PERFEKT BRONZER FOR VINTERHUD (les: bleik som faen...)

Hei folkens!

 

Når vi har kommet oss gjennom to måneder med vinter, alt snev sommerens hart opparbeida brunfarge er borte og huden i tillegg er knusktørr - så skal det litt til for å føle seg fresh.

MEN en god bronzer for vinter hjelper på i massevis. Husk at det er ena viktigere nå enn om sommeren, å kun bruke bronzer i ytterkantente av ansiktet i klassisk 3-form! Ingen kjøper at vi naturlig er brune, er oransje i hele anisktet (og ikke kroppen?) uansett. Denne metoden gir også maks struktur og definisjon til ansiktet. Vinn-vinn situasjon!

Her er noen av mine favoritter som inneholder lite rød pigment og er hakket dusere enn sommer bronzere - perfekt for vintern!

Trace Gold fra Mac

True Bronze fra Clinique

Bahama Mama fra The Balm

4 seasons bronzer fra Guerlain

Perfect Bronze fra Iman

 

Chanel Cream Bronzer

Bronzeing Pearls fra The Body Shop

Bronzer fra Laura Mercier

Bronzer fra Bobbi Brown

 

 

Hvilken bronzer bruker du og liker du å bruke det på vintern?

Klemmer fra Tove

8 kommentarer

Anne-Grete

23.01.2013 kl.17:34

Eg har en frå L'oreal som er tofarga men lika det ikkje so veldig godt. Då lika eg bedre Oriflame Giordani bronzing pearls, som er fin til både rouge og lett bronzing. Men den er det igjen mykje rosa i. Ønske meg en matt og fin bronzer som passa bleike meg. Lika å bruke et lett 3-talls strøk no om vinteren.

Tove Eggen

23.01.2013 kl.17:39

Anne: Da syns jeg du skal prøve Trace Gold fra MAC! Den er ikke matt (som jeg syns kan bli litt fort dødt på vintern uansett), men er lys og perfekt i fargen - try it, perfekt som øyeskygge også! Klemmer fra Tove

Charlie

23.01.2013 kl.21:09

jeg bruker Baked Bronzer 02 fra The Body Shop, perfekt for min blekere enn blekest hud =P og så er den også genial til å ha som øyenskygge eller om jeg vil ha beach lepper så er det bare å påføre litt på leppene m fingeren og avlutte m gloss! hva er ikke bedre enn produkter du kan bruke til flere enn bare en ting!? :D gotta love it!

Karianne

23.01.2013 kl.21:16

Jeg har den øverste fra Mac- den er helt perfekt nå på vinteren. Ellers så har jeg Too Faced og en fra Dior (den er jo helt dolladorris, så den blir aldri brukt). Jammen gikk jeg på en BB- smell idag og kjøpte den fra Estee Lauder, så kan jeg veksle litt på den og den nye Mac Strobe...så kjøpte jeg en kremrouge fra Smashbox- den var himmelsk fin, og så mye mer naturlig og fresh look enn pudderrouge. Løv`:)) Nå har jeg akkurat sortert og kastet en masse gammelt, så da må jeg passe på å hedre kvinnen som er så flink til å inspirere. Klem!

Tove Eggen

23.01.2013 kl.21:26

Charlie: Så kult, helt enig med deg - multiprodukter is the best! Og overraskende mye av sminke funker sånn - solpudder som øyeskygge er en stor favoritt hos meg :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

23.01.2013 kl.21:28

Karianne: wow - så flink du har vært Karianne - imponert! Fortsett sånn, and may I ad - you go girl! Klemmer fra Tove

Anne-Grete

23.01.2013 kl.21:30

Takk for tipset, o' store makeup guru!

Tove Eggen

23.01.2013 kl.21:31

Anne: Haha...pøh - det var da så lite kjære deg ;) Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120