NYTT INN - MORROCAIN OIL!

Hei folkens!

YES! Endelig skal denne dama få testa Morrocain Oil! I know, I know... "har a ikke prøvd det enda? er'a ikke sånn derre sminkejournalist a?" tenker dere sikkert (jeg går utifra at dere snakker sånn, kun fordi jeg gjør'e sjæl...ha!) 

Nei da, jo da...testa og testa..jeg har lest veldig mye om det! haha...så passet veldig fint at jeg fikk disse tilsendt fra et PR-byrå i Madrid her om dagen, med verdens søteste lapp - GRACIAS! 

Fineste Linda hos Spalt PR som fikk ordnet det til meg, elsker folk som går above and beyond jobben sin ass - takk Linda!

Har dere prøvd dette enda?Da gleder jeg meg til digg hår fremover - det trengs for å si det sånn: HELLOOOO crispie-dry winter-hair!

Klemmer fra Tove

4 kommentarer

Karianne

18.01.2013 kl.10:47

Jeg har vært nysgjerrig på den lenge, men ikke kjøpt den. Gleder meg til å høre hva make-up eksperten sier om den:)

Tove Eggen

18.01.2013 kl.10:55

Karianne: You and me both! ;)

Ingrid

18.01.2013 kl.16:09

Den funker kjempebra for meg, bare synd at den blir produsert i israel. Kjenner at det gir en liten bismak for min del. Jeg har veldig lyst til å få tak i 100 % arganolje, som moroccan oil består delvis av. Arganolje skal visst være veldig bra for både hud og hår, samt planten som produserer oljen, har vært utrydningstruet (og er vel det fortsatt), men nå begynner den å plantes flere steder, ettersom oljen har blitt så populær. I tillegg er uthenting av oljen et kvinneyrke i marokko, og nå som det blir produsert mer olje, blir det økse et mer respektert yrke, pluss at det blir mer arbeid for kvinner. Oi, litt vel politisk kanksje, men jeg synes at det er viktig å tenke litt på hvor produktene man bruker kommer fra.

Tove Eggen

18.01.2013 kl.18:24

Ingrid: Jøss - for en fantastisk informasjonskilde du er da? mer av dette, takk!

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120