BETTER LATE THAN NEVER!

Hei folkens!


(Akkurat da jeg var ferdig med å filme en hårvideo i går, og dro opp rullgardina i "studio" - fikk jeg dette naturlige lyset fra solnedgang liksom, LOVE!)Ville bare sørge for at jeg ønsker alle en nydelig helg! Vi har gutta denne uka, så da blir det ofte hakket mindre bilder fra hverdagen - men minstemann og jeg overlevde tur på senteret i værste Salget 0.2 - og kom hjem med en fantastisk vinterjakke til han, med vest inni og foret og hette...ja, dette virker kanskje trivielt i norge - men her er det STOR å finne sånt, når det i tillegg er 40% avslag; SOLD! (at det var "jentejakke" var bare tullete syns jeg...ere så nøye a?)

 

Jeg raska med meg et par ting, shoppingproblemer som jeg har (selv om jeg er gjerrig?) 

 

INDIIIIGOOOOO Pumps fra H&M - 10?

Hvem tok Indigo referansen min??

 

Skjørt med folder fra H&M, 15?!

 

Nå er det hjemmelaged pizzakonkurranse på gang her, yes - we eat late WE'RE LATIONS! haha...Nerd som jeg er har jeg sittet å youtubet i en time for å virkelig komme til bunns av pizzamaking...ha..get it...bunn...geezes, nå får jeg logge av før verste lørdagshumoren kommer og tar oss alle!

Klemmer fra Tove

6 kommentarer

Monica

20.01.2013 kl.09:58

Hei du!

Ah, nå har jeg og min kjære begynt å planlegge sommerferie, og Barcelona har kommet opp som et veldig sterkt alternativ... :) Så da tenkte jeg på deg, og om du har noen tips til oss! F.eks hvilket flyselskap det lønner seg å bruke, områder man bør bo i, hvor lenge man bør være der, hva man MÅ se, og selvsagt hva slags priser det er der på shopping-ting/øl/mat/osv.? Har søkt litt på nett, og får jo en del svar der, men det aller beste er jo å spørre en nordmann som bor der! :)

Klem

Tove Eggen

20.01.2013 kl.12:14

Monica: åh, så gøy! You'll love it - tror jeg skal lage et helt innlegg om dette rett og slett, muligens denne uka :) Klemmer fra Tove

Monica

20.01.2013 kl.13:59

Ah! Perfekt! :D Da gleder jeg meg! Drømmer om denne turen, både i søvne og i våken tilstand.. hehe! Ta gjerne med litt konkret ift. sminkeshopping, da. Hehe! ;)

Tove Eggen

21.01.2013 kl.15:10

Monica: Haha...alt for mine lesere vet du ;) Klemmer fra Tove

Hanna Pryce

27.01.2013 kl.12:51

Gleder meg til artikkelen!! Og du vet jo hva jeg lurer på:-) Varm klem fra kalde Norge :-)

Tove Eggen

29.01.2013 kl.09:07

Hanna Pryce: ja, guuu...DET hadde jeg helt glemt til slutt, mye å svare på - haha...kommer, kommer :)

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120