Mine all-time favoritt produkter del 3/10

Hei folkens!

Uff, denne kom én dag for sent - hektiske tider, men bedre sent enn aldri eller hur?

I dag kommer del tre av mine all time favoritt produkter, altså nummer 7. Husk at som alltid er du med i DENNE konkurransen  hvor du kan vinne stort kit fra TL DESIGN ved å legge igjen en kommentar om hva du syns om dette produkter, hva som er ditt favoritt produkt OG hva du tror jeg kommer til å ha som min Number One :)

NR. 7

PREP + PRIME TRANSPERANT FINISHING POWDER FRA MAC

Jeg husker fortsatt første gang jeg prøvde dette pudder, dog bare på bakhånden - men jeg kjente raskt hvor silkemykt og digg det var! Jeg var fortsatt litt ny for tanken om å bruke løspudder, men det er nettopp den løse konsistensen som gjør den helt gull. Legger seg nydelig på huden, uten å være synlig. Matter lett ned og holder foundation på plass hele dagen. Et godt pudder trenger ikke å gi dekk - den jobben gjør vi mye heller med foundation og concealer først da fuktige produkter lettere tilpasser seg huden. 

Etter all makeup er lagt, bruk en stor pudderkost og sveip lett over hele ansiktet til du kjenner at huden er sånn passe tørr - med andre ord skal du kunne skli hånda over kinnet uten at den henger seg opp..haha...beste måten å forklare det på ass...

Det finnes mange gode transparange puddere, og jeg har fått flere favoritter opp igjennom åra - men denne var den første og jeg bruker den på en ukentlig basis fortsatt, så den fortjener virkelig en fin plass på topp 10 lista mi!

Har dere prøvd denne? hva syns dere? hva er favoritt pudderet ditt?

 

Håper akkurat denne tirsdagen er magisk rett og slett!

Klemmer fra Tove

9 kommentarer

Gundla

29.01.2013 kl.10:41

Fin blogg du har :)

Lisbeth

29.01.2013 kl.11:22

Heisann Tove :)

Jeg var sikker på at Prep & Prime fra MAC også ville dukke opp på din topp 10 liste :) Hehe ;) Jeg skal absolutt ta meg en tur til MAC, da du har anbefalt flere produkter herifra som jeg ønsker å prøve og som er nye for meg, spesielt en oppgradering av børster. Jeg ser også at Make Up For Ever har et riktig flott sett med børster. Om du har noen anbefalinger til dette, er det flott med innspill. I dag bruker jeg pudder fra ID Bare Minerals og er godt fornøyd, men nye produkter er alltid spennende og må prøves. For uke-konkurransen, fastholder jeg for 3 uke på rad at Strobe Cream fra MAC er din ultimate favourite number 1 :) Ønsker deg en strålende dag i solen :)

annelen

29.01.2013 kl.12:29

Dette pudderet har jeg aldri prøvd, men kommer nok til å prøve det da det jeg har ikke r no særlig. Mitt favorittprodukt nå for tiden er LA minerals valley girl mineral foundation, selv når den sklir av min blanke hud så ser den ikke sklidd av ut? Om man kan si det sånn:p haha. Jeg tror din favoritt er strobe creame fra MAC :) Ha en flottesen dag!

Tove Eggen

29.01.2013 kl.13:36

Lisbeth: haha, du følger med ass - men ja, det er et fantastisk merke rett og slet. Ikke absolutt alt jeg digger, men veldig nærme - og det er sjeldent for et sminkemerke. Make Up For Ever har jeg akkurat de samme følelsene for faktisk, men jeg liker foundations dems hakket bedre. Jeg har bare 3 koster, men de er veldig gode så kjør på! Pudder fra ID blir en annen kategori da den smeltes om til en foundation, eller mener du Mineral Veil? Uansett så oppfører de seg anderledes - og ID har vært med meg i alle år for å legge til det, love it! Koser meg i solen jeg, hvordan visste du det? haha - nydelig dag til deg også, Lisbeth. Klemmer fra Tove

Tove Eggen

29.01.2013 kl.13:38

annelen: Haha, skjønner hva du mener. Den er jo egentlig en foundation, så faller i en litt annen kategori. Men sikker på at de har et eget mineralpudder til å holde på mineralpulveret som da er foundation :) svaret er notert i konkurransen! Klemmer fra Tove og nyyydelig dag til deg!

Lisbeth

29.01.2013 kl.14:12

Heisann,

Takk for gode tilbakemeldinger og tips som alltid :) Mineral Veil er navnet på pudderet som jeg tenkte på - helt riktig. Jeg skal imidlertid prøve Prep & Prime finishing pudderet fra MAC, da det er gøy med en forandring. Jeg pleier å bruke fuktsprayen Pommisst fra Jane Iredale utenpå Mineral Veil/ ID Bare Minerals foundation for å tilføre fukt og låse pudderet inn, noe som jeg synes fungerer veldig godt. Et lite tips for vinterkalde Norge :) (hehe)

Tove Eggen

29.01.2013 kl.14:47

Lisbeth: ja, det er et topp tips . bruker D2O hydration spray fra Jane Iredale selv. prep + prime er helt topp, men husk at hvis du bruker mineral foundation så er det best med mineral pudder over - for renhetens skyld :) Tusen takk for at du deler Lisbeth, det er så bra! Klemmer fra Tove

Lisbeth

29.01.2013 kl.15:04

Takk for kjempefint tips :) Innspill til mix`n match på produkter er kjempebra og slikt som man ikke alltid ellers klarer å finne ut av. Ha en fortsatt strålende tirsdag ;)

Anne-Grete

29.01.2013 kl.23:42

Har bare brukt i.d mineral veil sjølv sida, tja.. 2007'ish. Det e det beste eg har prøvd. Elsker forøvrig alt frå i.d..

Som fleire andre går eg også fortsatt for Mac Strobe cream som din no. 1.

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120