JA, JEG HOLDER OGSÅ SMINKEKURS :)

HEI FOLKENS!
Veldig mange av dere har sendt meg melding eller mail og spurt om jeg holder sminkekurs - og det er jo klart jeg gjør! 

Jeg har vært makeuplærer i nesten 7 år nå (!) både for makeupartist-elever og for de som vil lære seg å sminke seg selv eller bruke i salong hvis de er frisør.

Det dere har spurt mest om har vært sminkekurs for å lære å sminke seg selv, så tenkte jeg kunne fortelle litt om det

4 ganger i året holder seg helgekurs i makeup hos Tone Lise Akademiet i Brugata 12 i Oslo. Neste kurs er første helga i februar, 2-3 februar (og jeg tror faktisk det er et par ledige plasser..men ikke sikker)

Jeg elsker å holde disse kursene! Vi holder på ganske intenst og intimt (!) i 16 timer over lørdag og søndag, og timene bare flyr avgårde! Det er noe helt annet for meg å lære jenter å sminke seg selv, enn å lære makeup artist elever å sminke modeller - jeg elsker begge, selvfølgelig (diplomatisk som jeg er..kremt..) men disse helgekursene er spesielle også pga av den conection jeg får med elevene og hvor gøy det er å se de gå fra å tro de ikke får til noe, til å meste en smokey eye!

På kurset går vi igjennom:

  • Fargelære
  • Anatomi
  • Grunnleggende hudpleie
  • Dagsminke - med to-tone øyesminketeknikk (brude sminke)
  • Kveldssminke - med tre-tone øyesminketeknikk
  • Eyeliner
  • Shading av ansikt
  • Festsminke
  • Og selvfølgelig - Smokey eyes!

Det er mye vi skal igjennom, og som dere som har studert hos meg før vet - så er jeg fokusert på at dere lærer dere de grunnleggende teknikkene og fargeteoriene så dere kan fortsette å utvikle dere selv hjemme! Jeg kommer ikke til å fortelle deg "du kler blått og bronze - sett igang" haha, nei - der blir jeg faktisk litt streng og sammen lærer vi oss hvordan selv forstå hvilke farger vi passer. Uansett om vi farger håret, eller hvilke farger vi har på klærne den dagen. Også hvis huden og øyne forandrer seg - dette er viktig for meg!

Jeg gjør demoer på et par av elevene, og justerer sminken dere gjør på dere selv i løpet av helgen. Ofte gjør jeg også en live makeup på meg selv, for det er ofte lettere å forstå da enn når jeg jobber på andre :) 

Kurset koster kr 3.950 og da får du med sminke fra MAKE UP FOR EVER til 1000! Jeg er så glad for at vi har fått til et samarbeid med dette merket, det ble bekreftet forrige uke og vi er første makeupskole til å ha produktene på skolen i Norge. Lykke for en makeupelsker som meg selv :)

Vi har sminke på skolen som dere får bruke fritt av, men jeg liker at elevene tar med seg eget så jeg får sett hva du har å jobbe med hjemme - og sammen kan vi se om noe burde byttes ut og teste hvordan du best kan bruke de forskjellige produktene. 

Mer informasjon om sminkekurset og meg finner du her: http://www.toneliseakademiet.no/no/makeup/

Og studiekatalogen for dataoer finnner du her: http://www.toneliseakademiet.no/filestore/Kurs_2011/Studiekatalogen2013FINALWEB.pdf - helgekurset finner du på s. 34!

 

Jeg kan godt fortelle litt om de andre studiene jeg undervise på i et senere innlegg hvis dere vil :)

Rop ut hvis dere har noen spørsmål, og hvis dere vil ha mer informasjon eller melde dere på så er det bare å sende en email til vår søte kursansvarlig, Trine på  trine@tonelise.com og hils fra meg :)

Håper dagen din er like fantastisk som den seg hør og bør!

Klemmer fra Tove

2 kommentarer

Lisbeth

26.01.2013 kl.13:24

Takk for kjempefint tips :) Jeg har også lurt på om du har kurs og nå fikk jeg vite mer om det. Strålende :)

Tove Eggen

26.01.2013 kl.18:57

Lisbeth: Så bra, da vet du hvor jeg holder hus ;)

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120