Sånn - nå kan du følge meg EVERYWHERE!

Hei folkens!
Noen av dere har kanskje snublet over denne bloggen ved herlig feiltagelse, andre har tatt turen innom via sminkevideoene mine - og forstår ikke bæret av hva jeg prøver å si...haha...så tenkte jeg kunne ta en rask re-cap av hvor du kan sørge for å få med deg absolutt ALT jeg bedriver tiden min med...(geezus...det hørtes sørgelig ut når jeg leste det selv...but here goes):

 

  • KLIKK MOTE  - min lear, mitt liv, min arbeidsgiver...her lager jeg sminke/hår/styling/diy- videoer hver Tirsdag og Fredag. Jeg blir OVERLYKKELIG over kommentarer og likes etc på selve siden til videoen sånn at sjefen min ser hvor populær jeg er og lar meg fortsette til evig tid for å høre hva dere syns ;) Videoene vil alltid være pepret med nyttig sminke- og moteinfo, mest sannsynlig med en vinkling du ikke har sett før. Mitt motto er at Mote er for Alle - bortsett fra at det gjennom dagens markedet ikke er det....nu vel...så da får vi gjøre vårt beste og jobbe oss rundt det faktumet :) Jeg har jobbet som makeuplærer i snart 7 år, så i videoene kjører jeg på med sminkeopplæring og ikke noe dulling med andre ord. Jeg vil at du skal få det til selv, etter litt trening så klart, så rop ut hvis noe er vanskelig! 
  • iknowthatmagazine.blogg.no (her hvor du er nå) - kom til verden i November 2012 etter oppfordring fra lesere av sminkevideoene på KLIKK MOTE - sånn fungerer jeg stort sett; Ikke vond å be! Her blogger jeg daglig om, duh, sminke og mote - men også litt mer om hverdagslivet, mote for oss over str. 42 - men også generelle trender for alle, barcelona, kropp, selvtillit, musikk, kunst, kritikk - alt som jeg føler passer og virkelig intresserer meg. Språket er nok noe mer grumsete her enn på KLIKK MOTE, fordi hvis jeg hadde prata sånn som jeg egentlig gjør med familie og venner i videoene...vel, så hadde nok ingen forstått et eneste ord...det skal årevis med finjustert hørsel til for å forstå mine oppspiste ord...ha! Anyways - her skal du få være akkurat som DU er og/eller vil være i kommentarfeltet, ingen spørsmål er feil - ingen kritikk er for harsk, og mote og makeup skal endelig bli gøy igjen! PS: jeg finner på ord på en daglig basis - get used to it :P
  • Facebook: Iknowthatmagazine.blogg.no - følger du denne siden så får du alltid vite når sminkevideoene, blogginnlegg og andre morsomheter er klare! OG info om nye konkurranser for å vinne skjønnhetsprodukter seff!
  • Instagram: Ja da, dama instagrammer også hun...særdeles mye faktisk! Dagens sminke, inspirasjon fra omverdenen og magasiner. Mye utepils-bilder fra Barcelona...ja...i den duren da kan du si.. Følg og huk tak i meg på @iknowthatmagazine og tagg #klikkmote i hytt og gevær (er det et ordtak nå plutselig?)
  • Pintrest: ja, jeg har en side...hmm...skal bruke den mer hvis jeg får følgere! haha...;) @Tove Eggen
  • Twitter: Se over... @iknowthatmagazine
  • Freelancer: Holder sminkekurs på Tone Lise Akademiet, underviser i Mote og Styling for makeupartist-linjene ved Tone Lise Akademiet og Art Complexion, skriver/gjør styling&makeup for norske motemagasiner, Kåserilerer for Det Nye. 

Så jah...haha, det var nesten pinlig - men uansett, setter fantastsik stor pris på at dere leser blogg, ser video, <3 bilder på instagram folkens - dere er virkelig de kuleste leserne og gir meg maks driv til å peise på videre på mitt mål for MOTE OG MAKEUP FOR ALLE!

Klemmer fra Tove

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120