter i studioet til Ole - right up my clutter-ally :)

Har siklet på disse i åresvis, må bare finne en perfekt en (til en billig penge seff - er jo fortsatt gjerrig!)

Flinkeste hårstylist Lars og superdyktige assistenten Colombo :) Modellen Yasmin har forsåvidt laaangt hår, så dere kan tenke dere hvor lang tid dette tok å rulle opp på tiny-tiny nåler...

SÅ fin modell da! Her er bare huden sminket 

oh -oh - her skjer det ting, best jeg ikke viser for mye da ;)

Sneakpeak - men fargene får dere ikke! hahah :)

GLED dere til å se hele dette bildet i riktige farger - LOVE!

Alltid like gøy å ta bilde usminka sammen med modell...not! haha

Outfiten som dere valgte - takk! Det var helt fantastisk å jobbe i!

Vi følger nøye med serru - modellen utenfor bildet til venstra så klart ;)

5 kommentarer

INGER H.

08.02.2013 kl.15:29

Uuuuh, gleder meg til å se resultaten! Bra med litt større bilder på innleggene dine, forresten, I like :D God helg, Tove!

Tove Eggen

08.02.2013 kl.15:31

INGER H.: haha, ja - begynner å bedre seg nå! Ikke rart når man har så mange fine lesere som kommer med tips og triks! Hvordan var New York? Så fantastisk ut :) klemmer fra Tove

INGER H.

08.02.2013 kl.15:35

New York var helt herlig... Hele bryllupsreisen var fantastisk. Drar GJERNE tilbake, for å si det sånn..! Klem, klem

Tove Eggen

08.02.2013 kl.15:46

INGER H.: åh så digg, det kan jeg tenke meg! Nyt helgen :)

INGER H.

08.02.2013 kl.16:01

Takk det samme!!

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120