Hva syns du er vanskelig med sminke?

Hei folkens!

Jeg vet at flere av dere som følger med på sminkevideoene min ( klikk.no/emne/sminkevideo ) syns det er tidvis vanskelig å få det samme resultatet - som i og for seg ikke er så rart da jeg har fått øvd noen år lenger...haha...

Selv om jeg syns dere er super flinke, så vil jeg at dere skal bli fornøyde, så jeg vil så gjerne vite hva dere syns er vanskeligst?

om det er dusing, fargevalg, hud, mørke ringer, eyeliner, hvordan bruke kostene - vær gjerne så spesifike som mulig - gjerne hvis du har prøvd en av sminkene fra videoene!

Jeg skal fortsette med åpen spm runde som går enda mer spesifikt på nettopp deg i et senere innlegg, men i dag vil jeg gjerna da vite om vanskligheter om de videoene jeg lager - og ikke hold tilbake! haha...regner ikke med at dere gjør det - så flotte lesere dere er :)

håper dere har en fantastisk dag folkens!

Klemmer fra Tove

8 kommentarer

Linda M

16.01.2013 kl.11:00

Synes det er håpløst å finne en leppestift jeg kler, så det ender med nude look hver gang jeg skal sminke meg. Synes ikke at ansatte på parfymeri er noe flinke heller, da de enten er 16 år, eller så prøver de bare å selge meg noe... Takk for bra blogg!

Marianne

16.01.2013 kl.14:37

hei

Jeg synes det er umulig å legge eyeliner pent. Jeg har prøvd i mange år men får det ikke til sånn som jeg vil. Jeg har ikke så store øyer så vil gjerne bruke den til å forstørre de. Tips mottas med glede!! :)

Jeg vil også takke deg for en kjempefin blogg. Ikke lenge siden jeg oppdaget den og synes det er fantastisk at noen kan komme med tips om klær også til noen som er litt større enn str 38/40..

Anne-Grete

16.01.2013 kl.20:09

Eg syns at det er håplaust å dekke blå ringa under auge (uansett kor masse eg kladda på skinne det igjennom eller blir gult og ser skittent ut). Og så syns også eg at leppefarge er vanskelig. Ser enten klovn eller gal eller død ut.

renate

16.01.2013 kl.20:31

Syns det er vanskelig å legge skygge under augene( sånn du gjer når du alltid legge litt i samsvar med øyenskyggen over) i tilegg til eyliner og maskara. Ser berre kjempesminka ut, men det gjer aldri du :) Har ganske lange vipper nede og. So då føle eg at alt berre blir svart og nesten litt oversminka. Bruka derfor å gå tilbake til den gamle metoda med kun litt maskara og eyliner på våtlinja. Men har so lyst å få det til å sjå ut sånn som duu :) klem til deg:) suuuper blogg :)

Ann Merethe

16.01.2013 kl.20:53

Heisann!

Jeg sliter veldig med kviser, så jeg synes det er veldig vansklig å skjule dem. Også føler jeg at jeg får mer kviser til mer sminke jeg bruker.

Når kvisene kommer så klarer jeg jo ikke å holde meg vekke med å knappe de vekk, så da blir det arr og de ser veldig tørre ut.

Så kanskje du har noe tips for acne, og kanskje det finnes foundation som er litt "mild" mot huden.

Også er det jo litt vansklig med alle de kostene. Det er jo så mangen forskjellige.

Jeg er to barnsmor, så har jo ikje råd til de dyreste produktene :-)

Synnøve

18.01.2013 kl.16:16

Hei

Jeg syns den største utfordringen er å klare å skjule

mørke ringer, poser og blåhet under øynene.

Og å finne en leppestift som holder leppene fuktig, riktig farge, og ikke minst

en farge som gjør tennene hvitere.

Tove Eggen

18.01.2013 kl.18:26

Synnøve: Jamen, så fint at jeg lagde en video om nettopp dette i dag da! Check it - http://www.klikk.no/mote/article813198.ece - hvis du har flere spm om det så skriv de i kommentarfeltet under videoen så svarer jeg der :) Klemmer fra Tove - åja, lepper har jeg også skrevet og filmet om vet du 1. http://www.klikk.no/mote/article806678.ece og 2. http://www.klikk.no/mote/altfordamene/mote/article790551.ece !

Synnøve

18.01.2013 kl.23:27

Supert, Tove!!

Bare så synd at jeg ikke får sett videoen. Starter ikke...

Har nettopp oppdaget deg på You Tube, så nå koser jeg meg med

masse videoer. Lærer noe nytt hele tiden. Og jeg som trodde jeg var flink fra

før haha :-)

God helg til deg!

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120